typson 06.10.10, 18:32 Przynajmniej patrząc po dacie pierwszego wątku forum.gazeta.pl/forum/w,14718,8338963,8338963,Witam_wszystkich_na_moim_forum.html No to pogratulujmy sobie teraz i podziekujmy SH ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: 7 lat forum!! 06.10.10, 18:35 Jasna dupa!!!!! jak ten czas leci. No to gratuluje ojcu założycielowi i nam:)) Odpowiedz Link
wolfgang87 Re: 7 lat forum!! 06.10.10, 19:18 Pogratulować wytrwałości :) Ja wtedy to jeszcze stopem jeździłem :) Odpowiedz Link
charlie_x Re: 7 lat forum!! 06.10.10, 21:16 ..ech to juz niezly kawalek czasu. Pamietam ze wowczas powozilem chyba jeszcze poldkiem 1.5 /na wtrysku!/ Dzieci byly male,a i swiat wokol nas jakis taki bardziej przyjemny.Internet w domu hulal od niedawna wiec i obycie kiepskie.Stad pewnie ten moj durny pierwszy nick "tutu3000".A dzisiaj mniej czasu,wlosow na glowie i cierpliwosci.pozdr..8) Odpowiedz Link
franek-b Re: 7 lat forum!! 06.10.10, 21:37 Kurcze... przecież internet to taka nowość :-) a tu 7 lat forum stuknęło! swój pierwszy post popełniłem tutaj 4 dni po założeniu forum... nawet nie pamiętam jak się tu dostałem, dawne czasy Odpowiedz Link
bassooner Re: 7 lat forum!! 07.10.10, 00:16 uuu... to mnie tutaj 7 lat nie ma... ;-((( chyba coś z pięć? Odpowiedz Link
frax1 Re: 7 lat forum!! 06.10.10, 22:36 Gratuluje Założycielowi i forumowiczom, że forum ciągle żyje i ma się dobrze :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: 7 lat forum!! 06.10.10, 22:39 sto lat ojcom załozycielom! piękna rzecz z tego wyszła. mogę się np. wyżalać i staracie się nie śmiać:) Odpowiedz Link
pizza987 Re: 7 lat forum!! 06.10.10, 23:09 Hoho, gratulacje... Ja sie tutaj pojawiłem niedawno... zaraz, zaraz, to było prawie 5 lat temu 8-0. Oj leci czas. Ale najważniejsze że trwa i oby tak dalej. Odpowiedz Link
t-tk Re: 7 lat forum!! 06.10.10, 23:33 Ja zabrałem się za wyszukiwarkę, bo nie mam dostępu już do starego loginu na forum. Znalazłem posty mojego autorstwa, posortowałem. Wyszedł 2005 rok. Ale zobaczcie jaki to był POST. Odpowiedz Link
tomek854 Re: 7 lat forum!! 07.10.10, 01:02 Z tej okazji sto lat sto lat niech zyjé zyjé wam :P Odpowiedz Link
computerland1 Re: 7 lat forum!! 07.10.10, 13:33 kurde, nie bylo mnie z pol roku, wracam, a tu taka impreza:) wszystkim za udzial podziekowania i pozdrowienia:) Odpowiedz Link
derwisz911 Re: 7 lat forum!! 07.10.10, 15:13 O zesz...! Az przelecialem caly tamten watech jednym tchem. Lezka sie w oku zakrecila! STO LAT! Sherlockowi i Forum! Odpowiedz Link
typson Nicki zagubione w akcji :) 07.10.10, 19:28 betty-bt greenblack bisnesmen bocian4 anahella Odpowiedz Link
wiktor_l Re: Nicki zagubione w akcji :) 07.10.10, 20:03 Greenblack by sie przydal...;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nicki zagubione w akcji :) 07.10.10, 21:18 Ależ G-B tu bywa :) Pod innym nickiem, ale kiedyś w końxu doszedłem kto to. Pomogło mi Audi A8, którym w tym czasie kierował. PS. Wszystkim dziękuję i gratuluję tylu wspólnych lat PS2. Przypominam, że zasługi dla niejakiego Henia, co grasował na publicznym A-M (dzięki niemu forum jest amknięte - czyli trzeba się logować i być na liście) Odpowiedz Link
