Dodaj do ulubionych

Trabant Trek

07.09.11, 19:46
W piątek o 23.00 na Travel Channel. Chłopcy jadą trampkami z Budapesztu do Kambodży. Link>>
Obserwuj wątek
    • rapid130 Re: Trabant Trek 09.09.11, 10:38
      Ciekawe czy dojechali? Ekipa filmowa daje duże możliwości...

"Trabanty to najgorsze samochody swiata, a tymczasem jedyny mechanik w ekipie, Tony, nie wie nic o ich naprawie".

Hmmm... początek tego zdania świadczy o kompletnej nieznajomości tematu przez autora tekstu. Druga połowa zdania świadczy o braku rozsądku (albo o zamierzonym prowokowaniu problemów).

Jeżeli Trabanty psuły im się od jeżdżenia po asfaltowych drogach Europy, to znaczy, że nie zostały dobrze przygotowane do podróży. Albo jechali nimi jak d*** wołowe. Albo "psuły się" dla kamer. :PPPPPP Zadbany i szanowany przez szofera Trabant jest generalnie bezawaryjny jak markowe pianino. Jakkolwiek co jakiś czas może wymagać strojenia.
      • tomek854 Re: Trabant Trek 09.09.11, 21:29
        E tam, przecież od razu widać, że to nie jest prawdziwa wyprawa tylko telewizyjna szopka. Więc musi być dramatycznie, nie? ;-)
        • sven_b Re: Trabant Trek 09.09.11, 21:45
          Szcztuczny dramatyzm to plaga współczesnych programów cyklu travel & adventure.
          • tomek854 Re: Trabant Trek 09.09.11, 22:05
            Dlatego ja nie mam TV ;-) Bo to nie jedyna plaga tam panująca :-)
            • franek-b Re: Trabant Trek 10.09.11, 22:08
              wracaj do kraju, nas stać na jeden telewizor:-) albo jedź dalej do stanów, to będziesz mógł kupić sobie 2, a na florydzie 3.
              • tomek854 Re: Trabant Trek 11.09.11, 16:14
                Mnie też stać. Takie ze mnie panisko, że jak M. chciała żebym sobie wziął "nasz" były telewizor to powiedziałem, żeby dla biednych wystawiła ;-)
                • franek-b Re: Trabant Trek 12.09.11, 15:46
                  To był żart:) przecież wiem, że Cię stać...
    • franek-b i jak? n/t 12.09.11, 15:58

• sven_b Re: i jak? n/t 12.09.11, 21:20
        Jadą jakieś pryszczaki. Dużo kłótni i kwękań, mało jazdy. W tym odcinku już przekraczali Pamir. Dam im jeszcze jedną szansę. Jak będą rzadzić, puszczę im 8Mb spamu z japońskim tuningiem:)
        • franek-b Re: i jak? n/t 12.09.11, 21:46
          Jak to u pryszczaków :-)
          polecam pilotów alaski chyba na discovery.
          • sven_b Re: i jak? n/t 12.09.11, 21:54
            Widziałem kilka odcinków. Utkwił mi ten z lądowaniem po zbłąkanych turystów na kamiennym rumowisku przy rzece. Pilot był niezłym gladiatorem.
            • franek-b Re: i jak? n/t 12.09.11, 21:59
              Też to widziałem. Podoba mi się tam klimat, taki trochę z przystanku Alaska i to, że zyją tam blisko natury (bo nie mają wyjścia).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka