computerland1 19.10.06, 14:18 jak mozna z Carrefour'a na Bemowie na Gdansk wyjechac, ale nie jadac Prymasa...? ma to w ogole sens? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 14:23 Powstancow Slaskich do Conrada (drugie swiatla od Carrefoura, zaraz za LIDLEM) - tam w lewo. Potem stale prosto, tak jak biegnie ulica. Jak ulica sie skonczy Laskiem Bielanskim, skrecasz w lewo i juz jedziesz na Gdansk :-) pzdr Odpowiedz Link
computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 14:27 dzieki:) to gdzies na Conrada bede machal, bo Tys chyba z bielan:) Odpowiedz Link
emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:07 Na bielanach pomieszkiwalem u staruszkow. Teraz mieszkam w slicznej komunie na Mokotowie. Komuna sklada sie z 3 milych pan (jedna nawet mam w posiadaniu - w pewnym sensie...) i mnie. Ja oczywiscie sluze za ozdobe :-) Odpowiedz Link
computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:13 pamietam:) bylem na nim na koloniach:) Odpowiedz Link
edek40 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:14 Czyli, jak widze, wnioskow nie wyciagnales i wciaz Ci sie wydaje, ze od nadmiaru nie boli. No ten, jak mu tam...? Odpowiedz Link
typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:13 wiesz, o ile komuna sklada sie z samych super lasek. Bo jak pozostałe sa tylko inteligentne to taka wpadka moze byc traumatyczna :) Odpowiedz Link
emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:17 Laski sa calkiem niczego sobie i, skubane, calkiem inteligentne. Serio - swietnie sie z nimi gada przy browarku, choc to feministki. W nocy sie nie myle, bo mamy 3 pokoje :-) Czasem mi az szkoda, ze niedlugo minie moj komunalny czas... Niebawem sie wyprowadzam - coraz wiecej wskazuje na to, ze do Otwocka. Odpowiedz Link
computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:21 no tak - bedzie sie kolega alfami po otwockach rozbijal:) Odpowiedz Link
emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:23 Mam taki wioch-lansowy spoiler, ze nawet Otwock na niego jest zbyt wielkomiejski :-) Odpowiedz Link
typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:24 hmm, dobry układ. Zawsze jednak mozesz po omacku pomyslić pokoj :) - kochanie to nie ty?????!!! To dlaczego ja goszcze w Twoim organizmie??? Odpowiedz Link
emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:30 Ech, marzenia... Gdybym to zrobil, to laski zjednoczylyby sily i wspolnie zatluklyby mnie w jakis paskudny i bolesny sposob. A potem zbeszczeszczone zwloki porzucily w jakims ludnym miejscu, zeby upokorzenia stalo sie zadosc. Mieszkanie z 3 feministkami to dosc grozne, choc calkiem ekscytujace zajecie :-P~ Odpowiedz Link
typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:33 no i nie obeszłoby sie bez genitaliów na krzyżu - Instalacja pod tytułem "sztuka w obronie niepokalanych" ;) Ciekawe kiedy feministkom przechodzi ochota na bycie feministkami?? Pewnie jak bysmy tu jakas forumowa ekipa zarzucili takie samice wiazanka szowinistycznych tekstów to moglyby stracic nieco na rozmachu, hehe Odpowiedz Link
computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:35 albo gdyby dostaly porzadnego... bolca:) Odpowiedz Link
emes-nju A fuj, fuj, fuj! 19.10.06, 15:43 Kazda z nich swojego sie doczeka wiec nie widze koniecznosci swego udzialu :-) Odpowiedz Link
