typson 05.10.07, 16:49 Witajcie o rzecze uzytkownikow forum. Czytajac watek o swiatłach odnosze delikatne wrazenie ze Antek z lekka trolluje. Odnosze jeszcze jedno wrażenie - cała reszta ma ubaw po pachy. Co z tym zrobimy? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskava Re: Pytanie o Antka 05.10.07, 16:53 E tam zaraz trolluje... Ma swoje zdanie na rzeczony temat (bez znaczenia jak mądre). Broni je jak potrafi najlepiej. Nikogo chyba nie obraził z tego tytułu. Ja tam śmieję się dalej. Odpowiedz Link
typson Re: Pytanie o Antka 05.10.07, 16:55 no ja tylko opisuje swoje wrazenia, nikogo nie osądzam :) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Pytanie o Antka 05.10.07, 16:57 Ubaw jest po pachy ;-) A jak jeszcze Bass da ognia z chomasem... Ja mysle, ze Antoniemu nalezy sie male przeszkolenie, ktore wlasnie odbywa - jestesmy dosc zgodni w temperowaniu jego temperamentu. Ja bym poczekal co z tego wyniknie. Dopoki nas nie skloca, malo wadzi. Odpowiedz Link
edek40 Re: Zgoda z Emesem w 100%. Poza tym czekamy na fo 05.10.07, 19:36 Wydaje mi sie, ze jego zalogowana polowica cos o tym chomasie przeczytala. Jakos zamikl :) Odpowiedz Link
bassooner Re: Zgoda z Emesem w 100%. Poza tym czekamy na fo 06.10.07, 10:33 edek40 napisał: > Wydaje mi sie, ze jego zalogowana polowica cos o tym chomasie przeczytala. Jakos zamikl :) Bass dyma ostro łod świtu, aż po zmierzch...stąd moja chwilowa nieobecność, ale teraz jestem(przynajmniej do popołudnia bo z wieczora mam szoł) i dam Wam popalić Wy chomasy jedne...;-))) Odpowiedz Link
anthony.romanello Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 18:03 Iberia? Wiesz co, wstydziłabyś się tych bzdur, które wypisujesz na tej stronie przeciwników świateł. Myślałaś, że nikt cię nie skojarzy? Chciaż byś nicka zmieniła. Ale z ciebie głupiutka stara panna. Odpowiedz Link
margotje Re: Pytanie o Antka 07.10.07, 11:01 anthony.romanello napisał: > Iberia? > Wiesz co, wstydziłabyś się tych bzdur, które wypisujesz na tej stronie > przeciwników świateł. Myślałaś, że nikt cię nie skojarzy? Chciaż byś nicka zmie > niła. > Ale z ciebie głupiutka stara panna. Cusik mi tutaj tak znajomo zapachnialo.... hmmm Antypatia, jaka jest Iberia obdarzona mowi - w moim odczuciu - co-nieco. Jednakze mam nadzieje, ze sie myle Odpowiedz Link
typson od 17stej cisza 05.10.07, 18:45 Znaczy sie, ze a. zakonczył prace i jedzie do domu. Oczywiscie bez swiateł :) Odpowiedz Link
simon921 Re: od 17stej cisza 05.10.07, 18:59 Człowiek tu sobie wraca z rowerka myśląc, że się jeszcze pośmieje, a tu dupa. Co do meritum, ja bym zostawił - gość broni poglądów swoich. Dziwnie, bo dziwnie, ale się stara. PS. Na rowerku jechałem bez świateł;P Włączyłem dopiero jak się ściemniło:P Tu tak można... Odpowiedz Link
typson Re: od 17stej cisza 05.10.07, 19:53 zwracam uwage, ze pytałem "co z tym zrobimy" - chodzilo mi tylko o opinie na w.wymienione kwestie. Ja nic złego ani cenzorskiego nie miałem na myśli :) Odpowiedz Link
simon921 Re: od 17stej cisza 05.10.07, 20:23 Ależ ja jedyne co miałem na myśli, to że: Szoł mast goł on;) Odpowiedz Link
edek40 Re: Pytanie o Antka 05.10.07, 19:38 Nie zachowuje sie jak cham. Ma inne zdanie i nielichego pecha, bo trafil na towarzystwo wzajemnej adoracji oraz ekspertow od chomasow. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Pytanie o Antka 05.10.07, 20:35 edek40 napisał: > Nie zachowuje sie jak cham. Uwierz, ze dobrze sie maskuje....Typson moze potwierdzic.... Odpowiedz Link
