Dodaj do ulubionych

Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląskich.

19.03.05, 21:58
Postawiono projekt, który przez aklamację został entuzjastycznie przyjęty.
Jedziemy na targi w Lipsku. Za śląskiego organizatora przyjęliśmy
Albercika - Mobilka.
Termin do dogadania.

P.S. Było świetnie, następnym razem grill.
Obserwuj wątek
    • sherlock_holmes Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 19.03.05, 22:20
      Jak rozumiem, nie było ofiar w ludziach we związku z udowadnianiem która ciężarówka lepsza? :P
      Zapraszamy do Krakowa - lub Otrębusów, w zależności od tego co wypali wcześniej :)
      • inna-bajka Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 10:41
        Było wyjątkowo miło, choć każdy ma swoje upodobania i trzyma się swojej
        argumentacji, to spotkanie było sympatyczne.
        Albercik okazał się wyjątkowo grzecznym i mądrym chłopczykiem ;-)
        • albercik7 Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 11:29
          bez przesady haha. dobra jestes
          • inna-bajka Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 11:31
            W pon. dam Ci cynk na TGA.
            • albercik7 Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 11:38
              oki, bede czekac
            • sherlock_holmes Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 12:04
              A czy my krakowiacy też możemy na to liczyć?
              Jeśli się pojawicie w Krakowie, zrobimy mały zlot forumowy :)
              • inna-bajka Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 12:14
                W Krakowie jestem we wtorek, środę i piątek.
                Spotkajmy się we wtorek.
                • sherlock_holmes Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 13:37
                  Znaczy się wtorek teraz przed Wielkanocą? Z mojej strony będzie ciężko - bo jutro znowu jadę na wschód (mam nadzieję, że w Rzeszowie Wisłok nie płynie ulicami...). Ale jeszcze zobaczymy - w każdym razie dzieki za propozycję.
                  PS. Taki mam niestety tydzien zawalony - we czwartek z kolei jestem w Katowicach :) A jakby ktoś nie wiedział, w zasadzie jestem pracownikiem biurowym ;)
                  • inna-bajka Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 15:42
                    No to ja mam tak :
                    pn - Wrocław
                    wt - Oświęcim, Kraków
                    śr - Kraków (TGA)
                    cz - Częstochowa, może Katowice
                    pt - Kraków
                  • krakus.mp Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 20:42
                    sherlock_holmes napisał:

A jakby ktoś nie wiedział, w zasadzie jestem pracownikiem biurowym ;)

A ja mam kierownicze stanowisko :)))))
                    We wtorek jestem w Muszynie,Krynicy,N.Sączu.
                    We Czwartek Śląsk.
                    Uważaj SH bym Cię z A4 nie zdmuchnął jak będę ok.16 tej wracał.:))))
                    >
                    • sherlock_holmes Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 22:53
                      Niestetyu (albo stety) jade pociągiem - a o 16 dopiero będę kończył szkolenie. Tak, że się Ciebie nie boję :P
                      PS. Jestem tylko specjalistą, ale w mojej "komórce" zasadniczo jestem sam sobie sterem, żeglarzem i okrętem :)
                      • krakus.mp Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 20.03.05, 23:06
                        sherlock_holmes napisał:

> Niestetyu (albo stety) jade pociągiem

Nie masz ryczałtu na samochód prywatny?
                        Tankujesz gaz,a rozliczasz bezołowiową.
                        • sherlock_holmes Re: Właśnie odbyło się II spotkanie mobilków śląs 21.03.05, 20:33
                          U nas niestety z ryczałtów trzeba się później tłumaczyc prezesowi :( No bo jak to - są auta służbowe, a człowiek swoim jedzie. Tyle, że kiedyś musiałem jechać Astrą bez okładzin hamulcowytch do Rzeszowa... A że samochody mają swoich "opiekunów" i trzeba ich prosić o pożyczkę.
                          Kupuje gazetę, wsiadam do pociągu, nie interesują mnie ciołki wiecznie spieszący się do własnej śmierci, buraki, bezmózgowcy itd. Przyjeżdżam na miejsce wypoczęty i zrelaksowany, do tego naczęściej jestem szybciej pociągiem niż samochodem. Normalnie same plusy :)
                          Oczywiście jak trzeba zawieźć sprzęt jakiś to wtedy biorę samochód niejako "z urzędu" - ale jeśli jade tylko wykorzystywac szare komórki, wolę PKP :)
                          PS. Wbrew temu co parę osób pisało, pociągi jeżdżą naprawdę załadowane - w wagonach rzadko siedzi poniżej 20-30 osób - co przy max. ilości 88osób w wagonie nie ejst złym wynikiem...
    • adek28 inna bajka-) 20.03.05, 20:08
      Jak zaczeła w temacie wielkich mobli to razem z hehehe zrobilismy WIELKIE
      OCZĘTA -)

Tak wogóle , to widzę , ze tu piszecie bandyci , nonono.
      zdrawim
      • inna-bajka Re: inna bajka-) 21.03.05, 22:34
        Bo na katowickim sie nie kręci ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka