Dodaj do ulubionych

Windows XP

07.03.06, 15:24
jest nowa aktualizacja do XP. Sprawdza ona autentycznosc zainstalowanych
programow M$. Juz do mnie dzwonilo pare osób, ze co maja zrobić, bo im sie
wyswietlilo, ze mają nielegalny system :D Czuje nadchodzący dym, hehehe
Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: Windows XP 07.03.06, 17:57
      O, do mnie tez sie pare ludzi z tym problemem zglosilo.

Tylko nie wiem dlaczego jak im mowie "albo sobie kup orygonalny zamiast piracic, albo sobie zainstaluj linuxa" to sie wkurzaja ;-)
      • jerry_72 Re: Windows XP 07.03.06, 19:21
        Też to miałem ale już poradziłem sobie z tym wkurzającym hasłem i wywaliłem to
        w cholerę;)
    • wo_bi Re: Windows XP 07.03.06, 20:57
      typson napisał:

> jest nowa aktualizacja do XP. Sprawdza ona autentycznosc zainstalowanych
      > programow M$. Juz do mnie dzwonilo pare osób, ze co maja zrobić, bo im sie
      > wyswietlilo, ze mają nielegalny system :D Czuje nadchodzący dym, hehehe

A ja zmienilem wiatrak w zasilaczu. Co za ciagnik!!!! Juz poprzedni byl lepszy
      ;) Pewnie jutro abarot lutownica i podlaczam stary ;P hehe
    • sherlock_holmes Re: Windows XP 07.03.06, 22:46
      Da sie odinstalować program Windows Genuine Advantage Notifications. I chyba pomoże, bo w tej chwili siedze na kompie z oryginałem, a na tym z piratem nie miałem czasu sprawdzać czy po restarcie sie zamknie menda jedna :)
      • bassooner Re: Windows XP 07.03.06, 22:55
        Jezu !!! To wy używacie pirackie wersje Windowsa...
        • tomek854 Re: Windows XP 07.03.06, 23:20
          Wypraszam sobie. Ja pirackiej wersji windowsa nie widziałem z parę lat. Przez ostatnie 2 lata nie mam wcale, a poprzednie 2 miałem licencję MS Alliance na WFA UWr :-)
        • sherlock_holmes Re: Windows XP 09.03.06, 21:47
          Mam go ze 7 lat już chyba - za czasów studenckich różnie bywało...
          PS. Ciekawe ile osób tutaj używa legalnego PRYWATNEGO Windowsa, nie licząc OEM, bo takiego to ja też mam na laptoku - pirat jest na maszynie, którą sam skłądałem, bo była potrzebna do projektów inżynierskich 3D. Aż miło było patrzeć jak procek pokazuje ile ma mocy przy np. obliczaniu krzywizny gwintu śruby... No i oczywiście wtedy brakło na system operacyjny.
          Najgorsze jest to, że mam RedHata (jakąś niewydarzoną, non stop wieszającą sie wersję) i Knoppixa - i nie mam czasu sie Knoppixem zająć :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka