forumz 16.10.17, 11:53 Shiro Sushi, Koko Sushi a może Sushi Bar Ring? Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_prickstein Re: Sushi Zielonka 20.12.17, 08:52 Nie jadam sushi, ale to ciekawe że jest aż tyle lokali tego typu w Zielonce, a brakuje dobrej pizzy poza Cubaną. Odpowiedz Link Zgłoś
kama2201 Re: Sushi Zielonka 29.12.17, 12:52 Jest popyt to jest też podaż.Też nie jadam sushi,ale o gustach(kulinarnych)nie dyskutuje się.PozdKM. Odpowiedz Link Zgłoś
nika004 Re: Sushi Zielonka 04.02.18, 15:43 Było pytanie - a odpowiedź jak to często bywa oczywiście nie na temat - a ja szczerze polecam Shiro Sushi :) Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek33 Re: Sushi Zielonka 05.02.18, 11:12 Ja jeszcze nie byłem nigdy w żadnej zielonkowskiej "suszarni" - nie mam do nich za bardzo zaufania - po prostu uważam, że obrót jest w nich za mały,,żeby mogły serwować zawsze pewna i świeżą rybę - a jakość tego produktu to przeceiż podstawa serwowanych tam dań! A czemu polecasz akurat Shiro Sushi? Odpowiedz Link Zgłoś
nika004 Re: Sushi Zielonka 10.02.18, 19:58 Bo nigdy mi nie smakowało a dopiero z Shiro Sushi złapałam " smaka "....dodam, że jem tylko z rybą pieczona, grillowaną lub wędzoną....taki ze mnie dziwak :) Odpowiedz Link Zgłoś