Dodaj do ulubionych

Klapa Testosteronu

02.01.06, 16:27
Z ulgą przyjąłem wiadomość o zaniechaniu w TV Turbo emisji Testosteronu.
To był wyjątkowo nudny i pozbawiony profesjonalizmu program.Z tych trzech
panów, tylko jeden miał tak na prawdę coś do powiedzenia na temat samochodów.
Jak to miała być polska namiastka brytyjskiego Top Gear,to tylko liczba
prowadzących była taka sama.
Obserwuj wątek
    • dwiesciepompka Re: Klapa Testosteronu 02.01.06, 18:02
      Był tak słaby,ze nawet opisywac jego słabość to strata czasu.
    • rapid130 Re: Klapa Testosteronu 02.01.06, 18:48
      Łubudu, kamień z serca!

Niestety, TVN zastanawia się ponoć nad zmianą formuły Automaniaka.
      Podobno pomysły zmian były dość nieszczęśliwe. Martyna zagroziła, że nie będzie
      więcej firmować tego programu, a za nią murem stanął Wiślak. Na szczęście o
      poronionych pomysłach wiedzą już głównie reklamowdawcy Automaniaka, więc jestem
      dobrej myśli...
      • guru454 Re: Klapa Testosteronu 02.01.06, 20:11
        O Automaniaku to nawet nie ma co wspominać.Para Martyna i Wiślak jest wyjątkowo
        denerwująca.Sama Martyna jeszcze jako tako coś ciekawego powie, ale jak ma koło
        sibie Wislaka, to zaczynają pleść bzdety przez połowę czasu antenowego
        programu.I to o niczym, typu" A wiesz Martyna, że ja dzisiaj widziałem jak
        jechałem do programu, jak policjant kontrolował niesprawnego malucha. To znaczy
        prawdopodobnie niesprawnego, bo prosze państwa, widziałem na własne oczy,że nie
        świeciło mu się jedno światło, tylko proszę państwa, wyobraźcie sobie, że nie
        jestem pewien czy to te z lewej czy z prawej strony mu się nie świeciło.Ale,
        proszę pańtwa, policjant też człowiek, i Martyna, wyobraź sobioe że ten maluch
        pojechał dalej.I jak tak ,proszę państwa jechał, to światłoi mu się naprawiło
        samo.Ale co tu będziemy Martyna wiele gadać, zapraszamy teraz państwa na
        przerwę, a my tym czasem Martyna pójdziemy na kawę, bo proszę państwa zima za
        oknem i zmarzliśmy troche.Do zobaczenia po przerwie, po której opowiem państwu
        co z Martyną widzieliśmy jadąc wczoraj z programu do domu"
        • sherlock_holmes Re: Klapa Testosteronu 02.01.06, 21:26
          Dodam jeszcze specyficzny sposób wysławiania się Wislaka - cedzi po jednym słowie :)

A że Testosteron spadł - cieszę się ogormnie. Dla zagorzałych fanów - w niedziele rano Meller prowadzi "Dzień dobry TVN" - sepleni i bełkocze jak we Testosteronie.
          Choć i tak lepszy on niż jego alternatywa - Olivier, pożal sie Panie Boże, Janiak :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka