Dodaj do ulubionych

Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot???

30.05.07, 20:15
Bede w piatek wieczorem w W-wie na Mokotowie, bede tez w sobote i w niedziele,
moze jakies spotkanko integracyjne:))??
Obserwuj wątek
    • computerland1 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 30.05.07, 20:19
      ja moge w piatek, ale cholera czulbym sie jak na jakiejs randce w ciemno:)
      • lexus400 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 30.05.07, 20:23
        Sam na sam bym sie bal ale mam nadzieje, ze bedzie wiecej osob chetnych:))
        • computerland1 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 30.05.07, 20:27
          :):) ja sie pisze, jesli inni beda. za to 16-go bede w krakowie:)
          • lexus400 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 30.05.07, 20:42
            computerland1 napisał:

..... za to 16-go bede w krakowie:)

Noooo i bardzo dobrze:)) to sie jeszcze zgadamy
            • computerland1 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 30.05.07, 20:46
              jawohl:)
              • sherlock_holmes Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 30.05.07, 22:07
                Ja obawiam się, że ze względów rodzinnych odpadnę z krakowskiego soptu :(
      • wo_bi Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 30.05.07, 20:26
        computerland1 napisał:

> ja moge w piatek, ale cholera czulbym sie jak na jakiejs randce w ciemno:)

Będę i ja więc, będzie już jakiś trójkącik ten teges ;)
        • bassooner Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 30.05.07, 20:53
          Ja nie mogę...a zresztą po ostatnim warszawskim spocie połączonym z trzydniowym
          kawalerskim to tydzień dochodziłem do siebie...;-)))
    • lylu Ech 31.05.07, 23:43
      znowu, Lexusie, kiedy wyjezdzam.... żeby mi się to nie powtórzyło!!
      • lexus400 Re: Ech 31.05.07, 23:54
        lylu napisała:

> znowu, Lexusie, kiedy wyjezdzam.... żeby mi się to nie powtórzyło!!

Wiecej sie to nie powtorzy, zachowalem sie jak gowniarz:)) ale bede za tydzien
        rowniez
    • pizza987 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 01.06.07, 08:29
      Chętnie, tylko nie wiem czy dam radę. W razie czego Wo_bi da mi znać mam nadzieję.

P.S.
      Czy mógłbyś Lexusie zabrać wraz ze sobą cały warsztat i dokonać na miejscu przeglądów naszych automobilów? Za odpłatnością ma się rozumieć ;)
      • lexus400 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 01.06.07, 08:38
        Ty masz pizza leb na karku - polaczyc przyjemne z pozytecznym to dobry pomysl:))
        • pizza987 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 01.06.07, 08:41
          lexus400 napisał:

> Ty masz pizza leb na karku - polaczyc przyjemne z pozytecznym to dobry pomysl:)
          > )

No w końcu według władzy i urzędu skarbowego w tym kraju jeestem kapitalistycznym krwiopijcą. W jakiś sposób musiałem się dorobić ;)
          • computerland1 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 01.06.07, 08:51
            ludzie, ale gdzie ten spot?:)
            • pizza987 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 01.06.07, 09:04
              computerland1 napisał:

> ludzie, ale gdzie ten spot?:)

Jak to gdzie?! Jak to gdzie?! No w Warszawie przecież.....
              • computerland1 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 01.06.07, 09:33
                smieszne:)
    • typson Postaram sie podjechac 01.06.07, 09:34
      Czy miejsce juz ustalone? Cafe Brama - jak zwykle, czy cos innego?

Lex, potrzebujesz jakis wskazówek?
      • truskava Re: Postaram sie podjechac 01.06.07, 12:12
        Do której bedziecie siedzieć?
        Może uda mi się podjechac około 22-23...
        • pizza987 Re: Postaram sie podjechac 01.06.07, 15:54
          Pizza podłącza się do Truskavy. Może uda się podjechać po odbębnieniu dyżuru z juniorką....
          • lexus400 Re: Postaram sie podjechac 01.06.07, 17:03
            Kurde no i jak zwykle bywa pewnie sie z nikim nie spotkam bo jeszcze kwitne u
            siebie i nie wyjade wczesniej jak za 2godz.:(( czyli dojade gdzies na 22-23.00 i
            dupa blada.
            Chyba ze jutro ktos bedzie mogl wieczorkiem ?? bede mial dostep do komputra wiec
            mozna cos ustalic na sobote.
            • typson Re: Postaram sie podjechac 01.06.07, 17:18
              ja bede mogl wieczorem, z reguly chadzam kole pierwszej do wyra a w piątki to
              ch. wie o ktorej :))

tel przesylam Ci na maila gazetowego (gdybys go jakims cudem nie mial)
              Moge Cie skądś zwinąć, jesli bedziesz chcial lyknąć nieco szyszek w zalewie słodowej
              • lexus400 Re: Postaram sie podjechac 01.06.07, 17:56
                ok typson odezwe sie jak dotre bo jak widzisz jeszcze kwitne ale juz odprawiam
                reszte samochodow, zona juz sie pakuje
                • lexus400 Jakby co to jestem 02.06.07, 09:22
                  Czy odpowiada Wam spotkanie dzisiaj w Cafe Brama jak typson sugerowal w godz.
                  wieczornych????tak mysle 21.00 albo inne pomysly
      • lexus400 Re: Postaram sie podjechac 01.06.07, 12:58
        typson napisał:

> Czy miejsce juz ustalone? Cafe Brama - jak zwykle, czy cos innego?
        >
        > Lex, potrzebujesz jakis wskazówek?

