sven_b 20.11.07, 22:53 members.home.nl/gis/ Teraz tak patrze, że czerstwy komputer mam. Szary jakiś:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Tuning kompa 20.11.07, 23:06 Poszedłbym dalej: - NFS - dość łatwe, kilka gadzetow, dywanik z ryflowanej blachy, sportowy wlew paliwa, logo bmw - COD - stylizowany na niemiecki motor z przyczepką, myszka w kształcie niemieckiego hełmu, logo SS, etc - Quake - hgw? Może obklejony mielonym mięsem ? :) Odpowiedz Link
sven_b Re: Tuning kompa 21.11.07, 09:37 Od paru dobrych lat w nic nie zaciąłem, ale wiem od paru kumpli że jak gejm podejdzie to można się zatracić po trzykroć:) Odpowiedz Link
wiktor_l Re: Tuning kompa 21.11.07, 11:28 Tjaa, ja oprocz uzaleznienia od ponad 10 lat od Fify, tnę w COD i MoH calymi wolnymi nocami (czyli raz na 2 miesiace hehe), ale ostatnio na Xboxie. Odpowiedz Link
sven_b Re: Tuning kompa 21.11.07, 12:02 Właśnie brat mi szkodował w rękaw, że ostatni MOH zmusza by diametralnie podbić moc obliczeniową pod strzechą. Gość na codzień siedzi w wizualizacjach wiec ma bazę, tymczasem MOH obśmiał go stosownym komunikatem:) Odpowiedz Link
typson Re: Tuning kompa 21.11.07, 21:27 wiesz, baza do wizualizacji ma malo wspolnego z bazą do tracenia czasu. Do wizualizacji potrzebny jest jakis Fire GL (fiat uno? ;) a do giercowania dwie karty za zylion, chłodzone niewiadomoczym, z których każda wymaga minimum 500Watt-owego zasilacza. Porażka. Normalnie wieczór grania kosztuje wiecej niz wieczór prania i prasowania :) Odpowiedz Link
sven_b Re: Tuning kompa 21.11.07, 22:08 To widać na gejmowych forach. Nie ważne że był upgrejd na Boże Ciało i ojcu 4 paczki z portfela zassało. Jak odpalasz i światło w dzielnicy nie mruży to nie pograsz. Żal pryszczaków:) Odpowiedz Link
typson Re: Tuning kompa 21.11.07, 22:18 najgorsze sa wymagania gównarzerii - nakupuje taki kolorowych gazet dla półmózgów (poziom wiekszosci czasopism komputerowych jest taki sam jak "na żywo" czy cos podobnego z AS) a potem jak zachce mu sie komputera i dowie sie, ze bedzie kosztował tylko 3000tys netto, to jest wielka obraza... Wiem, ze wychowanie syna to bedzie cieżka praca, oj ciezka... Odpowiedz Link
sven_b Re: Tuning kompa 21.11.07, 23:19 Kumpela pracowała w korekcie takiegoż pisemka. W redakcji waliło jak w szatni po wuefie a chłopcy sadzili takie kwiaty jak 'niema' czy 'tótaj'. Duże dzieci ogólnie. Odpowiedz Link
emes-nju Ja swoj stunowalem! 21.11.07, 14:35 Umarlo mi smiglo na procesorze. Zdjalem wiec obudowe i postawilem zwykly wentylator. Wyglada bardzo industrialnie. I tak juz od roku... :-) Odpowiedz Link
1realista Re: Ja swoj stunowalem! 21.11.07, 21:20 ja tez komuś tam dałem taka radę choc funkcjonowało to kilka dni. A u mnie na procku wentylator jest na obudowie poprzedniego wentylatora (z wyłamanym srodkiem )a nie bezpośrednio na radiatorze. Za duzo fatygi było.a wentylator na grafice dokleilem na kropelkę (już drugi). Odpowiedz Link
typson Re: Ja swoj stunowalem! 21.11.07, 21:32 A ja mam p4 2.8HT od roku 2003. Chodzi non stop, zmieniłem wiater na chipsecie i dalem porządny zasilacz, no i dyski w miedzyczasie. I tak od roku czy dwoch nosze sie z zamiarem zmiany, tylko nie bardzo wiem po co... Odpowiedz Link
1realista Re: Ja swoj stunowalem! 21.11.07, 21:45 jak to na co? Na laptopa :-)))i peryferiadołączalne ( dvd, karta sat, hub etc) athlon 2000, też jakos tak latami, tez solidny zasilacza ale grafika najlepsza :-))) radeon 9000 pro i obsługuje bez najmniejszych problemów 17 lcd w pełnym rozmiarze i dvi. to było najwieksze zaskoczenie. a najstarszym elementem jest karta tv tak podchodzaca gdzieś pod 10 lat. Odpowiedz Link
typson Re: Ja swoj stunowalem! 21.11.07, 22:00 W zeszłym miesiacu mielismy jeszcze 5 laptopów (oczywiscie nie wszystkie nowe). Nec poszedl do teściow, hp do mojej siostry, F-S kupił jakis allegrowicz (to był zajefajny laptop) a pozostaly tylko żoNowy i moj IBM - wielki i ciezki ale niełamliwy. Jakby ruska produkcja. A "domowy" sluzy jako ściągacz i oglądacz filmow oraz jako pojemnik na duze dyski... Odpowiedz Link