piotrwyszynski2010 04.07.11, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shad-owx . 04.07.11, 21:33 5 Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na stronach Forum Gazeta.pl oraz w komentarzach pod artykułami: a. przekazów reklamowych (poza forami oznaczonymi przez redakcję jako ogłoszeniowe i sponsorowane), b) wszelkich materiałów chronionych prawem autorskim, do których rozpowszechniania użytkownik nie jest uprawniony. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasz133 Re: . 05.07.11, 11:34 Nie róbcie jaj tylko dajcie człowiekowi pisać. W końcu mamy forum dyskusyjne. Shadowx - podkreśliłeś w regulaminie zdanie o przekazie reklamowym. Jaki jest powód? Mogę się tylko domyślać...chodzi o podawanie adresów stron www? Odpowiedz Link Zgłoś
polaris_aknoleiz Re: . 05.07.11, 12:04 Ha ha ha. Bardzo dobrze. Niech usuwają !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: . 05.07.11, 15:10 Wklejanie linków do swojej strony to nie dyskusja. Zamiast pocić się nad swoją WWW mógł te same słowa wrzucić na forum i liczyć na dyskusję nad poruszonym tematem. Tymczasem, z uporem maniaka reklamuje swój prywatny folwark. Albo niech ma cohones i włączy komentarze do artykułów na swojej stronie. Bo inaczej jego też można oskarżyć o cenzurę. Proponuje temat zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
saduceusz Re: . 05.07.11, 16:31 kubasz133 napisał: > Nie róbcie jaj tylko dajcie człowiekowi pisać. W końcu mamy forum dyskusyjne. > Shadowx - podkreśliłeś w regulaminie zdanie o przekazie reklamowym. Jaki jest > powód? Mogę się tylko domyślać...chodzi o podawanie adresów stron www? kubaszu, jak chcesz poczytać, to czytaj apolityczną stronę www, jedyne źródło prawdy o Zielonce. Ten kto to lubi, wie gdzie szukać Odpowiedz Link Zgłoś
milyzorro ** 05.07.11, 11:56 ja raczej rozumiem to jako wycinanie linków do stron na których są reklamy komercyjne , ale opiekunowie mogli by to napisać jasno bo tak to wygląda na to że mamy męczennika za wolność słowa Odpowiedz Link Zgłoś
kama2201 Re: ** 05.07.11, 16:44 Jak ładnie kilka osób promuje pana PW.Gdyby nikt nie odpowiadał na zaczepki PW to nie pomyślałbym że może warto zajrzeć na Jego stronę.A że nie ma tam nic ciekawego to tym bardziej się dziwię.PozdKM. Odpowiedz Link Zgłoś