krakus.mp 16.01.05, 18:17 9478 !!!!! ----------------------------- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: Numerek 16.01.05, 18:19 Zadzwonię i opi..le ich za to 40 na Radzikowskiego :) A jeśli chodzi o stan dróg - podam po prostu gdzie asfalt jest w dobrym stanie - będzie dużo krócej... Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Numerek 16.01.05, 19:10 sherlock_holmes napisał: > Zadzwonię i opi..le ich za to 40 na Radzikowskiego :) > A jeśli chodzi o stan dróg - podam po prostu gdzie asfalt jest w dobrym stanie > - będzie dużo krócej... Zadzwoń i poproś o przywrócenie przed Twoim blokiem progu zwalniającego, bo niektórzy rozwijają w tym miejscu grubo ponad 50! (np.niejaki krakus.mp):))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Numerek 16.01.05, 19:55 Absolutnie nie! Tzn. zgadzam się na progi, ale o normalnym kształcie (profilu), a nie takie popieprzone, że się tego nie da łagodnie przejechać. Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Numerek 17.01.05, 14:56 A ja kiedyś zadzwoniłem do ZDiK w Wawie ponieważ na ul. Dolnej jadąc w kierunku ul Puławskiej znaki poziome pokazywały co innego niż znak pionowy:) który dodatkowo był zasłonięty przez gałąź drzewa. Nie wiem czy na drugi dzień było wszystko poprawione (bo nie jechałem) ale napewno jakieś 3 - 4 dni później znak pionowy zgadzał się z oznakowaniem poziomym i a gałęzi nie było. pzdr Q Odpowiedz Link
niknejm Re: Numerek 18.01.05, 17:14 Na Żoliborzu w Wawce jest taka ulica, gdzie oznakowanie poziome ma się nijak do pionowego, a znak pionowy jest lekko ukryty. Wykorzystywana jest przez egzaminatorów prawa jazdy do uwalania kursantów. Smutne... Pzdr Niknejm Odpowiedz Link