tomek854 13.09.05, 18:31 Chce kupic tacie w oprezencie radio z CD playerem ( w polsce ) nie za drogie i dobre. NIe znam sie zupelnie. Co polecacie? P.S. Pan z topgira wczoraj jajkami oberwal, ale nie mam juz czasu. Poszukajcie w metro.co.uk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzagi01 Re: Radio 14.09.05, 08:35 www.allegro.pl/show_item.php?item=64048055 np. takie Sony albo inne z serii cdx- jest przyzwoite i ma jedna niezaprzeczalna zaletę- jest wolne od wieśniackiej iluminacji. Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Radio 14.09.05, 08:46 Popieram mrzagiego - co prawda ojciec miał kiedyś kaseciaka SONY, ale grał, nie robił fochów i zniknął dopiero z całym samochodem - i ten największy plus - czyli spokojna stylistyka. Możesz też przyjrzeć się najtańszym Clarionom - grają bardzo dobrze, nie robią problemów z czytaniem CD i strojeniem radia, nie gubią stacji itp. A tak w ogóle, to polecam miejsce, które jest co prawda bardzo nieprzyjazne do zakupów audio ale... - mają bardzo dużą ofertę różnych marek i modeli odwtarzaczy samochodowych - ceny więcej niz przyzwoite mianowicie Mediamarkt pzdr Q Odpowiedz Link
typson Re: Radio 14.09.05, 10:21 tez mialem kaseciaka. Fabrycznie na kieszen i na miekkiej mechanice. Super radyjko. Mam je do dzis (na polce) Odpowiedz Link
typson Re: Radio 14.09.05, 09:56 kupujac wez tez pod uwage kolor podswietlenia wnetrza. Przy odrobinie wysilku mozna kupic takie radio, by dopasowac je kolorem. Wyglada to o niebo lepiej jak wszystko sie kolorystycznie zlewa Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Radio 14.09.05, 10:19 typson napisał: > kupujac wez tez pod uwage kolor podswietlenia wnetrza. Przy odrobinie wysilku > mozna kupic takie radio, by dopasowac je kolorem. Wyglada to o niebo lepiej jak > wszystko sie kolorystycznie zlewa i na ten przykład Sony CDX s2000c- daje mozliwosc podswietlen w dwóch kolorach- czerwonym i zielonym- modele bez C na koncu swieca na czerwono Odpowiedz Link
tomek854 Re: Radio 14.09.05, 17:17 Hmmm 1. Co do sony: tato mial dwa 'stacjonarne' wieze sony i wiecznie byly jakies problemy z czytnikiem kompaktow - powiedzial ze juz wiecej w zyciu tego badziewia nie kupi. Czy z tym nie bedzie takich samych problemow? 2. Media markt? W zyciu. Juz kiedys bylem u tych idiotow z reklamacja kupionej u nich ladowarki do nokii i takiego chamstwa w traktowaniu klientow to w zyciu nie spotkalem, dlatego powiedzialem sobie ze nic u nich wiecej nie kupie. Nie dla idiotow z MM. :P A po za tym lodowka ktora u nich w promocji kosztowala 999 zlotych kupilem w euro bez zadnej promocji za 990. 3. Carion mowicie? Hmmm. Pierwsze slysze :-) Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Radio 14.09.05, 17:29 tomek854 napisał: > Hmmm > > > 1. Co do sony: tato mial dwa 'stacjonarne' wieze sony i wiecznie byly jakies > problemy z czytnikiem kompaktow - powiedzial ze juz wiecej w zyciu tego > badziewia nie kupi. Czy z tym nie bedzie takich samych problemow? Q: Jak pisałem fader miał kaseciaka - nie wiem jak sprawuja się napedy CD? > > 2. Media markt? W zyciu. Juz kiedys bylem u tych idiotow z reklamacja kupionej > u nich ladowarki do nokii i takiego chamstwa w traktowaniu klientow to w zyciu > nie spotkalem, dlatego powiedzialem sobie ze nic u nich wiecej nie kupie. Nie > dla idiotow z MM. :P A po za tym lodowka ktora u nich w promocji kosztowala 999 > > zlotych kupilem w euro bez zadnej promocji za 990. Q: To zależy od sprzętu raz tu taniej, raz tam - ale wybór spory - stoją dwie czy trzy szafy ze sprzętem. A co do reklamacji - mi padła po kilku dniach zwrotnica od gwizdków. Pojechałem, przyjeli ale zanim oddałem spytali się czy może chcę to szybciej załatwić (normalnie mają dwa tygodnie czy jakoś tak). Zadzwonił koleś do dystrybutora w Wawie i zdał relację. Na drugi dzień odebrałem sobie z innego sklepu nową zwrotnicę. Więc specjalnie nie było to upierdliwe. Ale wierzę że mogłeś mieć problemy jak to w molochu:/ > > 3. Carion mowicie? Hmmm. Pierwsze slysze :-) Nie Carion tylko Clatronic albo Panascanić - od 79 zł na targu w Legionowie:-) pzdr Q Odpowiedz Link
typson Re: Radio 14.09.05, 18:07 > 1. Co do sony: tato mial dwa 'stacjonarne' wieze sony i wiecznie byly jakies > problemy z czytnikiem kompaktow - cos jest z "laserami" sony'ego. W moim dvd laserek tez byl "by sony" i padl po roku > 2. Media markt? W zyciu. Juz kiedys bylem u tych idiotow z reklamacja kupionej > u nich ladowarki do nokii i takiego cha blablabla, ale sie faflunisz. Idz do media, bo masz tam wielka szafe i wiekszosc dostepnych na rynku radyj jest podlaczona i mozna sie nimi pobawic. Kupic mozesz sobie gdzie chcesz, chocby na allegro - bo taniej Odpowiedz Link
tomek854 Re: Radio 15.09.05, 19:32 A to fakt. Pojde, poogladam, a kupie gdzie indziej :-) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Radio 16.09.05, 13:45 tomek854 napisał: > Hmmm > > > 1. Co do sony: tato mial dwa 'stacjonarne' wieze sony i wiecznie byly jakies > problemy z czytnikiem kompaktow - powiedzial ze juz wiecej w zyciu tego > badziewia nie kupi. Czy z tym nie bedzie takich samych problemow? > ano teho nevim :) zanim sie cokolwiek zdążyło stac rąbnęli mi radio, inna sprawa że chyba miałem wadliwą sztukę bo w czasie deszczu (przy zawilgoceniu powietrza)siadał prawy kanał :\ (nota bene radio kupilem w mediamarkt) ale koleżanka ma takie samo i nie narzeka. z innych eksponowanych sprzętów utkwiły mi jescze w pamięci jako "niewiochmeńskie" odtwarzacze VDO (w cenie podobnej do sony) > > 3. Carion mowicie? Hmmm. Pierwsze slysze :-) CLAIRON z L po A- w dużym fiatu miałem dwa kaseciaki Clairon (też nagle zmieniły właściciela)- były wporząsiu. citroen montuje clairony fabrycznie. Odpowiedz Link