margotje 10.11.06, 18:40 CO WY NA TO? Winnam wyjasnienie, ze mam ograniczony dostep do netu (malolaty domowe okupuja kompa tak bezczelnie, ze musze im lapowki dawac, coby mnei dopuscili) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotje Re: Proponuje wtorek 14 listopada 10.11.06, 18:43 A tera ide na przedstawienie VICHRY. Odpowiedz Link
typson Re: Proponuje wtorek 14 listopada 11.11.06, 19:36 no ja chętnie, akurat wtorek mam wolniejszy. Wlasciwie to wszystko mam wolne cały czas, bo germańskiego zostawiamy w Kielcowni. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Proponuje wtorek 14 listopada 11.11.06, 20:23 Pytanie tylko gdzie i o jakiej godzinie. Ja mam strasznie zawalony tydzień, ale spróbuję coś wykroić. Odpowiedz Link
margotje Re: Proponuje wtorek 14 listopada 11.11.06, 23:28 moze zatem wczesnym wieczorem ... Ale gdzie? no to juz Wy ustalcie, bo ja w Warszawce znam tylko takie miejsca, ktore juz nie istnieja Odpowiedz Link
pizza987 Re: Proponuje wtorek 14 listopada 11.11.06, 23:49 Typ, ustalaj miejsce, ja nie znam tylko "2 koła" i niewiele wiecej. Od ponad roku prawie w knajpie nie byłem..... Poza tą jedną. Odpowiedz Link
margotje Re: Proponuje wtorek 14 listopada 12.11.06, 00:08 Mam maly postulat: zeby latwo bylo z parkowaniem (najlepiej pod samymi drzwiami LOL) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Proponuje wtorek 14 listopada 12.11.06, 20:32 Sytuacja się klaruje, mam jakieś 70% szans że uda mi się urwać we wtorek wieczorem, ale to raczej nie prędzej niż ok. 20.00-20.30. Odpowiedz Link
wo_bi moze ustalimy siakies miejsce spotkania... 13.11.06, 14:11 ...bo wtorek jakby nie patrzec, zbliza sie wielkimi krokami. Szczerze mowiac nie mam jakiegos pomyslu. Jakis pub... a moze jakies kregle... Odpowiedz Link
wo_bi Kampania Piwne, co Wy na to? 13.11.06, 14:50 Stare Miasto, ul. Podwale 25 www.podwale25.pl/ Odpowiedz Link
typson Re: Kampania Piwne, co Wy na to? 13.11.06, 16:40 no i wszyscy na piwo samochodami przyjada? ;) Chciałem niesmialo zapodac moja znudzoną juz do bólu bramę na kruczej (cafe brama) z mocno wyswiechtanycm i spartanskim wnetrzem, gdzie daja dobry magaron, tzatziki, i dobra kawe late ale tym nie tu wyjezdzasz z jakims ekskluzywnym wnetrzem i blondunką na stronie www. No nie wiem, dostosuje sie. Kilka czujnych knajp jest w centrach handlowych - odpada problem parkowania ale pojawia sie problem czasu - do 22giej. W arkadii dobra jest ta knajpa przy glownym wejsciu na dole (z tłokami i zaworami w srodku) oraz wloska knajpa pietro wyzej - dokladnie nad tą pierwszą - dobre gnocchi dają. Awaryjnie zawsze jest Jazz Bistro chocby na pieknej przy pl konstycucji - czynne do popolnocy, dobre maakrony, inne rzeczy tez. Tylko, ze tam czasem ktos spiewa i gra i ciezko sie uslyszec. Pyszne i gigantyczne porcje (nigdy nic do konca tam nie zjadłem) sa w Orange, tez na kruczej, wieczorem mozna natrafic na jakies glosne imprezy ale raczej nie we wtorek. Przy nowym swiecie porobilo sie sporo nowych restauracji ale obsluga w nich jest fatalna. FATALNA!!! Sami wlasciciele mowili, ze zbyt wielu ludzi pojechalo tyrac do Anglii i maja klopot z przyzwoitym personelem. A moze sushi? Odpowiedz Link
wo_bi Re: Kampania Piwne, co Wy na to? 13.11.06, 17:29 typson napisał: > no i wszyscy na piwo samochodami przyjada? ;) > > Chciałem niesmialo zapodac moja znudzoną juz do bólu bramę na kruczej (cafe > brama) z mocno wyswiechtanycm i spartanskim wnetrzem, gdzie daja dobry magaron, > tzatziki, i dobra kawe late > Pyszne i gigantyczne porcje (nigdy nic do konca tam nie zjadłem) sa w Orange, > tez na kruczej, wieczorem mozna natrafic na jakies glosne imprezy ale raczej ni > e > we wtorek. No to jak dla mnie stawiam na Krucza, Ty znasz te miejsca, to wybierz ktore: Orange czy Cafe Brama. Odpowiedz Link