anthony.romanello Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 18:03 iberia.pl napisała: > edek40 napisał: > > > Nie zachowuje sie jak cham. > > Uwierz, ze dobrze sie maskuje....Typson moze potwierdzic.... O, lala znalazła sobie powiernika. Odpowiedz Link
anthony.romanello Re: nie karmie trolla. n.t 06.10.07, 21:48 I co z tego? Myślisz że ktoś przejmie twoim wyznaniem? ps. To zdjęcie które mi wysłałaś, to koło domku w górach (to chyba Austria) jest żenujące. Odpowiedz Link
margotje Re: Pytanie o Antka 05.10.07, 19:58 Popieram przedmowcow.... Ale.. hmhmhmhm oswieccie mnie, prosze..... co to jest ten chomas? Qrde, okazuje sie ze tyle stracilam.... KUT! [ -;) ] Odpowiedz Link
edek40 Re: Pytanie o Antka 05.10.07, 20:06 Wybacz Margo, to takie nasze meskie sprawy :) Mysle, ze nic nie stracilas, a my zyskalismy, bo sie nie obrazilas. A jakby co, to wszystko wina bassa :) Odpowiedz Link
margotje Re: Pytanie o Antka 05.10.07, 20:15 nie pytam zatem wiecej, skoro uwazacie, ze mi ta wiedza na nic potrzebna. Wietrze tu jednak jakies male swintuszenie ;))) Odpowiedz Link
edek40 Re: Poddaje sie ! n/t 05.10.07, 20:19 W sumie pisalas cos o przeplukiwaniu bassa. W sumie masz blisko i droga przyzwoita. Masz fajne autko. Przeplucz bassa, moze pusci farbe. Odpowiedz Link
typson Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 00:05 Widze, ze Antek juz dotarł do domu, była juz zupa, kawa i kupa. Czy dalej wszyscy sa rozbawieni nową postacią na forum? Odpowiedz Link
pizza987 Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 00:16 typson napisał: > Widze, ze Antek juz dotarł do domu, była juz zupa, kawa i kupa. Czy dalej > wszyscy sa rozbawieni nową postacią na forum? Skąd masz takie dobre informacje? I widzę że defekacja nie daje Ci spokoju, poczekaj, chatę Ci ppostawią to też będziesz się chwalił defekacją ;P Odpowiedz Link
truskava Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 01:11 Cóż, może jeszcze jest jakaś nadzieja... sam nie wiem. Ale przecież staram sie nie błyskać inteligencją. Odpowiedz Link
pizza987 Komunikat nadzwyczajny 06.10.07, 01:11 Antkowi kawa pomogła bo biedak spać nie może, a kupa nie do końca wyszła. Zaczyan bredzić z powodu zablokowania kiszki stolcowej. Koniec komunikatu. Odpowiedz Link
edek40 Re: Komunikat nadzwyczajny 06.10.07, 02:45 Zablokowanie kiszki stolcowej nie daje takich efektow. Mysle, ze tu chodzi o silne zapalenie mozgu wynikajace z przepelnienia gonad. Odpowiedz Link
simon921 Re: Komunikat nadzwyczajny 06.10.07, 10:32 Jestem tu w miarę nowy, a wczoraj się nawet dość dobrze bawiłem tą dyskusją, bo momentami zalatywało mi to abstrakcjami z Monthy Pythona. Niestety dziś przeczytałem to co zostało spłodzone w nocy i to już niestety jest po prostu nieśmieszne - zwykłe chamstwo. Ja dziękuję za taką dyskusje... Piękne słonko za oknem - biorę rowerek i sakwy i do zobaczenia w niedzielny wieczór:))) Odpowiedz Link
crannmer Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 10:39 Z calym przynaleznym szacunkiem uwazam, ze Antek nocnymi wystepami przegial. Tu nie jest ani A-B, ani "Bezpieczenstwo na drodze" z czasow przedadminowych. Amputacje o zwiazku palenia swiatel z nabyta srednica odbytu nie sa tym, czego od tego forum oczekuje. MfG C. So you want to write a fugue? Odpowiedz Link
margotje Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 11:32 hm... poki co jeszcze zadna amputacja nie maiala miejsc, zwlaszcza na tymze Forum. A moze, kurka wodna, znowu cos przegapilam? LOL Odpowiedz Link
