krakus.mp 05.03.05, 22:06 www.muzeum-motoryzacji.com.pl/podstrony/galeria.php?rodzaj=samochody Wiosna tuż tuż, więc może jakieś spotkanko forumowe? pzdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: Pod rozwagę SH 06.03.05, 10:34 Ja już o tym bębnię od bardzo dawna. Mam nadzieję, że w tym roku dojdzie w końcu do skutku... Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Pod rozwagę SH 06.03.05, 13:02 Forum Moto z Katowic miało już jedno spotkanie, teraz ja mam organizować drugie. 19 marca, dość blisko autostrady, serdecznie zapraszamy. Mam nadzieję, że pogoda będzie już bezśniegowa ;-) Odpowiedz Link
ulalka Re: Pod rozwagę SH 06.03.05, 21:17 krakus.mp napisał: > www.muzeum-motoryzacji.com.pl/podstrony/galeria.php?rodzaj=samochody > Wiosna tuż tuż, więc może jakieś spotkanko forumowe? > pzdr. wooooooooow.. ostatnio glownei czytam, ale tym razem nie moglam sie powstrzymac :D cuuuuudna auta!! to ja tam tak czesto w tym miescie i nie widzialam tego?? wreszcie wiem jak wyglada auto, o ktorym pisal Pan Samochodzik, tak swoja droga :D Odpowiedz Link
wo_bi Re: Pod rozwagę SH 06.03.05, 22:21 ulalka napisała: > > wooooooooow.. ostatnio glownei czytam, ale tym razem nie moglam sie > powstrzymac :D > cuuuuudna auta!! to ja tam tak czesto w tym miescie i nie widzialam tego?? > wreszcie wiem jak wyglada auto, o ktorym pisal Pan Samochodzik, tak swoja > droga :D Klamczuch, bo nie bywasza w Otrebusach :)) A przynajmniej nie w tych ;-PPP Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link