typson Re: A fuj, fuj, fuj! 19.10.06, 15:50 > Kazda z nich swojego sie doczeka wiec nie widze koniecznosci swego udzialu :-) powinienes jednak wybadac kwestie, zeby jakiegos bogu ducha winnego samca na mine nie wpakować. Pamietaj, jesli one sa feministkami to naturalna odpowiedzia Twojego organizmu rowniez powinna byc zdrowa solidarnosc plciowa Odpowiedz Link
typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:49 eee, na Twoim miejscu nie przeceniałbym mozliwosci magicznej różdżki, powiem wiecej, widze tu potrzebe dewaluacji. To tylko meski punkt widzenia. Damski jest inny - stabilizacja, piardu piardu, spokoj, piardu piardu, bezpieczenstwo, piardu piardu, kosmetyki, piardu piardu, kolorowe magazyny, piardu piardu, buty, piardu piardu, ciuchy, piardu piardu, duuuuzo piardu piardu i sex (jesli brakuje na buty ;) Odpowiedz Link
edek40 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:54 Jakiz mialem problem ze zrozumieniem skomplikowanej psychiki mojej polowicy. Dzieki Ci typsonie. Odpowiedz Link
typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:58 zapomniałem dodac, ze olbrzymia wage w watkach ostabilizacji wbrew pozorom odgrywają kwiaty oraz pamiętanie o rocznicach wszelakiej masci a nie najgrubszy portfel Odpowiedz Link
edek40 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 16:03 To przepadlem. Ja nie pamietam o moich rocznicach. To znaczy pamietam, ale nigdy nie wiem jaki mamy dzien. Kobiety nie dosc, ze pamietaja o tych pierdu pierdu, to jeszcze sa w stanie skojarzyc jaka mamy date. Za nic nie potrafia zas zapamietac, ze wprawdzie nie musza zmieniac oleju, ale moga poinformowac o przebiegu auta raz na jakis czas. Same, aby nie bylo osadzen o to, ze jej kilometry wyliczam. Odpowiedz Link
typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 16:14 wiesz, mam podejrzenia, ze ten wbudowany w czerep kalendarz rodem z outlooka z wyskakujacymi przypomnieniami zawdzieczamy.... ewolucji. W koncu to tysiace lat stosowania antykoncepcji metodą kalendarzykową LOL Odpowiedz Link
emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:58 To ja jestem lepszy - juz jakis czas temu zrozumialem. A potem moja ex zauwazyla, ze zrozumialem i pewnego mroznego wieczora, zawlaszczywszy nasz wspolny dobytek w ramach kontrybucji, wystawila mnie za drzwi. Zapewne nie potrafila zniesc tego, ze przestala byc ulotna, nieprzenikniona istota, okryta nimbem tajemniczosci :-P Obecnej kobiecie za zadne skarby nie pokaze, ze rozumiem kobieca psychike - lekcje odrobilem i kosztowala mnie duzo. Choc dzieki temu mam Alfe :-) Odpowiedz Link
computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 16:13 alfa i nierozumienie kobiet rulez:) Odpowiedz Link
edek40 Re: Eee, Edek40 uważaj, to jest Pan Doktor Typson 19.10.06, 16:33 Tym gorzej dla niego. Nie jednemu chlopu wydawalo sie, ze rozumie baby :) Odpowiedz Link
typson To tak na podsumowanie tematu 19.10.06, 16:15 www.smog.pl/wideo/4857/prawdziwa_pieknosc/ Odpowiedz Link
plawski To ja jeszcze dodam coś od siebie: 19.10.06, 16:18 showbiz.sky.com/showbiz/picture_gallery/0,,50002-1187378-1,00.html A poza tym to uważam, że spot forumowy, przynajmniej dla kilku osobników, powienien być prikazem!!! Odpowiedz Link
typson Re: To ja jeszcze dodam coś od siebie: 19.10.06, 16:22 Halle Berry i tak jest OK Odpowiedz Link
plawski Re: To ja jeszcze dodam coś od siebie: 19.10.06, 16:31 typson napisał: > Halle Berry i tak jest OK I jej pies "Hakelbery" też :) Odpowiedz Link
edek40 Re: To ja jeszcze dodam coś od siebie: 19.10.06, 16:32 W obu "wersjach". Mniam. Nie jestem rasista. O co to, to nie!!! O nie!!! Odpowiedz Link