krakus.mp 23.06.05, 00:06 Szanowne panie, jakie autka najbardziej Wam się podobają i które chciałybyście mieć? Wymieńcie kilka modeli z powodu przydatności w codziennych sprawach (zakupy,jazda po mieście). Pzdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franek-b Re: Pytanie do kobiet. 23.06.05, 00:13 > Szanowne panie, jakie autka najbardziej Wam się podobają i które > chciałybyście mieć? nie jestem kobieta, ale przedstawie zdanie mojej kobiety:-))) (spytalem przed chwila): mini cooper bmw 1 nissan 350Z honda s2k (ale to efekty dzisiejszej wizyty w salonie hondy, gdzie sie przymierzalem do tego auta;-) Odpowiedz Link
typson Re: Pytanie do kobiet. 23.06.05, 02:34 w imieniu zony takze duzy, kombi (od niedawna tak ma ;-) automat, silnik raczej mocniejszy Odpowiedz Link
wowo5 Re: Pytanie do kobiet. 23.06.05, 04:27 Typy mojej polowicy: Infiniti G35 Saab 900 (juz dawno nie produkowany) Cadillac XLR Odpowiedz Link
claudia207 Re: Pytanie do kobiet. 23.06.05, 04:39 Jako ze jestem z natury praktyczna i wydawanie kupy forsy na samochod uwazam za marnotrastwo jako nastepny samochod pewnie bede rozwazala Honde Element automobiles.honda.com/models/model_overview.asp?ModelName=Element albo Scion xb www.scion.com/showroom/xb/gallery/ Gdyby moja Corolla byla sprzedawana w Stanach w wersji wagon, bylabym calkowicie zadowolonona z tego co mam. Odpowiedz Link
topol Re: Pytanie do kobiet. 23.06.05, 12:08 W imieniu mojej żony: Toyota Yaris 1,5 TSport Odpowiedz Link
winnix Re: Pytanie do kobiet. 24.06.05, 10:59 Z racji że nie mam rodziny i sama z mężczyzną jestem, to tak najbardziej najbardziej najbardziej chciałabym Porsche 911 Boxter (wiem, mało oryginalne) i do tego coś większego na dalsze wypady, jakiegoś burżujskiego SUVa. Zabijcie, ale na maksa podobają mi się SUVy, póki co Honda CRV na przykład. A jak już bym nie mogła mieć Porsche, to Mini Cooper plus SUV. A z takich realnych to bardzo mi sie Ford Puma podoba, Hyundai Coupe i ta sportowa wersja Mazdy 323. Do tego rzecz jasna coś większego, pożytecznego na wyjazdy dalsze, nie skonkretyzowane jak na razie:) Pozdrawiam, winnie Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Pytanie do kobiet. 24.06.05, 11:22 moja lepsza połowa odpowiedziała bez wahania RENAULT SCENIC Odpowiedz Link
typson Re: Pytanie do kobiet. 25.06.05, 01:15 to znaczy, ze masz fantastyczne kobiszcze (bo na autach sie nie zna) Odpowiedz Link
adek28 Re: Pytanie do kobiet. 24.06.05, 18:51 Nie pytałem ale wiem co jej sie widzi Volvo - v 40 Mikra - nie ta obecna uczulenie na : felicia kombi ( kochałem Ja jak miałem ) megane combi (1ka) Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Pytanie do kobiet. 24.06.05, 23:42 Acura TL - co jakas widzi to do niej wzdycha. Mercedes SLK - j.w. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Pytanie do kobiet. 25.06.05, 21:44 A moja kobitka lubi małe autka.Bardzo jej się podoba Ford Ka, Toyota Yaris i Aygo, Mini Moris (Cooper zwłąszcza) i ten dawny i ten od BMW, Vw Polo. Odpowiedz Link