Dodaj do ulubionych

Tour De Georgia

17.04.06, 03:43
www.tourdegeorgia.com/teams.html
Bedzie Polak, ciekawe czy mi sie uda dopchac i dostac od niego autograf :)
Tour De Georgia przejezdza dokladnie kolo mojego domu a trasa jest tak fajnie
zrobiona ze wystarcza czasu na dojscie piechota na mete po tym jak juz przejada.
Obserwuj wątek
    • marekatlanta71 Re: Tour De Georgia 17.04.06, 03:47
      O kurcze, zapomnialem dla Bajeczki dodac ze zwyciezca dostanie tego race (jak
      sie to po polsku mowi, bo juz zapomnialem) dostanie kupe K.A.S.Y. :)
      • typson Re: Tour De Georgia 17.04.06, 12:39
        no dobrze, ze sie poprawiłes, bo juz mialem zapytac ;))
        • inna-bajka Re: Tour De Georgia 17.04.06, 13:12
          Bardzo się cieszę, że wam tulu radości jestem w stanie dać.
          Widzę, że starzy forumowicze mają rację, że to forum zeszło na psy.
          Marku naprawdę nie musisz, traktować swojego, bądź co bądź starego kraju i jego
          mieszkańców jak dziadów za wschodniej granicy i nie wiem ile lat Cie tu nie
          było, że musiałeś zakładać wątek o tym jak się tu jeździ.
          Swoją zawziętością przypominasz mi pewną osobę, która też czerpała chora
          przyjemność w przypieprzaniu się do mnie. Przepraszam, że śmiałam wtrącić swoje
          piec groszy, w końcu jestem tylko zwykłą Polką, która sobie może tylko
          pomarzyć, żeby być pozerem.
          • marekatlanta71 Re: Tour De Georgia 17.04.06, 13:35
            Oj nie badz taka obrazalska - zartujemy sobie tylko.

A watek o jezdzieniu sie przyda - naprawde w ciagu tych ilustam lat w PL sie
            wiele zmienilo - 60 km/h, zielone strzalki, ronda itp. Zreszta sadzac z
            dyskusji, to wiekszosc Polakow tez ma problemy z najnowszymi przepisami.

A w sprawie Polakow, Polski, dziadow i pozerow - odkad dolar jest kolo PLN 3.20,
            to niestety ja sie czuje jak dziad i pozer przyjezdzajac do PL - wszystko jest
            conajmniej 2 razy drozsze niz w USA. A jak przejdziesz sie Marszalkowska i
            popatrzysz na samochody jakie tam jezdza, to jakiekolwiek zludzenia o biedocie
            PL pryskaja.

Bardzo mi przykro ze uwazasz ze traktuje Polakow jak "dziadow" - postaram sie to
            zmienic.
          • tomek854 Re: Tour De Georgia 17.04.06, 14:34
            > było, że musiałeś zakładać wątek o tym jak się tu jeździ.

Bajko, ale zwroc uwage jaka dyskusja jest w tym watku. My tu jeździmy na co dzień i sami nie umiemy i nie znamy połowy przepisów. To dziwisz się, ze on, jeżdżący na co dzień po kwadratowych amerykańskich ulicach ma parę pytań? ;-)
    • marekatlanta71 Re: Tour De Georgia 23.04.06, 18:38
      Dzis final. Zrobilismy rano objazd rowerami i wyglada na to ze wszystko gotowe -
      rozne kreski na jezdni wymalowane, wielka scena + jakies budki z hamburgerami
      sa. W Starbucksie zaczepil nas jakis gosc i zaczal rozmawiac o wynikach,
      kolarzach itp. Wykazalismy sie calkowitym brakiem wiedzy - jedyne co wiedziale
      to to ze Lance w tym roku nie jedzie... Maja kolo mojego domu kolo 3'ciej
      przejezdzac - planujemy wsiasc na rowery i potoczyc sie za nimi.
      • typson Re: Tour De Georgia 23.04.06, 22:08
        tylko ich nie wyprzedzajcie, bo to wstyd jak berert ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka