truskava 17.05.05, 17:26 ... dzisiaj, około 13.20 na Puławskiej, obok serwisu T&T (przynajmniej kiedyś tam byli T&T Zaborowscy - Nissan i Volvo)? stało na chodniku takie czarne, z zamkniętym dachem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Chyba typsono-wóz widziałem... 17.05.05, 17:36 hehehe, tez widzialem ta audiole, jadac swoja do serwisu Rowinski-Wajdemajer gdzies wlasnie o tej porze ;-) Moja jest granatowa (metalik lub perla) no i na xenonach ;)) Odpowiedz Link
truskava Re: Chyba typsono-wóz widziałem... 17.05.05, 17:50 Jechałem lewym pasem w stronę Piaseczna, i przy sporym natężeniu ruchu, nie bardzo byl czas na dokładniejsze lookanie... Nic to, poluję dalej ;-) Odpowiedz Link
typson Re: Chyba typsono-wóz widziałem... 17.05.05, 17:53 ja pracuje na bokserskiej i jechalem do piaseczna kilka minot pozniej. Z bokserskiej ruszylem o 13:25 Odpowiedz Link
truskava Re: Chyba typsono-wóz widziałem... 17.05.05, 18:27 A ja jechałem z Ursynowa do Action i tak właśnie około 13:15 - 13:20 przejeżdżałem obok owego autka. Było blisko... Odpowiedz Link
typson Re: Chyba typsono-wóz widziałem... 17.05.05, 18:29 Action sie teraz na jakies zadupie przenioslo. Mam tu hurtownie kolo pracy i juz sie do action nie musze telepac ;) Odpowiedz Link
truskava Re: Chyba typsono-wóz widziałem... 17.05.05, 18:55 Z Ursynowa to wygodniej mi na to zadupie podjechać, niż na Jana Kazimierza :-P Dla odmiany TechData jest na przeciwległym końcu W-wy, ale tez mi pasuje, bo z domu ma w miarę blisko... Odpowiedz Link
typson Re: Chyba typsono-wóz widziałem... 17.05.05, 22:19 ja kupuje w YAMO - taka polhurtownia, ktora zaopatruje sie pewnie w Action, ABC, itp. Ale yamo znajduje sie na ul Postepu (okolice galerii mokotow) wiec z ursynowa jest to rzut beretem. Poza tym maja dobrych handlowcow, ktorzy traktuja mnie powaznie nawet gdy jade po 100 czystych plyt CD. Jak chcesz, co Ci moge przeslac cennik. W Action tez jestem zarejestrowany wiec porownuje sobie ceny przez "i-serwis" i czasami nie oplaca mi sie jechac na zadupie, by zaoszczedzic 30pln Odpowiedz Link