17.07.12, 09:42
Witam
Ale się zdziwiłam przy otwieraniu przeglądarki ,jaki piękny powitalny obrazek w "Macochach " się pojawił .Wprawdzie nie przypominam żadnej Macoszki siedzącej przy stole ale i tak będę tu zaglądać i dzielić się co nowego.dziękuję jayin wink za Twoje forum ,muszę przyznać że b.często mi pomogło coś zrozumieć,nie wszytko jestem w stanie przełknąć ale pracuję nad tym wink
Pozdrawiam i miłego dnia
Obserwuj wątek
    • lolcia-81 Re: ;) 17.07.12, 11:43
      no ja też dziś zauważyłam jak tu piknie big_grin ale się nie mogłam jakos zebrać wątek osobny o tym założyc wink

optymist, ty mi tak w tą pierwszą z lewej zalatujesz, hihi
      jakby tej pierwszej z prawej ze 20kg dodali to od biedy bym sie mogla identyfikować smile

Przyłączę sie do podziękowań dla matki zalożycielki smile Fajnie jest mieś takie miejsce w necie gdzie można czasem wyrzucić to co w realu nie bardzo jest jak, czasem może komuś pomóc, a czsem poczytac że sa tacy co mają jeszcze gorzej wink

Miłego dnia dziewczyny smile
      • jayin Re: ;) 17.07.12, 13:58
        Miło, że Wam miło smile

Co do "matki założycielki" - to była nią mkatarynka (w 2003 r.). Dopiero później przekazała mi forum. Na początku było nas niewiele, z biegiem czasu niektórym się zmieniał status... A potem znowu wracał...smile Dziwne bywają koleje losu.

A miejsce do wygadania się zawsze jest potrzebne. Czy to na żywo, czy wirtualnie.
        To co wygadane i skomentowane - łatwiej jest potem sobie samej przeczytać raz jeszcze i inaczej na to spojrzeć.

Mi też nie raz pomogło.

Pozdrawiam was serdecznie w ten pięknie deszczowy dzień lipcopadowy smile

J.
        • mikawi Re: ;) 17.07.12, 23:44
          Hej jayin,
          forum kwitnie, gratulacje! A jeszcze miałyśmy bardzo fajną stronkę macochową, ale chyba odpiełaś link do niej?
          2003 rok powiadasz... ależ ten czas leci...
          Pozdrowienia smile
          mikawi
          • jayin Re: ;) 18.07.12, 01:13
            www.macochy.prv.pl
            smile

Ale od wieków nie przerabiana...uncertain
            Chociaż może czas ją ruszyć i ładnie zrobić?
            Tylko nie wiem jakie materiały do tych działów powsadzać...
      • glasscraft Re: ;) 17.07.12, 14:02
        A ja to troche jak ta w srodku - jakby tak od podlogi do beretu elementy wymienic (skad one biora takie nogi????) smile

Mnie pomaga to, ze osoby tu piszace same wiedza "jak to jest"
        • animus_anima Re: ;) 17.07.12, 14:31
          super!smile
          • gaba613 Re: ;) 19.07.12, 20:01
            Bardzo ładny obrazek smile
            I coraz bardziej lubię to forum... kiss
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka