typson 05.05.07, 04:12 To na prawde wielkie święto, śmiem zaryzykowac, ze to wiekszy sukces niż powstanie IV RP :) a na deser polecam te trzy zajebiste czołóweczki robertsankowski.blox.pl/2007/05/wpis.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszek874 Re: 20 lat Simpsonów!! 05.05.07, 10:57 wszystko fajnie, ale... Kiedy Ty śpisz ?! Odpowiedz Link
typson Re: 20 lat Simpsonów!! 05.05.07, 12:33 no wtedy, gdy jestem śpiący, a kiedy mam spać? Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: 20 lat Simpsonów!! 05.05.07, 12:49 Po prostu jesteś śpiący w godzinach innych od przyjętych ogólnie za śpiące? :) Odpowiedz Link
typson Re: 20 lat Simpsonów!! 05.05.07, 17:41 no w sumie jeden grzyb lub tez mlodsze dziecko - jak kto woli family guy tez jest OK Odpowiedz Link
sven_b Re: 20 lat Simpsonów!! 06.05.07, 11:38 Mam wiele szacunku dla Simpsonow, ale moje dziecinstwo uksztaltowali inni bohaterowie. - Zaloga G nauczyla mnie polegac na przyjaciolach - Motyl Emanuel szacunku dla odmiennosci - Makowa Panienka, zeby w zyciu omijac chude mimozy z akrylowymi tipsami - Wilk, ze z Ruskimi mozna wiele zalatwic na gębę - Hrabia Jasnie Pan, ze stary pierdola moze uprzykszyc caly dzien w pracy Odpowiedz Link
bassooner Re: 20 lat Simpsonów!! 06.05.07, 21:42 sven_b napisał: Mam wiele szacunku dla Simpsonow, ale moje dziecinstwo uksztaltowali inni bohaterowie. - Zaloga G nauczyla mnie polegac na przyjaciolach - Motyl Emanuel szacunku dla odmiennosci - Makowa Panienka, zeby w zyciu omijac chude mimozy z akrylowymi tipsami - Wilk, ze z Ruskimi mozna wiele zalatwic na gębę - Hrabia Jasnie Pan, ze stary pierdola moze uprzykszyc caly dzien w pracy Święte słowa...ale z nowych, to wciąż jestem fanem "Jam łasica". Odpowiedz Link