jajulka 13.08.05, 14:46 Przyszłam z kawką się przywitac a tu tak pusto........ Jayin dziekuje , linki juz " chodza" , wiele skorzystałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jayin Re: dzień dobry :) 13.08.05, 14:53 jajulka napisała: > Przyszłam z kawką się przywitac a tu tak pusto........ > Jayin dziekuje , linki juz " chodza" , wiele skorzystałam A dzień dobry, dzień dobry.. Proszę bardzo. Ja też piję kawkę. Ale drugą już. A w kuchni zapieka się w piekarniku eksperyment z kabaczków ) bo wybitnie dzisiaj do sklepu nie chciało mi się wyjść, a jedyne czego mam pod dostatkiem dzisiaj w chaupie - to kabaczki własnie... dzień wolny od pracy sobie dzisiaj ogłosiłam. nie odbieram telefonów, mejli. niiiiiiiic. Smycz za okno. Odpowiedz Link
jajulka Re: dzień dobry :) 13.08.05, 15:00 Ja nabyłam w pobliskim warzywniaku takie maleńskei żołciutkie patisony i teraz nie wiem co z nimi poczac... czy przyrzadzic jak cukinie czy kabaczka czy te z cos innego? sa niezwykle dekoracyjne i malenkie w sam raz do sloiczka ale babrac sie w sloikach nie zamierzam Odpowiedz Link
jayin Re: dzień dobry :) 13.08.05, 15:07 jajulka napisała: > sa niezwykle dekoracyjne i malenkie w sam raz do sloiczka ale > babrac sie w sloikach nie zamierzam Taaa.... u mnie cała kuchnia już zasłoikowana...) Uroki posiadania działki. Słoiki mi się śnią po nocach, ale trzyma mnie w pionie wizja wyżerki zimą ) (a patisonów nie robię, ale moja ciotka robi dobre - w zalewie octowej i z dodatkiem papryczek ostrych - w całości takich... mniam!) Odpowiedz Link
jajulka Re: dzień dobry :) 13.08.05, 15:14 działki zazdroszcze poszukam na forum kuchnia jakiegos sensownego przepisu an te patisonki , jak nie znajde pozostana jako chwilowa dekoracja Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: dzień dobry :) 13.08.05, 15:33 Witaj! Ja tez po kawce, teraz obiad sie gotuje Maz w koncu zawital do nas, wiec sie probujemy zyciem rodzinnym na zapas nacieszyc Odpowiedz Link
jajulka Re: dzień dobry :) 13.08.05, 15:43 hej e_r_i_n ja już po trzeciej kawce bom niskocisnieniowiec straszny Miłej soboty Odpowiedz Link
ajmj Re: dzień dobry :) 13.08.05, 16:31 Dzień Dobry My juz po obiadku i pysznym lenistwiehihi miałobyć?pysznym obiadku... a co tam, tez pysznym leeennniiistwiieee.Córa spała 4 godziny i My przy okazji też Odpowiedz Link