Moze byc Cafe Brama tylko powiedz gdzie to jest bo ja ze wsi jestem.
        • typson Re: Postaram sie podjechac 01.06.07, 13:10
          cafebrama.pl/waw/index.php?id=kontakt&mapa=krucza
          napisz mi na maila albo jakos, gdzie bedziesz, to wytlumacze jak dojechac
          optymalną drogą
          • computerland1 Re: Postaram sie podjechac 01.06.07, 15:18
            kur... ja sie musze dzisiaj wylogowac:( w niedziele po poludniu dopiero bede
            mogl.
    • wo_bi kolejna próba :) 02.06.07, 12:50
      dzisiaj, tj. 02.06.2007, Cafe Brama, start godz. 19.00 - 20.00. Piszę miedzy
      innymi w imieniu Lexusa, który to nie do końca ma dostęp do netu. :)

Pozdrawiam
      Wobi

Ps.
      Na pewno, będzie Lexus i ja.
      • speedone Re: kolejna próba :) 02.06.07, 14:05
        kto ma plan na niedziele ? kiedy jest przejazd ?
        • lexus400 Re: kolejna próba :) 02.06.07, 14:32
          speedone napisał:

> kto ma plan na niedziele ? kiedy jest przejazd ?

Przejazd jest od 13.30
          Juz jestem jak widac pzry komputrze, bede w Cafe Brama od 19.00 jak ktos dotrze
          to fajnie a jak nie to sam piwko wypije:))
          • wo_bi Re: kolejna próba :) 02.06.07, 15:56
            lexus400 napisał:

> speedone napisał:
            >
            > > kto ma plan na niedziele ? kiedy jest przejazd ?
            >
            > Przejazd jest od 13.30
            > Juz jestem jak widac pzry komputrze, bede w Cafe Brama od 19.00 jak ktos dotrze
            >
            > to fajnie a jak nie to sam piwko wypije:))

Ja też będę :)
          • typson Re: kolejna próba :) 02.06.07, 17:43
            tez bede
            • lexus400 No to ja juz powoli bede wychodzil 02.06.07, 18:22
              ....mozesz mnie typson zgarnac z Pulawskiej jakby co:))
    • margotje Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 02.06.07, 23:43
      No i co, k... , żadnej relacji na żywo????????
      • pizza987 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 03.06.07, 00:40
        Na żywo brak, ale było całkiem miło. Skład: Lexus, Typson, Wo_bi, Franek-b i niżej podpisany.
        • margotje Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 03.06.07, 01:00
          buuuu....
          żałuje, ze mnie nie było. Ale ciesze się, ze było milo.
          zresztą inaczej być nie mogło ! ;)))
          • lexus400 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 03.06.07, 09:37
            margotje napisała:

> buuuu....
            > żałuje, ze mnie nie było. Ale ciesze się, ze było milo.
            > zresztą inaczej być nie mogło ! ;)))

No wlasnie inaczej nie moglo byc, pogadalismy, poplotkowalismy, obylo sie bez
            politykowania czyli tematow nie brakowalo. Dzieki wszystkim za przybycie.
            • speedone Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 03.06.07, 16:54
              kto byl dzisiaj to chyba troszke zawiedziony jest , przynajmniej ja.
              Organizacja to porazka :/ najlepsze bylo jak kolo 15 padl dzwiek :D
          • wo_bi Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 03.06.07, 20:17
            margotje napisała:

> buuuu....
            > żałuje, ze mnie nie było. Ale ciesze się, ze było milo.
            > zresztą inaczej być nie mogło ! ;)))

Było fajnie, ale mogło skończyć się tragicznie. Wracając do domu, na
            Jerozolimskich, na kompletnie nieoświetlonym odcinku drogi (nawet nie ma w tym
            miejscu świateł z jakichkolwiek zabudowań), o mało co nie skasowałem rowerzysty,
            który to oczywiście nie potrzebował oświetlenia. Nawet nie wiecie, jak po tych
            ułamkach sekund i szczęśliwym ominięciu go zrobiło mi się gorąco. Jakbym nie
            ominął to bym go zabił.
            • bassooner Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 03.06.07, 22:43
              Żałuje, że mnie nie było, ale miałem mały (znowu) kawalerski spocik w Minodze i
              Starym Kinie w Posen...tak do 5.10 ;-((( umieram(znowu), a przede mną jeszcze 3
              (trzy!!!) wesela w czerwcu...a wątroba już mi piszczy.
              • lexus400 Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 04.06.07, 10:02
                Wspolczuje bass Twojej watrobie.
                • speedone Re: Czy ktos moze i ma ochote na W-wski spot??? 05.06.07, 15:09
                  video.google.pl/videoplay?docid=-4626267636522471545
                  duzo mi sie nieudalo zlapac ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka