Dodaj do ulubionych

Tiges, pytanie zapewne do Ciebie

08.04.10, 11:07
Moja polowica ma sluzbowo zameldowac sie we Wroclawiu w sobote o 11.00. Jaka
proponujesz trase i na ile mam oszacowac czas przejazdu. Z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: Tiges, pytanie zapewne do Ciebie 08.04.10, 11:56
      poszlo na priva
      • emes-nju Cwaniaczek 08.04.10, 13:15
        Wydeptal sobie sciezynki i nie chce, zeby sie za duzo chetnych na nich nie
        pojawilo ;-)
        • tomek854 Re: Cwaniaczek 08.04.10, 18:24
          Phi. Ja mam swoje ścieżynki a do tego mnie nikt o nie nie pyta :-)
          • edek40 Re: Cwaniaczek 08.04.10, 19:05
            > Phi. Ja mam swoje ścieżynki a do tego mnie nikt o nie nie pyta :-)

Phi. O ile dobrze pamietam, polecales mi w Szklarskiej Porebie zamknieta knajpke
            :)))))
            • winnix Re: Cwaniaczek 08.04.10, 19:23
              Ałł, to zabolało ;)
              • tomek854 Re: Cwaniaczek 08.04.10, 22:00
                Chyba płot... :P
            • sven_b Re: Cwaniaczek 08.04.10, 19:41
              > Phi. O ile dobrze pamietam, polecales mi w Szklarskiej Porebie zamknieta
              knajpke :)))))

Uważaj na niego. Jak mi latem wyrysował objazd Wrocka to brakło mi punktów
              pośrednich w gps. Dobrze że wszedł Bass i podał alternatywe przez Poznań i Świecko:)
              • winnix Re: Cwaniaczek 08.04.10, 19:44
                To ja w obronie (Jezu, bronię Orysia!!;)) powiem, że jak mi wytłumaczył jak mam dojechać na Manu Chao i gdzie najlepiej zaparkować, to trafiłam bez problemu, a naprawdę zmysł orientacji mam na poziomie niewiele wyższym od zera ;)
                • sven_b Re: Cwaniaczek 08.04.10, 20:57
                  Oryś to mistrz dygresji i człowiek-świder, ale ja też nie mogę złego słowa
                  powiedzieć. Opracował mi plan zwiedzania Szkocji. Jak każda turystyczna pierdoła
                  wybierałem sie nad Loch Ness. Kazał olać, coś wyrysował na serwecie i dał z
                  zaleceniem 'tu jedź'. Zerwało nam majtki przez głowę:)
                  • tomek854 Re: Cwaniaczek 08.04.10, 22:04
                    W tej Szkocji to muszę gdzieś dalej zacząć jeździć, bo okolice Glasgow to już
                    znam aż mi się rzygać chce. Dzisiaj byłem tłumaczyć w Saltcoats. Postanowiłem
                    wrócić jakąś drogą którą nigdy jeszcze nie jechałem - jest taki trójkąt dróg a
                    między nimi mnóstwo ścieżynek, postanowiłem jechać tymi ściezynkami z założeniem
                    "albo dojadę do jednej głównej, albo do drugiej a przynajmniej pozwiedzam
                    sobie". Co rozwidlenie wybierałem tą mniej uczęszczaną. W Końcu dojechałem do
                    takiego mikromostku że pierdziszonek ledwo się mieścił na szerokość. Mówię "no,
                    tu to na pewno nie byłem jeszcze". Przejechałem przez mostek wziąłem zakręt w
                    prawo i wylądowałem na farmie na którą rok temu woziłem pasze chyba pięć razy w
                    jednym tygodniu, tylko zajeżdżałem od drugiej strony zawsze. Do dupy... ;-)

Muszę się wreszcie wybrać na daleką północ coś nowego pozwiedzać ;-)
                    • qwaroslaw Re: Cwaniaczek 08.04.10, 22:19
                      tomku jak chcesz to moge ci dac namiary na mojeg kumpla z glasgow, jezdzi busem wlasnie na polnoc, i pare milych dla oka miejsc odwiedzil ;)
                      Pare zwierzat tez "upolowal" bazanty kroliki to zaden problem.
                      • tomek854 Re: Cwaniaczek 08.04.10, 22:44
                        Spoko, ja mam obiecaną fajną prackę na zaniedługo (nie mówię, żeby nie zapeszyć,
                        pochwalę się jak będzie na piśmie) to też parę miejsc odwiedzę...
                    • sven_b Re: Cwaniaczek 08.04.10, 22:31
                      Na Islandię masz blisko. Wulkany, lodowe tunele. Zakładasz raki i godzinami
                      spacerujesz po szklanych korytarzach. Warto.
                      • tomek854 Re: Cwaniaczek 08.04.10, 22:45
                        To na pewno.

I chciałbym jeszcze na wyspy owcze. Tam to podobno dopiero nic nie ma! Podobno
                        Hebrydy przy tym to nic!
            • tomek854 Re: Cwaniaczek 08.04.10, 22:00
              Trzeba było ich wziąć z nienacka, a nie tak że przychodzisz otwarcie - oni widzą
              Cię z daleka i zdążą się zawsze zabić dechami...

A tak poważnie: nie polecałem, tylko znajoma prosiła żeby powiedzieć czy wystrój
              jest OK - przez okna widziałeś ;-) Polecać nie mogłem, bo to nowa knajpa była, i
              to że znajoma ją prowadzi to nie znaczy że jest dobra (aczkolwiek może znaczyć,
              że miła znajoma) ;-)
              • edek40 Re: Cwaniaczek 09.04.10, 08:26
                > A tak poważnie: nie polecałem, tylko znajoma prosiła żeby powiedzieć czy wystrój
                > jest OK - przez okna widziałeś ;-)

Ale po co na powaznie ? :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka