Dodaj do ulubionych

Tuning kompa

20.11.07, 22:53
members.home.nl/gis/
Teraz tak patrze, że czerstwy komputer mam. Szary jakiś:)
Obserwuj wątek
    • typson Re: Tuning kompa 20.11.07, 23:06
      Poszedłbym dalej:

- NFS - dość łatwe, kilka gadzetow, dywanik z ryflowanej blachy, sportowy wlew
      paliwa, logo bmw

- COD - stylizowany na niemiecki motor z przyczepką, myszka w kształcie
      niemieckiego hełmu, logo SS, etc

- Quake - hgw? Może obklejony mielonym mięsem ? :)
      • sven_b Re: Tuning kompa 21.11.07, 09:37
        Od paru dobrych lat w nic nie zaciąłem, ale wiem od paru kumpli że jak gejm
        podejdzie to można się zatracić po trzykroć:)
        • wiktor_l Re: Tuning kompa 21.11.07, 11:28
          Tjaa, ja oprocz uzaleznienia od ponad 10 lat od Fify, tnę w COD i MoH calymi
          wolnymi nocami (czyli raz na 2 miesiace hehe), ale ostatnio na Xboxie.
          • sven_b Re: Tuning kompa 21.11.07, 12:02
            Właśnie brat mi szkodował w rękaw, że ostatni MOH zmusza by diametralnie podbić
            moc obliczeniową pod strzechą. Gość na codzień siedzi w wizualizacjach wiec ma
            bazę, tymczasem MOH obśmiał go stosownym komunikatem:)
            • typson Re: Tuning kompa 21.11.07, 21:27
              wiesz, baza do wizualizacji ma malo wspolnego z bazą do tracenia czasu. Do
              wizualizacji potrzebny jest jakis Fire GL (fiat uno? ;) a do giercowania dwie
              karty za zylion, chłodzone niewiadomoczym, z których każda wymaga minimum
              500Watt-owego zasilacza. Porażka. Normalnie wieczór grania kosztuje wiecej niz
              wieczór prania i prasowania :)
              • sven_b Re: Tuning kompa 21.11.07, 22:08
                To widać na gejmowych forach. Nie ważne że był upgrejd na Boże Ciało i ojcu 4
                paczki z portfela zassało. Jak odpalasz i światło w dzielnicy nie mruży to nie
                pograsz. Żal pryszczaków:)
                • typson Re: Tuning kompa 21.11.07, 22:18
                  najgorsze sa wymagania gównarzerii - nakupuje taki kolorowych gazet dla
                  półmózgów (poziom wiekszosci czasopism komputerowych jest taki sam jak "na żywo"
                  czy cos podobnego z AS) a potem jak zachce mu sie komputera i dowie sie, ze
                  bedzie kosztował tylko 3000tys netto, to jest wielka obraza...

Wiem, ze wychowanie syna to bedzie cieżka praca, oj ciezka...
                  • sven_b Re: Tuning kompa 21.11.07, 23:19
                    Kumpela pracowała w korekcie takiegoż pisemka. W redakcji waliło jak w szatni po
                    wuefie a chłopcy sadzili takie kwiaty jak 'niema' czy 'tótaj'. Duże dzieci ogólnie.
                    • typson Re: Tuning kompa 22.11.07, 02:24
                      ooo, to cos jak na pierwszym roku polibudy :)
    • emes-nju Ja swoj stunowalem! 21.11.07, 14:35
      Umarlo mi smiglo na procesorze. Zdjalem wiec obudowe i postawilem zwykly wentylator. Wyglada bardzo industrialnie.

I tak juz od roku... :-)
      • 1realista Re: Ja swoj stunowalem! 21.11.07, 21:20
        ja tez komuś tam dałem taka radę choc funkcjonowało to kilka dni. A u mnie na procku wentylator jest na obudowie poprzedniego wentylatora (z wyłamanym srodkiem )a nie bezpośrednio na radiatorze. Za duzo fatygi było.a wentylator na grafice dokleilem na kropelkę (już drugi).
        • typson Re: Ja swoj stunowalem! 21.11.07, 21:32
          A ja mam p4 2.8HT od roku 2003. Chodzi non stop, zmieniłem wiater na chipsecie i
          dalem porządny zasilacz, no i dyski w miedzyczasie. I tak od roku czy dwoch
          nosze sie z zamiarem zmiany, tylko nie bardzo wiem po co...
          • 1realista Re: Ja swoj stunowalem! 21.11.07, 21:45
            jak to na co? Na laptopa :-)))i peryferiadołączalne ( dvd, karta sat, hub etc)

athlon 2000, też jakos tak latami, tez solidny zasilacza ale grafika najlepsza :-))) radeon 9000 pro i obsługuje bez najmniejszych problemów 17 lcd w pełnym rozmiarze i dvi. to było najwieksze zaskoczenie. a najstarszym elementem jest karta tv tak podchodzaca gdzieś pod 10 lat.
            • typson Re: Ja swoj stunowalem! 21.11.07, 22:00
              W zeszłym miesiacu mielismy jeszcze 5 laptopów (oczywiscie nie wszystkie nowe).
              Nec poszedl do teściow, hp do mojej siostry, F-S kupił jakis allegrowicz (to był
              zajefajny laptop) a pozostaly tylko żoNowy i moj IBM - wielki i ciezki ale
              niełamliwy. Jakby ruska produkcja. A "domowy" sluzy jako ściągacz i oglądacz
              filmow oraz jako pojemnik na duze dyski...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka