typson 27.10.06, 00:24 wydaje mi się, ze ta reklamowka byla krecona na szrocie w starej milosnej, na Trakcie Brzeskim po lewej, tuz przez rozwidleniem na dk2 oraz tą do lublina. Bylem tam kiedys po maglownice do cabriosa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskava Re: czarny ocelot 27.10.06, 08:28 W sumie to nie mam pojęcia, gdzie kręcili tę reklamkę, ale przyznać trzeba, że jest zrobiona "z jajem" i podoba mnie się, podobnie jak "kolacja przyświecach". Natomiast ta "z kierowniczką" była raczej kiblowata Ale i tak nie przemawia do mnie zahaczanie o Orlen po drodze... Odpowiedz Link
franek-b Re: czarny ocelot 27.10.06, 09:12 truskava napisała: > W sumie to nie mam pojęcia, gdzie kręcili tę reklamkę, ale przyznać trzeba, że > jest zrobiona "z jajem" i podoba mnie się, podobnie jak "kolacja przyświecach". > Natomiast ta "z kierowniczką" była raczej kiblowata To dokladnie odwrotnie niż mi:-) Kierowniczka jest dla mnie najbardziej aluzyjna... oczywiscie rowniez mnie nie zachecila do wizyt na ich stacjach Odpowiedz Link