pikpok0 06.09.04, 18:47 Podobno złocieniecka pizzeria otrzymała jakąś nagrodę za swe wyroby. Czy ktos cos wie na ten temat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
33kk Re: pizzeria Piccolo 06.09.04, 21:09 O nagrodzie nic nie wiem.Ale jest schludna i dość tania. Odpowiedz Link
pikpok0 Re: pizzeria Piccolo 07.09.04, 17:26 fakt. I jedzonko jest dość smaczne ......... Odpowiedz Link
keyzan Re: pizzeria Piccolo 07.09.04, 22:30 pikpok0 napisał: > fakt. I jedzonko jest dość smaczne ......... Mniamuśne spożywactwo, choć czasem trafi się spodzik zakalec. Ale brawo za to co na cieście, za wystrój wnętrza - batiki w oknach, stylizacja swojska. Odpowiedz Link
keyzan Re: pizzeria Piccolo 07.09.04, 22:32 Acha, przydałoby się wyjść z nastrojem na zewnatrz.Plastikowe krzesełka i stolik na chodniczku sa juz w zupełnie ...kiczowatym wydaniu, o czystości nie wspominając.I jeszcze te pajaki na oknach spelzające po szybach wprost na stolik i do pizzy tez. Coś z drewna na chodniczek i czyściej.Byłoby miluchno. Odpowiedz Link
selion Re: pizzeria Piccolo 08.09.04, 09:02 Pizzeria bardzo miła, przyjemny, wręcz rodzinny klimat, dobre jedzonko :) W Drawsku pizzeria niby fajna, jednak przebywając w niej czuję się przytłoczona, głośno, napalone, każdy każdego obserwuje, a później nie muszę znajomym mówić, że byłam w pizzeirii, bo oni już wiedzą nawet co jadłam, to chyba ten "małomiasteczkowy kompleks". A nie daj Boże, że coś ci spadnie, albo przewrócisz szklankę, ubaw dla miasta na cały tydzień. Odpowiedz Link
33kk Re: pizzeria Piccolo 08.09.04, 09:56 Miejmy nadzieję,że po zamknięciu ulicy kiedy gotowy będzie deptak to się zmieni i nie będzie plastikowych stolików tylko estetyczne "ogródki gastronomiczne". Odpowiedz Link
keyzan Re: pizzeria Piccolo 10.09.04, 18:49 Do lata daleko.Zażartuje,ale mam nadzieję cichą,że ,,powitanie Złocienca" w przyszłym roku będę mogła rozpocząc od spożycia w miłej scenerii smacznej pizzy na świeżym powietrzu pprzed Piccolo.Nie ma nic lepszego po długiej podrózy przez cała Polskę jak przekąska w Piccolo. Odpowiedz Link