Dodaj do ulubionych

dzień dobry :)

13.08.05, 14:46
Przyszłam z kawką się przywitac a tu tak pusto........
Jayin dziekuje , linki juz " chodza" , wiele skorzystałam smile
Obserwuj wątek
    • jayin Re: dzień dobry :) 13.08.05, 14:53
      jajulka napisała:

> Przyszłam z kawką się przywitac a tu tak pusto........
      > Jayin dziekuje , linki juz " chodza" , wiele skorzystałam smile

A dzień dobry, dzień dobry..smile Proszę bardzo.
      Ja też piję kawkę. Ale drugą już.

A w kuchni zapieka się w piekarniku eksperyment z kabaczków wink) bo wybitnie dzisiaj do sklepu nie chciało mi się wyjść, a jedyne czego mam pod dostatkiem dzisiaj w chaupie - to kabaczki własnie...

dzień wolny od pracy sobie dzisiaj ogłosiłam. nie odbieram telefonów, mejli. niiiiiiiic. Smycz za okno.
      • jajulka Re: dzień dobry :) 13.08.05, 15:00
        Ja nabyłam w pobliskim warzywniaku takie maleńskei żołciutkie patisony i teraz
        nie wiem co z nimi poczac... czy przyrzadzic jak cukinie czy kabaczka czy te z
        cos innego? sa niezwykle dekoracyjne i malenkie w sam raz do sloiczka ale
        babrac sie w sloikach nie zamierzam smile
        • jayin Re: dzień dobry :) 13.08.05, 15:07
          jajulka napisała:

> sa niezwykle dekoracyjne i malenkie w sam raz do sloiczka ale
          > babrac sie w sloikach nie zamierzam smile

Taaa.... u mnie cała kuchnia już zasłoikowana...wink) Uroki posiadania działki.
          Słoiki mi się śnią po nocach, ale trzyma mnie w pionie wizja wyżerki zimą smile)

(a patisonów nie robię, ale moja ciotka robi dobre - w zalewie octowej i z dodatkiem papryczek ostrych - w całości takich... mniam!)
          • jajulka Re: dzień dobry :) 13.08.05, 15:14
            działki zazdroszcze smile poszukam na forum kuchnia jakiegos sensownego przepisu
            an te patisonki , jak nie znajde pozostana jako chwilowa dekoracja wink
    • e_r_i_n Re: dzień dobry :) 13.08.05, 15:33
      Witaj! Ja tez po kawce, teraz obiad sie gotuje smile Maz w koncu zawital do nas,
      wiec sie probujemy zyciem rodzinnym na zapas nacieszyc smile
      • jajulka Re: dzień dobry :) 13.08.05, 15:43
        hej e_r_i_n ja już po trzeciej kawce bom niskocisnieniowiec straszny
        Miłej soboty smile
        • ajmj Re: dzień dobry :) 13.08.05, 16:31
          Dzień Dobrysmile
          My juz po obiadku i pysznym lenistwiewinkhihi miałobyć?pysznym obiadku... a co
          tam, tez pysznym leeennniiistwiieee.winkCóra spała 4 godziny i My przy okazji
          teżwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka