jan.kran 15.09.04, 15:37 Czemu czasem lubie i sledze a czasem bym zabila ? Tak sie ino pytam bom uwieziona pogodowo ? Tyz tak macie ? Baba z LPR. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba ja nie wiem 15.09.04, 15:42 i w ogole nie na temat ale mam ciezki zoladek jakbym tone olowiu zjadla. Droga redakcjo, co zrobic? Odpowiedz Link
xurek potrzebne wiecej danych :))) 15.09.04, 15:48 czy kolezanka byc moze zjadla olow ktory teraz ciazy ;))? Jezeli tak, to prosze zaczekac, az olow "wyjdzie" - sprawa sama sie wtedy zakonczy. Jezeli zas nie, to poprosimy o dlokladny opis tego, co kolezanka zjadla, zobaczyla tudziez przeczytala zanim wydamy diagnose i zaproponujemy terapie. Xurek (jak to bylo... bede lekarzem, bede gnebic ludzi :)))?) Odpowiedz Link
sabba bede pacjentem?:) 15.09.04, 16:04 no nie wiem czy chce nim byc. Olow zjadlam, wydalenie nastapi chyba w dalekiej przyzslosci, bo mam nadzieje na poprawe. Na razie potrzebuje mozliwosci poskarzenia sie:) I bron boze nie leczyc mnie chemia!!!!:) 27.09 mam wizyte u akupunktuziarza, ale chyba na olow nie pomoze:) Odpowiedz Link
jan.kran Re: ja nie wiem 15.09.04, 15:55 sabba napisała: > i w ogole nie na temat ale mam ciezki zoladek jakbym tone olowiu zjadla. Droga > redakcjo, co zrobic? Sok ze sliwek , sliwki suszone moczone w wodzie 12 godz., mikrolax , tolax, klyx :-)))) Laxoral droppen :-)))) K. Expert. Odpowiedz Link
lucja7 LPR 15.09.04, 15:42 Kran, co to za zwierze to LPR? Swinka niezly pomysl, mam nadzieje ze duza.. lucja :)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: LPR 15.09.04, 16:49 lucja7 napisała: > Kran, co to za zwierze to LPR? > > Swinka niezly pomysl, mam nadzieje ze duza.. > > lucja :)) www.lpr.pl/ Masz linke...nie radze czytac..ale jak ciekawosc zzera to prosze -)))) LPR to Bardzo Fajna Partia .... K. Odpowiedz Link
xurek nad moim tarasem 15.09.04, 15:46 bardzo czesto przelatuja nietoperze. Czesto sie dziwie, skad one sie biora, bo zawsze kojarzyly mi sie z jaskiniami badz starymi zamczyskami a w naszej okolicy ani pierwszych ani drugich niet. Wbrew krazacym ludowym mitom nietoperze owe nie czepiaja sie niczego i nikogo, sa zupelnie bezglosnie i niesamowicie szybkie. Ale moze to taka specjalna szwajcarska nieczepiajaca sie odmiana - o nietoperzach spoza kantonu nie bede sie wypowiadac, bo ani wsrod nich nie zyje, ani wystarczajaco stara nie jestem ani w ogole nie mam pojecia o ich nastawieniu politycznym tudziez zyciowej filozofii. Nietoperze tarasowe zupelnie mi nie przeszkadzaja - gdyby ich nie bylo nie przeszkadzalyby mi rowniez. Xurek Odpowiedz Link
ani-ta Re: Nietoperz :-)))) 15.09.04, 16:26 w zasciankowie ODKRYTO, ze nietoperki juz sie do snu szykuja... ludowe prawdy mowia, ze zima przyjdzie rychlo!!!... i chyba rownie rychlo odejdzie... bo w styczniu mamy miec 20C:))))))))) (to juz specjalisci po studiach od pogody zapowiedzieli!) pytanie - ktora przepowiednia sie sprawdzi?:) natomiast w sprawie rzeczonego... zapewne siedzi on z zaprzyjaznionym barmanem na promie... i knuje... jak tu biznes z PL zrobic?:) a.:))) Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Nietoperz :-)))) 16.09.04, 09:09 Drogi Kranie- na forum jest tyle innych zwierzatek przecudnej urody a Ty wciaz o jednym...Swiat na szczescie nie sklada sie z samych nietoperzy, choc odpowiednia ilosc odpowiednio ukrytych osobnikow tego gatunku tylko dodaje mu uroku. Odpowiedz Link