x-darekk-x 17.11.03, 13:02 ... teraz henio zabral sie za ciebie. stales sie jego nowym idolem na forum auto-moto mocnych nerwow zycze. :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzagi01 Re: no krakus... 17.11.03, 13:19 BTW- jak sobie przegladam heniowe watki, to juz chyba wiem co inspirowalo autorow SOUTH PARK :)) Odpowiedz Link
x-darekk-x Re: no krakus... 17.11.03, 13:21 a to dobre! teraz juz sie nie dziwie, ze uderzyli na kanadoli. :) Odpowiedz Link
hidden Re: no krakus... 17.11.03, 17:02 x-darekk-x napisał: > a to dobre! > > teraz juz sie nie dziwie, ze uderzyli na kanadoli. :) > "Brayan Adams?Wielokrotnie za niego przepraszaliśmy". Odpowiedz Link
krakus.mp Re: no krakus... 18.11.03, 02:22 x-darekk-x napisał: > ... teraz henio zabral sie za ciebie. stales sie jego nowym idolem na forum > auto-moto > > mocnych nerwow zycze. :) > > Witam. Mocne nerwy to powinien mieć greenblck! Ten kanadyjski śmieć chyba zakochał się w greenblacku.To co wyczynia tek koleś z naszym kolegą na starym forum to megajaja!! Postów na mój temat nie czytałem,bo są wykasowane.Ale nawet jak sobie mnie weźmie na tapetę to mam to w d...! Nie wciągnie mnie tak jak greenblacka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
typson Re: no krakus... 18.11.03, 02:39 > Postów na mój temat nie czytałem,bo są wykasowane.Ale nawet jak sobie mnie > weźmie na tapetę to mam to w d...! Nie wciągnie mnie tak jak greenblacka. > Pozdrawiam oj, pochwalam zdecydowanie Odpowiedz Link