crannmer Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 11:51 margotje napisała: > hm... poki co jeszcze zadna amputacja nie maiala miejsc, Nastepnym razem, jak bede chcial uzyc ironi albo tym podobnych figur, to zastosuje tlusty druk i kursywe albo tym podobne efekty apteczne. MfG C. Pay no mind to what we've told you Odpowiedz Link
edek40 Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 11:52 Margo, to straszne, co chce napisac. Wszystko wskazuje na to, ze w tej Twojej wolnej Holandii cenzuruja internet!!! Kto by pomyslal ;) Odpowiedz Link
margotje Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 12:22 Edek, to gazeta cenzuruje! Jak babcie kocham , to gazeta! Odpowiedz Link
tomek854 Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 21:01 A ja mam wrażenie że antkowy styl jest mi znajomy. Typsonie, ja widze, że Wy z Iberią wiecie coś więcej. Czy to przypadkiem nie jest ktoś, znany tutaj ongiś również pod nikiem gin-ekolog? ;-) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Tomek masz @, n/t 06.10.07, 21:18 Teraz Ty też masz ;-) W gruncie rzeczy szkoda, myślałem, że zgadłem ;-) Odpowiedz Link
krakus.b6 Pudło 07.10.07, 18:51 tomek854 napisał: > A ja mam wrażenie że antkowy styl jest mi znajomy. > > Typsonie, ja widze, że Wy z Iberią wiecie coś więcej. Czy to przypadkiem nie > jest ktoś, znany tutaj ongiś również pod nikiem gin-ekolog? ;-) Dlaczego nie napisałeś krakus.mp lub b6? Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 22:38 a mnie tam wisi. jeżeli są na tym łez padole ludzie którzy nie mają większych zmartwień niż jakieś zasrane światła, to słuszną linie ma nasza partia Odpowiedz Link
lexus400 Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 22:50 a ja czekałem tylko kto pierwszy zacznie bluzgać i obrażać ale chyba już nie doczekam. Dyskusja jak najbardziej ok choć oczywiście argumenty do bani. Odpowiedz Link
niewygodny Re: Pytanie o Antka 06.10.07, 23:03 lexus400 napisał: > a ja czekałem tylko kto pierwszy zacznie bluzgać i obrażać ale chyba już nie > doczekam. Dyskusja jak najbardziej ok choć oczywiście argumenty do bani. A dla mnie ten wątek skonczył się dość szybko czyli postem w którym emes-nju stwierdził : "Poza tym wez pod uwage, ze racje i zwolennikow i przeciwnikow swiatel opieraja sie w glownej mierze na glebokiej wierze. Dopoki nie bedzie naprawde rzetelnych opracowan tego tematu, wszelka dyskusja jest kompletnie jalowa." Po tym obie strony powinny uznać swoje "wierzenia" i doświadczenia i zająć się wspólnym piciem piwa, ale dla Antoniego jego "wierzenia" są prawdziwsze a "rzeczywistość jest taka jak on mówi" więc rozejm nie nastał. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Pytanie o Antka 07.10.07, 01:50 I co już po Antku? I to w mojej obronie? ;-) Odpowiedz Link
crannmer A propos troli i trolowania... 07.10.07, 10:22 ... niezbadane sa wyroki boskie. Wczoraj wieczorem zostalem na innym forum nazwany trolem, wraz z apelem do innych uczestnikow o niekarmienie trola (znaczy: mnie). Temat zdryfowal tam co prawda nieco w off topic (gospodarka na forum o muzyce), ale jeszcze byl IMHO w granicach. Stad moje spostrzezenie: nie ujezdzajmy zanadto naszych troli. Nie znamy bowiem dnia, ni godziny, kiedy sami staniemy sie w oczach innych trolami - i bedziemy przez nich ujezdzani ;-) Link do mojej straty dziewictwa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10242&w=69788380&v=2&s=0 MfG C. So you want to write a fugue? Odpowiedz Link
typson Re: A propos troli i trolowania... 07.10.07, 11:23 powinienes dodać sam siebie do "nieprzyjaciól" czy jak to sie tam robi w ustawieniach forum :) Odpowiedz Link