j_o_l_a 13.09.05, 15:09 którzy mogliby spojżeć na babskie sprawy męskim okiem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_o_l_a Re: czy są tu mężczyźni? 13.09.05, 15:10 ups....spojrzeć oczywiście już mnie nerw złapał Odpowiedz Link
j_o_l_a Re: czy są tu mężczyźni? 14.09.05, 09:37 och...... nie zamierzam ryzykować ukąszeń Odpowiedz Link
mara73 Re: czy są tu mężczyźni? 14.09.05, 10:01 chyba jacys strrrasznie niesmiali a tak czesto przydalaby sie ich opinia Odpowiedz Link
capa_negra Re: czy są tu mężczyźni? 14.09.05, 10:19 oj...nie wywołuj gada z lasu .....bo niejednemu juz sie gadowska opinia nie spodobała ... - A weź ty takie rady, zwiń w ciasny rulonik i rozważ znaczenie słowa czopek. Każda pinezka ma dwie strony Odpowiedz Link
madalenka25 Re: czy są tu mężczyźni? 14.09.05, 10:30 bo faceci w większości opisywanych problemów - problemu nie widzą i juz czasem z M dyskutujemy o jakiś forumowych sytuacjach i on uparcie twierdzi ze baby z nudów wymyslaja problem tam gdzie go nie ma Odpowiedz Link
kraszan1 Re: czy są tu mężczyźni? 14.09.05, 11:08 Są. A na co konkretnie trzeba spojrzeć? pzdr -K ------------------------------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszła tu z tymi plikami i z nimi wychodzi. Odpowiedz Link