typson Re: Kampania Piwne, co Wy na to? 13.11.06, 17:31 no i niedaleko od jerozolimskich - znaczy sie dojazd bedziesz miał prosty ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Kampania Piwne, co Wy na to? 13.11.06, 17:36 typson napisał: > no i niedaleko od jerozolimskich - znaczy sie dojazd bedziesz miał prosty ;) pewnie bede zdzieral jutro zelwoki, wiec blisko do roznych maszyn torowych kierujacych sie do mnie na wies. ;) Odpowiedz Link
pizza987 Niestety.... 13.11.06, 15:10 ....Pizza wykazał zbytni optymizm i nie da rady się spotkać w podanym terminie :/ Mam nadzieję że będzie jeszcze jakaś możliwość przed Twoim wyjadem jak nie najbliższy wtorek..... Odpowiedz Link
typson Re: Proponuje wtorek 14 listopada 13.11.06, 16:29 amrgo, jak mozesz to podeslij mi na maila swoj telkom - pewnie masz jakiegos taktaka w PL. ja wysyła swoj Odpowiedz Link
typson A reszta? 13.11.06, 18:17 No, łżeforumowicze, gdzie jestescie? Nikt sie nie wybiera? Odpowiedz Link
bassooner Re: A reszta? 13.11.06, 18:32 Mea culpa...czy jakoś tak...mam "Krainę Uśmiechu "...:-((( Odpowiedz Link
truskava Re: A reszta? 13.11.06, 22:11 typson napisał: > No, łżeforumowicze, gdzie jestescie? Nikt sie nie wybiera? Ubeceny. Miejsce i godzina juz ustanowiona?? Odpowiedz Link
typson Re: A reszta? 14.11.06, 00:09 godzina 19 lub jej okolice. Miejsce ulica krucza, najpewniej cafe brama, lub orange, lub jazz bistro. Szczegoly dogramy jutro w ciągu dnia Odpowiedz Link
margotje Re: A reszta? 14.11.06, 00:14 albo przynajmniej jaki ponkt orientacyjny plssss PS. dzieki trosce Rodziny zostane dowieziona na miejsce, coby spokojnie mozna wychylic :)))) Odpowiedz Link
typson Re: A reszta? 14.11.06, 00:14 www.cafebrama.pl/ ale nie musimy koniecznie w bramie. Ja tam chadzam od ładnych paru lat co nie znaczy, ze to jakies cudowne miejsce Odpowiedz Link
margotje Re: A reszta? 14.11.06, 00:24 dla mnie bomba. (tego nowojorskiego adresu chyba bym nie zaakceptowala; zbyt blisko WTC :(((( ) Odpowiedz Link
typson Re: A reszta? 14.11.06, 00:32 znamy wlascicieli, opowiadali nam kilka miesiecy temu, ze zawijaja sie do stanow i otwierają tam "brame" - no i prosze ;) Odpowiedz Link
mejson.e Re: A reszta? 14.11.06, 09:10 typson napisał: "godzina 19 lub jej okolice." O tej porze będę na fotelu dentystycznym :-( Znieczulcie się za mnie... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
margotje Re: A reszta? 14.11.06, 10:17 mejson.e napisał: > typson napisał: > > "godzina 19 lub jej okolice." > > O tej porze będę na fotelu dentystycznym :-( Poczekamy na Ciebie ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: A reszta? 14.11.06, 10:23 Czyli 19.00 w Cafe Brama - no to do zobaczenia. Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
ecikp Re: A reszta? 14.11.06, 13:14 Niestety - chora nieobecna, z nosem jak Rudolf na święta :( Jednakowoż miłej zabawy zyczę :) Odpowiedz Link
camillie Wybralabym się 14.11.06, 11:45 pod warunkiem, ze nie bedziemy z margotką o warszawiakach rozmawiac ;))) Odpowiedz Link
margotje Re: Wybralabym się 14.11.06, 17:37 camillie napisała: > pod warunkiem, ze nie bedziemy z margotką o warszawiakach rozmawiac ;))) > nie bedziemy, slowo harcerza! :))))) Odpowiedz Link
computerland1 Re: ja nie pale, ale... moge sie poswiecic n/t 14.11.06, 15:39 to co - edek sie wycofal kuchennymi drzwiami z udostepnienia lokalu?:) Odpowiedz Link
plawski Re: ja nie pale, ale... moge sie poswiecic n/t 14.11.06, 15:55 computerland1 napisał: > to co - edek sie wycofal kuchennymi drzwiami z udostepnienia lokalu?:) A'propos - co się dzieje z Emesem? Nic nie pisze, chyba Alfa gdzieś w polu stanęła... wreszcie... :) :P Odpowiedz Link
lexus400 Re: dla palących czy nie ? 14.11.06, 18:34 Szkoda, ze mam tak daleko na to piwo:(( bede w Wawie 25-26 XI Odpowiedz Link
typson Stolik zarezerwowany 14.11.06, 16:18 ma byc stolik z kanapą, w dziale dla palących, bo niektorzy jeszcze palą. Hasło - chyba oczywiste :) wstepnie jest na 6 osób Odpowiedz Link
truskava Re: Stolik zarezerwowany 14.11.06, 16:39 typson napisał: > Hasło - chyba oczywiste :) Hasz-bar ?? Odpowiedz Link