sven_b 20.12.09, 13:28 Opinie polityków od lewa do prawa są zaskakująco zgodne - przydażyło się. Kontekst widzenia senatora jako ofiary jest tak powszechny, że całkowicie umknął pewien detal - moralność. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emes-nju Re: Piesiewicz 22.12.09, 14:22 sven_b napisał: > Kontekst widzenia senatora jako ofiary jest tak powszechny, że > całkowicie umknął pewien detal - moralność. Ale czyja moralnosc? Kazdy czlowiek w zaciszu domowym ma prawo robic co mu sie zechce. Nawet rzeczy kontrowersyjne - wlacznie z lamaniem prawa (wtedy moga, choc nie musza, wlaczyc sie w to organa scigania). A moze moralnosc szantazysty? Tu tez mam watpliwosci. Jak ktos ma chec zostania przestepca, to wolna wola i sprawa powinna zamknac sie pomiedzy poszkodowanym, szantazysta i wymiarem sprawiedliwosci. Ja sobie mysle, ze zapominamy o moralnosci mediow... Gazeta publikujac zdjecia bedace podstawa szantazu stala sie... wspolodzialowcem przestepcow! A to jest juz ponizej wszelkiej krytyki. Glownie dlatego, ze pokazuje szeroko otwarte drzwi nastepcom - robcie zdjecia, szantazujcie, a my, wychodzac na przeciw waszym potrzebom (coz wart jest szantaz jezeli kompromitujacych zdjec nie da sie rozpowszechnic?), rozpowszechnimy te fotosy. Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: Piesiewicz 22.12.09, 14:36 Senator kojarzy mi się z poważnym człowiekiem. A nie takim, który paraduje w sukience. powinien wycofać się z polityki Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Piesiewicz 22.12.09, 14:52 wujaszek_joe napisał: > Senator kojarzy mi się z poważnym człowiekiem. > A nie takim, który paraduje w sukience. > powinien wycofać się z polityki Chwilunia. Po ulicy paraduje? Kształt życia seksualnego poza określonymi wyjątkami jest sferą wolności każdego człowieka. Skłonności ku niestandardowym zachowaniom nie wykluczają powagi tudzież majestatu. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Piesiewicz 22.12.09, 14:54 wujaszek_joe napisał: > Senator kojarzy mi się z poważnym człowiekiem. > A nie takim, który paraduje w sukience. > powinien wycofać się z polityki A jezeli to paradownie w sukience daje mu oddech od polityki i dzieki temu zachowuje sie, na tle innych politykow, przyzwoicie? Nie wiem i nie chce wiedziec. Ale wiem za to, ze wyreczajace szantazystow (!) dzialania gazety publikujacej kompromitujace materialy, to nawet nie dno. Tym powinien zajac sie prokurator. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Piesiewicz 22.12.09, 14:37 o sven rzucił kamieniem co do moralności to myślę że u Piesiewicza jest z tym znacznie lepiej niż u większości polityków i większości ludzi Odpowiedz Link
rapid130 Re: Piesiewicz 22.12.09, 14:44 Przyprowadzić facetowi ładne i grzeczne panienki, zalać go w trupa wysokimi procentami, żeby poddał się bez oporu, ubrać go na pół przytomnego w sukienkę, dać mu do wąchania biały proszek i skręcić z tego wszystkiego komórką filmik, na którym g*wno widać. To nie jest takie trudne! :D Odpowiedz Link