sven_b 08.11.08, 20:34 Umknęło nam kolejne spektakularne widowisko sportowe. Niestety niepomyślne dla naszego zawodnika. Oto cyfrowy zapis tego pechowego wydarzenia tiny.pl/sk87 I kilka exclusives Andrzeja dla TV: www.youtube.com/watch?v=DwM0fS9gETo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszek874 Re: Znów zbili Andrzeja 09.11.08, 00:33 Widziałem, widziałem.. Wprawdzie przypadkiem, bo akurat skoczyłem ze znajomymi na pizze i w telewizorze pokazali Andrzeja. Stuknęli się rękawicami na powitanie, sięgnąłem po kawałek pizzy, patrze w ekran, a tam już Andrzej leży... No i tak wyglądała cała runda. Ale to i tak nieźle, ja obstawiałem czas walki: 13 sekund ;) Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: Znów zbili Andrzeja 09.11.08, 10:00 Jak ktoś poszedł po popcorn to się musiał nieźle wku...., bo nie zdążył wrócić przed końcem walki. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Znów zbili Andrzeja 09.11.08, 18:19 lobuzek1 napisał: > Jak ktoś poszedł po popcorn to się musiał nieźle wku...., bo nie > zdążył wrócić przed końcem walki. To ten ktoś byłby sam sobie winien, ponieważ w popcorn należy zaopatrzyć się wcześniej tym bardziej, że to była a raczej miała być walka (walka to nie jest właściwe słowo) miszcza Andrew Gołoty a jak wiadomo ostatnimi czasy jego tzw. walki kończą jeszcze przed pierwszym gongiem:)) Widziałem powtórkę ale wcześniej słyszałem w radio o tej "walce", więc byłem przygotowany na to aby nie mrugać oczami i obejrzeć wszystko:)) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Znów zbili Andrzeja 09.11.08, 18:44 Jakoś mi go nioe żal. Szczerze mówiąc w ogóle zastanawia mnie dlaczego w XXI wieku dwóch przygłupów obijających sobie ryje ku uciesze gawiedzi wciąż jest tak popularną rozrywką. I nie pitolcie mi tu proszę o szlachetnych ideałach, tradycjach pojedynkowach, sportowych zasadach i tak dalej, bo i tak Wam nie uwierzę - chodzi tylko o oglądanie walenia się po ryjach, wszyscy to wiemy, a te całe sportowe dodatki to tylko takie ułagodzenie, żeby można było nazwać to cywilizowaną dyscypliną sportu a nie mordobiciem. Gdyby chodziło taktykę, to by się oglądało szachy. Gdyby chodziło o wysportowanie, to by się oglądało gimnastykę albo balet. A jeśli chodzi o rywalizację, to od tego jest piłka kopana i mnóstwo innych dyscyplin. No, ciekawe kto ma odwagę przyznać się "lubię oglądać Gołotę, bo fajnie go piorą po ryju" albo "w boksie najbardziej lubię jak jeden drugiemu tak przyp...li, że ten się aż nogami nakryje" albo "najbardziej emocjonujące walki to te, po których jednego z nich wywożą na OIOM"... Odpowiedz Link
lexus400 Re: Znów zbili Andrzeja 09.11.08, 18:51 Przyznaję Ci rację Tomku, boks to faktycznie niecywilizowany sport jeżeli nazwać sportem właśnie okładanie się po gębach. Stoją za tym jednak niemałe pieniądze i to właśnie jak określiłeś ku uciesze gawiedzi. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Znów zbili Andrzeja 11.11.08, 01:02 Ja tam się mogę przyznać że nie oglądałem bo nie spodziewałem się niczego więcej;) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Znów zbili Andrzeja 13.11.08, 19:35 tomek854 napisał: > Jakoś mi go nioe żal A ja dochodzę do wniosku, że on to po prostu lubi Odpowiedz Link
tomek854 Re: Andrzej prostuje 10.11.08, 16:40 Spoko Andrzej, to była naprawdę piękna porażka, jesteśmy z Ciebie dumni. Bo wygrać to byle czarnuch potrafi a do przegrania z godnością to trzeba mieć klasę (dodał oryś w iście polskim stylu). Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Znów zbili Andrzeja 10.11.08, 18:52 i znowu cala walke spokojnie w teleekspresie zobaczylem Odpowiedz Link
tomek854 Re: Znów zbili Andrzeja 13.11.08, 16:07 Słyszeliście - już jest dostępne wydawnictwo "walki zebrane Andrzeja Gołoty". Można kupic w każdej BIedronce po 9.99. Zremasterowane i w wysokiej rozdzielczości, na dwóch dyskietkach 1.44 :D Odpowiedz Link
strongwaz Re: Znów zbili Andrzeja 14.11.08, 07:43 Jakiś czas temu dałbym głowe sobie uciąć że Andrzej nie przegra przez ko, i co? byłbym teraz bez głowy. Obejrzyjcie lepiej 11 grudnia Tomasza Adamka zamiast rozpaczać nad przegraną biznesmana ze słabą psychyką. Odpowiedz Link