sven_b Niknejm 09.10.10, 10:19 Kiedyś wpadał, chociaż już dawno nie widywany. Wielki hondziarz, pewnie przesiadł się do VAG i wstydzi przyznać;) Odpowiedz Link
truskava Re: Nicki zagubione w akcji :) 07.10.10, 20:41 Noooo, trochę latek pękło. typson napisał: > betty-bt > greenblack > bisnesmen > bocian4 > anahella Jeszcze niknejm kiedyś bywał... Odpowiedz Link
wowo5 Re: Nicki zagubione w akcji :) 08.10.10, 02:50 Gratulacje. Kto by pomyslal, ze to juz 7 lat. Odpowiedz Link
plawski Re: Nicki zagubione w akcji :) 08.10.10, 09:23 Byli też Kszyrztof vel Dzida... Paxton :-) i jeszcze paru... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Nicki zagubione w akcji :) 12.10.10, 18:42 i ja tyż...padalcowa. sto,co ja gadam - dwieście lat dla SH i wszystkich stąd Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nicki zagubione w akcji :) 23.10.10, 20:08 Dobrze, że chociż Ty zostałaś z zaprzyjaźnionego Dekamerona... Przynajmniej 20 nicków "lost in action" Odpowiedz Link
tomek854 Re: Nicki zagubione w akcji :) 11.10.10, 17:40 Jeszcze byli przemo.c i wlk.brytania Odpowiedz Link
derwisz911 Re: Nicki zagubione w akcji :) 12.10.10, 19:37 Z bisnesmenem ostatnio rozmawialem i narzekal, ze haselko juz nie dziala i z konta korzystac nie moze, a wlasnie mial ostatnio chec cos popisac... Odpowiedz Link
simon921 Re: 7 lat forum!! 08.10.10, 09:21 :) Sto lat. Zdecydowanie zdrowie forumowiczów zostało wczoraj odpowiednio uczczone;) Odpowiedz Link
winnix Re: 7 lat forum!! 09.10.10, 04:20 Kongratulejszyn :) Mój pierwszy wpis był 19.11.2004 :) A trafiłam chyba po sygnaturce któregoś z chłopaków, może mejsona? W każdym razie A-M mnie już praktycznie zniechęciło na dobre i zobaczyłam sygnaturkę, wlazłam i zostałam :) Odpowiedz Link
bassooner Re: 7 lat forum!! 09.10.10, 15:02 a inna bajka? też zagubiona w akcji... ;-((( Odpowiedz Link
t-tk Re: 7 lat forum!! 09.10.10, 15:15 bassooner napisał: > a inna bajka? też zagubiona w akcji... ;-((( O właśnie, tej o niej pomyślałem tylko nie pamiętałem loginu. Odpowiedz Link
strongwaz Re: 7 lat forum!! 09.10.10, 20:01 siedem kalenadrzy - niezły wynik, nie pamiętam jak ja tu trafiłem (chociaż jestem ciekaw) ale to był dooobry ruch :) Odpowiedz Link
tomek854 Re: 7 lat forum!! 11.10.10, 17:43 Ja ostatnio mialem do niej biznesvi okazalo sie ze znowu zmienila telefon tym razem juz mi nie wysylajac nowego (trudno sie dziwic jak sie pnad dwa lata nie odzywalem) Ma ktos na nia namiar? Odpowiedz Link
plawski Re: 7 lat forum!! 11.10.10, 17:46 Bajka? gg mam tylko, ale też nie wiem czy akt bo niedostępna wciąż. Odpowiedz Link
typson Re: 7 lat forum!! 11.10.10, 20:38 gg ma chyba to samo, przynajmniej tak woła katalog publiczny gg. I ostatnio mignęła mi "dostępna" przez moment, wiec napisz, nie zaszkodzi Odpowiedz Link
