Dodaj do ulubionych

Zagadka od Typsona

04.06.05, 16:20
www.automobil.za.pl/?kid=91&full=yes
Dla ułatwienia dodam, że nie jest to Ligier Nova :)
Obserwuj wątek
    • typson Re: Zagadka od Typsona 04.06.05, 16:37
      a ja dodam, ze stalo pod domem i za ch.. nie wiedzialem co to za pojemnik na mydlo
      • lexus400 Re: Zagadka od Typsona 04.06.05, 16:43
        Czy to prawda o tych 50cm3 ?? jeżeli tak to chyba to coś wcale nie jeździ:))
        • typson Re: Zagadka od Typsona 04.06.05, 16:46
          no zdecydowanie miejsze od smarta to bylo. Zreszta widac obok stoji jakies
          badziewne typeR - jest porownanie
          • franek-b Re: Zagadka od Typsona 04.06.05, 22:04
            > no zdecydowanie miejsze od smarta to bylo. Zreszta widac obok stoji jakies

hmm stawiam na francuza, moze to jest bellier albo moze aixam?

> badziewne typeR - jest porownanie

wlasnie zauwazylem, ze jakos nie lubisz hąd?
            a ja wlasnie widzialem ostatnio jednego goscia w bejzbolowce w beemwu
            330Ci... a i nazywa sie Gąsowski:-)
            • typson Re: Zagadka od Typsona 04.06.05, 23:55
              > wlasnie zauwazylem, ze jakos nie lubisz hąd?

nie, hondy sa OK. Nie mam nic do nich. I pewnie kiedys nabede, choc w tej chwili
              zadna mi sie nie podoba. No i nie mam kasy ;)
              Tej konkretnie hondy nie lubie, bo to tajpER a ma wiesniackie bąble na folii
              przyciemniajacej tylne szyby oraz wiecznie parkuje tak rasowo na dwoch miejscach :P

> a ja wlasnie widzialem ostatnio jednego goscia w bejzbolowce w beemwu
              > 330Ci... a i nazywa sie Gąsowski:-)

tak, slyszalem, ze takim jezdzi. Jest lysy wiec moze mysli, ze w czapce wyglada
              na 20latka. Nie wiem
    • mrzagi01 WIEM, kurde WIEM!!!!! 04.06.05, 23:36
      ... ale jeszcze nie powiem ;) cos kojarzylem i jak sie okazalo mialem nosa:)
      powiem tylko ze to o czym do tej pory myślliscie "na głos" to "nie tędy droga"
      • mrzagi01 chlapnę również... 05.06.05, 00:00
        .... że ta 50 ccm to jakiś dzołk- to ma dokladnie 538 ccm, 5,5 KM (tyle co
        lepsza kosiarka ;) automatyczna skrzynie biegow, waży 345 kg i wyciaga 45 km/h
        • franek-b teraz to juz latwo bylo znalesc:-))) 05.06.05, 00:42
          > .... że ta 50 ccm to jakiś dzołk- to ma dokladnie 538 ccm, 5,5 KM (tyle co
          > lepsza kosiarka ;) automatyczna skrzynie biegow, waży 345 kg i wyciaga 45 km/h

Wystarczyla informacja o pojemnosci:-)
          Casalini Ydea 500 ML
          www.casalini.nl/ydea5.htm
          • mrzagi01 Re: teraz to juz latwo bylo znalesc:-))) 05.06.05, 00:57
            > Casalini Ydea 500 ML
            ano :) nadmienie jeszcze, ze może to być również Ydea, ale.... Jawa! gdyż
            pojeździk ów jest również vyroben v ceskej republice ;)
            • sherlock_holmes Re: teraz to juz latwo bylo znalesc:-))) 05.06.05, 11:04
              cholera, szukałem we Francji, Czechach i Słowacji - i nie znalazłem. Szkoda, że o Włochy nie zahaczyłem, bo akurat miałem to cóś w katalogu :)

Dzisiaj ja rzucam swoje, chyba dużo prostsze, zagadki.
              • typson Re: teraz to juz latwo bylo znalesc:-))) 05.06.05, 17:54
                no i ja przy okazji sie dowiedzialem co to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka