Dodaj do ulubionych

emes prosbe mam:)

19.10.06, 14:18
jak mozna z Carrefour'a na Bemowie na Gdansk wyjechac, ale nie jadac
Prymasa...? ma to w ogole sens?
Obserwuj wątek
    • emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 14:23
      Powstancow Slaskich do Conrada (drugie swiatla od Carrefoura, zaraz za LIDLEM) - tam w lewo. Potem stale prosto, tak jak biegnie ulica. Jak ulica sie skonczy Laskiem Bielanskim, skrecasz w lewo i juz jedziesz na Gdansk :-)

pzdr
      • computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 14:27
        dzieki:) to gdzies na Conrada bede machal, bo Tys chyba z bielan:)
        • emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:07
          Na bielanach pomieszkiwalem u staruszkow. Teraz mieszkam w slicznej komunie na Mokotowie. Komuna sklada sie z 3 milych pan (jedna nawet mam w posiadaniu - w pewnym sensie...) i mnie. Ja oczywiscie sluze za ozdobe :-)
          • typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:09
            a nie mylisz sie w nocy, po omacku??
            • computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:10
              pozazdroscic:)
              • edek40 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:11
                A pamietacie film "Och Karol"?
                • computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:13
                  pamietam:) bylem na nim na koloniach:)
                  • edek40 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:14
                    Czyli, jak widze, wnioskow nie wyciagnales i wciaz Ci sie wydaje, ze od nadmiaru nie boli. No ten, jak mu tam...?
              • typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:13
                wiesz, o ile komuna sklada sie z samych super lasek. Bo jak pozostałe sa tylko
                inteligentne to taka wpadka moze byc traumatyczna :)
                • emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:17
                  Laski sa calkiem niczego sobie i, skubane, calkiem inteligentne. Serio - swietnie sie z nimi gada przy browarku, choc to feministki.

W nocy sie nie myle, bo mamy 3 pokoje :-)

Czasem mi az szkoda, ze niedlugo minie moj komunalny czas... Niebawem sie wyprowadzam - coraz wiecej wskazuje na to, ze do Otwocka.
                  • computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:21
                    no tak - bedzie sie kolega alfami po otwockach rozbijal:)
                    • emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:23
                      Mam taki wioch-lansowy spoiler, ze nawet Otwock na niego jest zbyt wielkomiejski :-)
                      • typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:25
                        Otw-rock :)
                  • typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:24
                    hmm, dobry układ. Zawsze jednak mozesz po omacku pomyslić pokoj :)

- kochanie to nie ty?????!!! To dlaczego ja goszcze w Twoim organizmie???
                    • computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:25
                      typson - maks:):)
                    • emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:30
                      Ech, marzenia...

Gdybym to zrobil, to laski zjednoczylyby sily i wspolnie zatluklyby mnie w jakis paskudny i bolesny sposob. A potem zbeszczeszczone zwloki porzucily w jakims ludnym miejscu, zeby upokorzenia stalo sie zadosc.

Mieszkanie z 3 feministkami to dosc grozne, choc calkiem ekscytujace zajecie :-P~
                      • typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:33
                        no i nie obeszłoby sie bez genitaliów na krzyżu - Instalacja pod tytułem "sztuka
                        w obronie niepokalanych" ;)

Ciekawe kiedy feministkom przechodzi ochota na bycie feministkami?? Pewnie jak
                        bysmy tu jakas forumowa ekipa zarzucili takie samice wiazanka szowinistycznych
                        tekstów to moglyby stracic nieco na rozmachu, hehe
                        • computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:35
                          albo gdyby dostaly porzadnego... bolca:)
                          • emes-nju A fuj, fuj, fuj! 19.10.06, 15:43
                            Kazda z nich swojego sie doczeka wiec nie widze koniecznosci swego udzialu :-)
                            • typson Re: A fuj, fuj, fuj! 19.10.06, 15:50
                              > Kazda z nich swojego sie doczeka wiec nie widze koniecznosci swego udzialu :-)