wo_bi Re: 7 lat forum!! 12.10.10, 10:46 Zaglądałem od początku. :) Na początku w sumie czytałem... potem zacząłem wrzucać swoje 3 grosze, raczej w te tematy mniej techniczno motoryzacyjne. A na forum trafiłem chyba przez SH, bo czasami dyskutowaliśmy na innym forum. Kurcze, to już 7 lat! Odpowiedz Link
wo_bi a może jakieś ogólne światowe spotkanie? :) 12.10.10, 10:55 A tak sobie pomyślałem... pewnie trudne w sumie będzie do zorganizowania, bo każdemu coś gdzieś czasowo nie będzie pasować... ale może, z okazji 7- urodzin, może byśmy spotkali się? Może w Krakowie, jakiś weekend (sobota - niedziela), kulturalnie, z noclegiem? Co Wy na to? Odpowiedz Link
bassooner Re: a może jakieś ogólne światowe spotkanie? :) 12.10.10, 11:04 zależy kiedy? ale z odpowiednim wyprzedzeniem, co bym żonkę pourabiał, kwiatki jej podsyłał, pieścił i czule do uszka szeptał, naczynia zmywał, pokój wymalował, choinkę na śmietnik wyrzucił, taras przed zimą zaimpregnował, trawę skosił, do domu wcześniej wracał, nie chodził z kumplami tak często na piwo, skarpety sortował, a brudne do kosza, a nie na posadzkę ćpał, wannę z kłaków obmywał, nie pierdział choć przy jedzeniu, z garnka nie wyżerał, nie kichał jak atomizer na cały pokój i nie bekał... może by puściła??? Odpowiedz Link
t-tk Re: a może jakieś ogólne światowe spotkanie? :) 12.10.10, 11:19 Czyli co, moje kwietniowe urodziny zgrają się z forumowym spotkaniem? ;) Odpowiedz Link
dr.verte Re: a może jakieś ogólne światowe spotkanie? :) 12.10.10, 14:21 bassooner napisał: > taras przed zimą zaimpregnował dobrze , zes mi przypomnial Odpowiedz Link
bassooner Re: a może jakieś ogólne światowe spotkanie? :) 12.10.10, 15:39 a czym jesli wolno wiedzieć to robisz, jakiś impregnat czy może olej do drewna? Odpowiedz Link
dr.verte Re: a może jakieś ogólne światowe spotkanie? :) 20.10.10, 16:49 szukalem w garazu ale nie znalazlem i nie wiem jak sie to nazywa , taki zajzajer z Castoramy za 3 stowy co starcza na 20 m tarasu , specjalny jakis poprosilem bo mocno przecieka Odpowiedz Link
bassooner Re: a może jakieś ogólne światowe spotkanie? :) 24.10.10, 13:02 przejechałem delikatnie czołgiem, takie ustrojstwo co to się zakłada na to papier ścierny w rolce, i pomalowałem impregnatem altax, jest bardzo ładnie, a na wiosnę wetrę olej do drewna. Odpowiedz Link
margotje Re: a może jakieś ogólne światowe spotkanie? :) 24.10.10, 13:35 wo_bi napisał: > A tak sobie pomyślałem... pewnie trudne w sumie będzie do zorganizowania, bo ka > żdemu coś gdzieś czasowo nie będzie pasować... ale może, z okazji 7- urodzin, m > oże byśmy spotkali się? > > Może w Krakowie, jakiś weekend (sobota - niedziela), kulturalnie, z noclegiem? > Co Wy na to? Jesli haslo: ogolnoswiatowe, to ja proponuje niesmialo Amsterdam. Deklaruje pomoc przy zakwaterowaniu i uslugi przewodnika :)) Odpowiedz Link
bassooner Re: a może jakieś ogólne światowe spotkanie? :) 24.10.10, 13:48 byłem tam ino dwa razy i bardzo mnie się podobało, raz w ramach pracy z teatrem, a raz po kumpla co ze statku schodził... miał z powrotem wracać moim autem, ale jak go zobaczyłem na trapie, to już wiedziałem, że drugie tysiąc z powrotem, ja pojadę... ;-))) Odpowiedz Link