xeikon 06.10.09, 19:02 www.sport.pl/F1/1,96297,7116904,Planet_F1__Kubica_jest_rozchwytywany__bo_nie_ma_juz.html Kubica swoim "gwiazdostwem" przypomina samego Allana Prosta i mam nadzieję że w sezonie 2010 udowodni to. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Ale brednie!!!! 06.10.09, 19:20 W Planet F1 nigdy dobrze nie pisali o Kubicy, więc i tym razem to nic nowego. Można mówić wszystko o umiejętnościach kierowców nawet takich jak Nakajima ale nie można powiedzieć, że nie potrafią jeździć. Ja osobiście powtórzę to raz jeszcze - trzeba mieć jaja, żeby tym jeździć:)) W przypadku Kubicy musimy na jego umiejętności poczekać do momentu w którym będzie miał konkurencyjny bolid, że ma potencjał już pokazał w ubiegłym sezonie. Oglądając ostatni wyścig i brak zmiany taktyki odniosłem wrażenie, że szefostwo BMW-Sauber miało napisane przed wyścigiem wszystkie wytyczne i tego się ściśle trzymali, jak to mają w zwyczaju. Ordnung muss zein!!;-)) Odpowiedz Link
xeikon Re: Ale brednie!!!! 06.10.09, 19:52 Nie wiem czy BMW działało ściśle w/g wczesniej założonego planu,ale pewne jest to że po raz kolejny nie sprawdziły się przepowiednie głównego inż. o rewolucyjnych rozwiązaniach w bolidach BMW. Łabędzi śpiew na koniec sezonu w wykonaniu upadłego zespołu. Odpowiedz Link
akordex Re: Ale brednie!!!! 06.10.09, 20:01 coś na rzeczy jest. facet jest dobrym rzemieślnikiem, ale do gwiazdorstwa droga daleka. spuszczać się dlatego że to Polak, nie ma sensu Odpowiedz Link
xeikon Re: Ale brednie!!!! 06.10.09, 20:07 akordex napisał: > coś na rzeczy jest. facet jest dobrym rzemieślnikiem, ale do gwiazdorstwa droga > daleka. spuszczać się dlatego że to Polak, nie ma sensu Ma być takim lovelasem jak Hamilton? Kubica swoje życie poświęca ściganiu i widać że chce się rozwijać. Brak mu dobrego bolidu i dobrych mechaników.W BMW był tym drugim i często przegrywał w boksie walkę o cenne sekundy. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Ale brednie!!!! 07.10.09, 09:22 xeikon napisał: > Ma być takim lovelasem jak Hamilton? Niekoniecznie, ale tak wlaśnie się zostaje gwiazdą.... Odpowiedz Link
ab_extra Re: Ale brednie!!!! 07.10.09, 10:45 Ta opinia jest nielogiczna. To by miało sens, gdyby zostało napisane: Kubica nie jest wart tak wielkich pieniędzy, bo za takie sumy można kupić hektar Kubiców, a przynajmniej kilka pęczków. Tymczasem oni tam piszą, że zespoły biją sie o Kubicę, bo Kubiców ani na lekarstwo. Domyślam się, że realna wartość Kubicy sprowadza się do tego, ile zegarków i samochodów zdoła sprzedać. Sądzę, że te zegarki zdałoby sprzedać nawet ktoś o uroku posła Chlebowskiego, gdyby ten wygrywał. A że jest w stanie wygrywać, to już wiadomo z zeszłego sezonu. Odpowiedz Link
ab_extra Re: Kubica w Renault- już oficjalnie. 07.10.09, 14:31 O trzynastej słyszałem w Trójce :) Odpowiedz Link