powinienes jednak wybadac kwestie, zeby jakiegos bogu ducha winnego samca na
                              mine nie wpakować. Pamietaj, jesli one sa feministkami to naturalna odpowiedzia
                              Twojego organizmu rowniez powinna byc zdrowa solidarnosc plciowa
                          • typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:49
                            eee, na Twoim miejscu nie przeceniałbym mozliwosci magicznej różdżki, powiem
                            wiecej, widze tu potrzebe dewaluacji. To tylko meski punkt widzenia. Damski jest
                            inny - stabilizacja, piardu piardu, spokoj, piardu piardu, bezpieczenstwo,
                            piardu piardu, kosmetyki, piardu piardu, kolorowe magazyny, piardu piardu, buty,
                            piardu piardu, ciuchy, piardu piardu, duuuuzo piardu piardu i sex (jesli brakuje
                            na buty ;)
                            • edek40 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:54
                              Jakiz mialem problem ze zrozumieniem skomplikowanej psychiki mojej polowicy. Dzieki Ci typsonie.
                              • typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:57
                                do usług
                              • typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:58
                                zapomniałem dodac, ze olbrzymia wage w watkach ostabilizacji wbrew pozorom
                                odgrywają kwiaty oraz pamiętanie o rocznicach wszelakiej masci a nie najgrubszy
                                portfel
                                • edek40 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 16:03
                                  To przepadlem. Ja nie pamietam o moich rocznicach. To znaczy pamietam, ale nigdy nie wiem jaki mamy dzien. Kobiety nie dosc, ze pamietaja o tych pierdu pierdu, to jeszcze sa w stanie skojarzyc jaka mamy date. Za nic nie potrafia zas zapamietac, ze wprawdzie nie musza zmieniac oleju, ale moga poinformowac o przebiegu auta raz na jakis czas. Same, aby nie bylo osadzen o to, ze jej kilometry wyliczam.
                                  • typson Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 16:14
                                    wiesz, mam podejrzenia, ze ten wbudowany w czerep kalendarz rodem z outlooka z
                                    wyskakujacymi przypomnieniami zawdzieczamy.... ewolucji. W koncu to tysiace lat
                                    stosowania antykoncepcji metodą kalendarzykową LOL
                              • emes-nju Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 15:58
                                To ja jestem lepszy - juz jakis czas temu zrozumialem. A potem moja ex zauwazyla, ze zrozumialem i pewnego mroznego wieczora, zawlaszczywszy nasz wspolny dobytek w ramach kontrybucji, wystawila mnie za drzwi. Zapewne nie potrafila zniesc tego, ze przestala byc ulotna, nieprzenikniona istota, okryta nimbem tajemniczosci :-P

Obecnej kobiecie za zadne skarby nie pokaze, ze rozumiem kobieca psychike - lekcje odrobilem i kosztowala mnie duzo. Choc dzieki temu mam Alfe :-)
                                • computerland1 Re: emes prosbe mam:) 19.10.06, 16:13
                                  alfa i nierozumienie kobiet rulez:)
                              • plawski Eee, Edek40 uważaj, to jest Pan Doktor Typson... 19.10.06, 16:13

• edek40 Re: Eee, Edek40 uważaj, to jest Pan Doktor Typson 19.10.06, 16:33
                                  Tym gorzej dla niego. Nie jednemu chlopu wydawalo sie, ze rozumie baby :)
                            • typson To tak na podsumowanie tematu 19.10.06, 16:15
                              www.smog.pl/wideo/4857/prawdziwa_pieknosc/
                              • plawski To ja jeszcze dodam coś od siebie: 19.10.06, 16:18
                                showbiz.sky.com/showbiz/picture_gallery/0,,50002-1187378-1,00.html
                                A poza tym to uważam, że spot forumowy, przynajmniej dla kilku osobników,
                                powienien być prikazem!!!
                                • typson Re: To ja jeszcze dodam coś od siebie: 19.10.06, 16:22
                                  Halle Berry i tak jest OK
                                  • plawski Re: To ja jeszcze dodam coś od siebie: 19.10.06, 16:31
                                    typson napisał:

> Halle Berry i tak jest OK

I jej pies "Hakelbery" też :)
                                  • edek40 Re: To ja jeszcze dodam coś od siebie: 19.10.06, 16:32
                                    W obu "wersjach". Mniam. Nie jestem rasista. O co to, to nie!!! O nie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka