Dodaj do ulubionych

czarnogóra

08.07.07, 13:55
Witam Szanownych Forumowiczów:-)
planuję na przełomie sierpnia i września przetestować swoją 156-tkę na trasie do Czarnogóry...mam nadzieję, że powrócę;-) małe pytanko...
Czy ktoś z Was może polecić jakiś nocleg na miejscu? kontakt?
będę wdzięczny, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • yaro38 Re: czarnogóra 08.07.07, 15:53
      Witam
      z całą pewnością powrócisz,ja byłem w Monte Negro od 16 do 30.06.2007 wróciłem w
      zeszłą niedzielę,byłem Alfą 166 2,5 24V,podstawą by tam jechać są sprawne na
      100% hamulce w tym także ręczny,sprawny układ chłodzenia i
      klimatyzacji.Mieszkałem w miejscowości Lepetane,tuż obok Tivatu nad Zatoką
      Kotorską w apartamencie przeznaczonym dla pięciu osób.Mieszkało nas czworo,do
      dyspozycji mieliśmy dwa pokoje z aneksem kuchennym,łazienkę,WC oraz taras z
      widokiem na zatokę,do plaży pięć metrów.Warunki zakwaterowania były bardzo
      dobre,pokoje klimatyzowane,co pomagało w spokojnym śnie.W tej miejscowości było
      jeszcze kilka innych domów,gdzie można było wynająć pokoje,ale nie jestem podać
      jakie tam panowały warunki,ja swoją kwaterę odnalazłem w internecie i miejsce
      zarezerwowałem już w grudniu.Mogę ją polecić z czystym sumieniem,piękne
      widoki,sporo ciekawych miejsc do zobaczenia w pobliżu,blisko sklep i większy
      market (na zakupy możesz popłynąć promem,bezpłatnie).
      Właścicielka nazywa się Danica Dosliak telefon +381 82 686 066
      e-mail:petar.j@cg.yu (korespondencja po angielsku)
      Gdybyś miał więcej pytań bardzo proszę o zadawanie,postaram się na nie
      odpowiedzieć,pozdrawiam.
    • malgoska1 Re: czarnogóra 08.07.07, 16:30
      Witam.

> Witam Szanownych Forumowiczów:-)
      > planuję na przełomie sierpnia i września przetestować swoją 156-tkę na trasie
      > do Czarnogóry...mam nadzieję, że powrócę;-)

1. Jeśli przeżyłeś w Polsce, to i tam nie będziesz miał problemów...
      2. Odnośnie kwater, cen, sposobów dojazdu proponuję najlepsze strony i przede
      wszystkim forum na temat Chorwacji (i przy okazji także krajów ościennych):
      www.cro.pl

Pozdrawiam,
      Maciej Loret
      • msieion1 Re: czarnogóra 11.07.07, 23:10
        dziękuję:-)
        Mam nadzieję,że dojadę bez sensacji:-)
        ostatnio sporo doinwestowałem Włoszkę, jeszcze nowe opony i w końcu cisza w aucie:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka