sherlock_holmes 27.08.04, 21:37 motoryzacja.interia.pl/news?inf=537416 Nie wiem czy to pierwsze oficjalne zdjecia czy nadal komputerowy fotomontaz, ale na pewno srodek bedzie wygladal znacznie gorzej niz w obecnym Focusie :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wowo5 Re: Focus II 28.08.04, 03:26 Podoba mi sie. Jeden z lepiej wygladajacych kompaktow. Moze zamieszac w segmencie. Odpowiedz Link
derwisz911 Re: Focus II 01.09.04, 18:14 Śliczny ;-) Jak stary był całkiem ładny to ten już w ogóle jest git! pozdrawiam Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Focus II 01.09.04, 21:07 Z zewnatrz wyglada znacznie lzej niz wiekszosc konkurentow - i chwala za to konstruktorom. Za srodek jednak powinni odpokutowac :) Choc za stylistyke "nie-czolgowa" jestem to sklonny wybaczyc. Zawsze mozna przeciez ...przelozyc deske ze starego Focusa do nowego :P Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Focus II 01.09.04, 21:37 Tutaj opis i spora galeria: www.samar.pl/index.html?__action=sec,4&news=5643 Odpowiedz Link
art_0 Re: Focus II 02.09.04, 10:10 Dajcie spokoj. Auto jest nudne niebywale. Brakuje mu tej agresywnosci ktora mial poprzedni model. Z boku przypomina starego Civica albo Leona, przód z Mondeo, tyl....Tyl szkoda gadac. Moze pojawi sie jakis pakiet sportowy..... pozdrawiam Art Odpowiedz Link
remo29 Re: Focus II 02.09.04, 13:01 Widzę, że wszystko w środku zaczyna wyglądać po niemiecku... A szkoda... Poza tym panowie styliści zapomnieli o funkcjonalności i bezsensownie pochylili klapę bagażnika... Odpowiedz Link