t-tk 11.12.09, 08:14 img191.imageshack.us/img191/6382/googlesugeruje.png Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzagi01 Re: Poprawność polityczna wg wujka Google. 11.12.09, 08:24 t-tk napisał: To nie polityczna poprawność, tylko podsumowanie tego co sami o sobie... :( Odpowiedz Link
t-tk Re: Poprawność polityczna wg wujka Google. 11.12.09, 08:50 tak, wiem. Z jednej strony to smutne, z drugiej jednak patrząc wyobrażam sobie jacy ludzie wpisują takie hasła. I cóż, sami sobie wystawiają świadectwo. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Poprawność polityczna wg wujka Google. 11.12.09, 10:54 Mam wrazenie, ze w najprymitywniejszym nawet programie graficznym mozna takie cos zrobic w 3 minuty... Ale i tak niezle ;-) Odpowiedz Link
bassooner Re: Poprawność polityczna wg wujka Google. 11.12.09, 11:16 mi po wpisaniu słowa "polacy" wyszło co innego - nic z tych rzeczy powyżej ;-) Odpowiedz Link
sven_b Re: Poprawność polityczna wg wujka Google. 11.12.09, 11:41 Jestem optymistą. Dostrzegam miażdżącą przewagę wyniku 'polacy to naród'. Odpowiedz Link
crannmer Tak to jest 11.12.09, 13:38 Tak to jest, ze latwo byc przeciwnikiem i nasmiewac sie z politycznej poprawnosci, jesli temat dotyczy tych innych. Natomiast w tematach dotyczacych tych wlasnych nastepuje diametralna zmiana nastawienia do poprawnosci politycznej. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Tak to jest 11.12.09, 13:51 A na googlu.de pod "Polnische" wyskakuje "Polnische Wirtschaft" (prawie 5 mln trafień) Uważasz że MSZ powinno wystosować ostrą notę ;) ? Odpowiedz Link
crannmer Re: Tak to jest 11.12.09, 14:04 mrzagi01 napisał: > Uważasz że MSZ powinno wystosować ostrą notę ;) ? Wrecz przeciwnie :-) Tylko mialem wrazenie, ze wielu forumowiczow ogolnie dosc negatywnie odnosi sie do sensow i celow pojecia politycznej poprawnosci (przynajmniej tak dlugo, jak zamierzona niepoprawnosc ich nie dotyczy ;-) Stad za ciekawe uznalem wystapienie, ktore uznalem za poparcie politycznej poprawnosci w ogole, a za krytyke guglowej niepoprawnosci w szczegole :-) Odpowiedz Link