Dodaj do ulubionych

'błazen' is back

19.05.10, 19:32
czyli cytaty z klasyka - wciąż aktualne:-) Wiem wiem to jest strona sporu ale co zrobić, że bliżej mi mentalnie akurat do tej opcji?
Obserwuj wątek
    • wujaszek_joe Palikot jest niezwykły 19.05.10, 23:46
      wiele razy przesadził aż mnie odrzuciło.
      Ale ten wpis jest rewelacyjny.
      "tamten Palikot umarł" jest moim zdaniem okrutną drwiną z Jarosława
      Kaczyńskiego, który tak się zmienił, że ustawia się z "Faktem" na zdjęcia z
      wnuczką brata. Ostatnio na jakąś komunię się wprosił. Natomiast drugi ślub córki
      prezydenta olał. No ale to był tamten zły Kaczyński.
      Ostatnio wyparł się IVRP, tak po prostu.
      Po trupach do celu. Bez skrupułów. Słucha Bielana na każdym kroku, co przeraża
    • emes-nju Re: 'błazen' is back 20.05.10, 10:02
      A ja cenie Palikota. Ma dosc jaj, zeby nawet zarabiajac na opinie blazna mowic
      to, czego inni nie mowia.
      • franek-b Re: 'błazen' is back 20.05.10, 17:08
        Ja również cenię, dlatego błazna wziąłem w "".
        Nasze społeczeństwo jest bardzo kołtuńskie, dlatego najławiej przypiąć komuś łatkę błazna, jeśli mówi rzeczy, które dla wielu są niewygodne (np. poseł Gowin, którego serdecznie nie cierpię) lub niepopularne.
        W naszym kraju niewiele trzeba by uzyskać miano prowokatora - wystarczy publicznie pokazać wibrator... No ale co wymagać od społeczeństwa w którym ponad połowa myje zęby rzadziej niż raz na tydzień!
        • lexus400 Re: 'błazen' is back 20.05.10, 18:53
          franek-b napisał:

No ale co wymagać od społeczeństwa w którym ponad połow
          > a myje zęby rzadziej niż raz na tydzień!

Czytałem ten raport o higienie społeczeństwa ale coś mi to zalatuje "solidnym"
          raportem koncernów kosmetycznych czy innych odpowiedzialnych za sprzedaż past do
          zębów. Jakoś n ie bardzo mogę uwierzyć w mycie zębów raz na tydzień a nawet
          jeden raz dziennie jest to niemożliwe. Ja sam myję zęby ze 3-4 razy dziennie i
          uważam, że jeżeli ktoś miałby myć raz na tydzień to nie myłby wcale. Odnośnie
          Palikota to ja zazdroszczę mu jedynie możliwości publicznego wypowiadania się.
          Nie zawsze to co robi jest poważne ale też kroki czynione w różnych dziedzinach
          przez (p)osłów nie zawsze są poważne i raczej zasługują na takie reakcje.
          • tomek854 Re: 'błazen' is back 20.05.10, 19:23
            Zostaw czasem auto u siebie na wsi i pojedź sobie gdzieś zatłoczonym PKSem to
            uwierzysz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka