Dodaj do ulubionych

Sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

06.11.16, 18:14
m.krakow.wyborcza.pl/krakow/1,106511,20938985,nie-bedzie-uroczystego-pogrzebu-pary-prezydenckiej-na-wawelu.html#BoxLokKrakLink
JESTEM PRZECIWNY PONOWNEMU POCHÓWKU NA WAWELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: Sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.16, 18:26
      Ja jestem przeciwny nawet temu pierwszemu :)
      • xeikon Re: Sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.16, 19:02
        Jest okazja by zablokować dostęp do Wawelu.
        • lobuzek1 Re: Sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.16, 19:47
          Może Licheń albo mauzoleum ojca Rydzyka? Miałby okazję wydrzeć więcej kasy z biletów.
          • xeikon Re: Sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.16, 20:07
            Licheń pasuje. Przepych tam panuje taki że aż oczy bolą od patrzenia. Pomieszanie styli i brak dobrego smaku w wystroju świątyni. Za kasę jaką tam wtopiono można wybudować i utrzymać kilkanaście Domów Dziecka.
            • lobuzek1 Re: Sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.16, 21:28
              Raz tam byłem przypadkowo i spierdzielałem w podskokach. Rzygać się chciało od tego ich "ubóstwa".
              • tomek854 Re: Sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.16, 00:59
                Ja polecam sanktuarium w Kałkowie. To jest taki Licheń, tylko w wersji "Polaki biedaki cebulaki". Coś niesamowitego! (aczkolwiek byłem tam ze 20 lat temu, może się już dorobili),.
                • xeikon Re: Sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.16, 07:26
                  W Licheniu bylem trzy dni raz po raz. Mieszkallem w Slesinie na wczasach a to tylko 9 km od Lichenia. Podczas zwiedzania tylko raz widzialem ksiedza i na dodatek przyjezdnego z pielgrzymka. Byl wtedy koniec wrzesnia wiec juz po turnusach wakacyjnych.
                  • xeikon Re: Sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.16, 11:02
                    Bebnia w radio ze ponowny pogrzeb prezydenta i malzonki nieoficjalny tylko w gronie najblizszych.
                    Jarek sie wystraszyl ze Wawel zablokuja Krakusy i pewnie pochowa brata pod oslona nocy.
                    • xeikon Re: Sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.16, 21:28
                      Niestety, wrócił!!!
                      Na dodatek ma nowy sarkofag.
                      wyborcza.pl/1,75248,20994271,nowy-sarkofag-pary-prezydenckiej-juz-gotowy-zdjecia.html
                      Ten nowy ma możliwość otwierania bez szkody na kamienia.
                      Ciekawe po co?
                      Może by kogoś pochować?
                      Patrząc na płytę z napisami , jest na niej miejsce na jeszcze jeden napis.
                      Coś mi się wydaje iż prezes za NASZE PODATKI zafundował bratu najbardziej wypasiony sarkofag na Wawelu. Nawet Marszałek J. Piłsudski takiego nie ma.
                      Dziwi fakt bardzo krótkiego czasu wykonania jak przede wszystkim czasu sprowadzenia płyt z zagranicy.
                      Widać jasno iż prezes ma zdolności przewidywania i wiedział doskonale że stary ulegnie uszkodzeniu.
                      No ale to przecież pestka wydać w pizdu kasy z państwowej kieszeni na zachcia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka