tomek854 03.01.06, 01:30 wroclaw.hydral.com.pl/62489,z,0,1,foto.html#st Koniec świata... Już nawet ścieki przykrywają zgodnie z obowiązującymi trendami... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizza987 Re: pokrywa studzienki 03.01.06, 10:05 tomek854 napisał: > wroclaw.hydral.com.pl/62489,z,0,1,foto.html#st > Koniec świata... Już nawet ścieki przykrywają zgodnie z obowiązującymi trendami > ... > Tylko mnie jedno nurtuje. Oni ten dekiel targali do Częstochowy na plecach? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: pokrywa studzienki 03.01.06, 21:16 Widziałes tę klapę we Wrocku? Bo ja jestem na 99% pewien, że jesienią jej jeszcze nie było. A ta klapa jest na Jasnej Górze, stanowi dar przy okazji jakiejś pielgrzymki w 2003 roku. Gdyby była we Wrocławiu w miejscu publicznym, na pewno znalazłoby sie kilku zapalonych "zbieraczy", którzy liczyliby na więcej kasy niż za zwykłą żeliwną klapę. Jak dla mnie - szukanie taniej sensacji. To coś w stylu Urbana, który czepiał się śp. Jana Pawła II że ten nie interweniuje gdy stawiają mu pomniki. Odpowiedz Link