Dodaj do ulubionych

Sluz płodny po owulacji !!!

11.06.05, 09:42
No juz sama nie wiem pomiedzy 11-14dc sluzik był płodny typu mokro i bialko-
kurze 15dc nic nie było szyjka zamknieta sucho "tam" ale 16i17dc sluz na
papierze ciagnacy przezroczysty a w srodku biały i kleisty o co chodzi ??

wykres FF 13 cykl
starań ...
Obserwuj wątek
    • asiulka1976 Ps. 11.06.05, 09:43
      aha dodam ze 16-17dc miekko "tam" raobilam test owu od Ewy Analityk i pokazal
      wyrazne II 14dc
    • majkabis Re: Sluz płodny po owulacji !!! 11.06.05, 13:41
      asiulka1976 napisała:

> sluz na
      > papierze ciagnacy przezroczysty a w srodku biały i kleisty o co chodzi ??

Czy aby na pewno tak jest? To skąd raptem ten kleisty sluz ze środka staje się
      na zewnatrz ciągnący? Może to pozostałości nasienia albo sprawka syropku? A
      może masz problemy z tworzeniem się ciałka zółtego (ten skok taki rewelacyjny
      to nie jest)?
      • asiulka1976 Re: Sluz płodny po owulacji !!! 11.06.05, 15:26
        no choroba jasna, no :o( Burczykowa na email to samo napisala problem z
        cialkiem zoltym. Sluz wlasnie taki jest dziwny w srodku kleisty a na papierze
        ciagnacy szyjka nizej i twarda (dzis) hhhmmm i jajnik boli czasem no sama nie
        wiem chyb aczas wybrac sie do gina, cos czuje ze ten cykl tez stracony :O(
        • portalegre Re: Sluz płodny po owulacji !!! 13.06.05, 10:03
          Asiulka, ja mialam b. podobne wykresy zanim nie obnizylam prolaktyny. Teraz, po
          bromku, mam wiekszy skok i wyzsza tempke. Moze prolaktyna jest u Ciebie za
          wysoka?
          Pozdrawiam.
          • asiulka1976 Re: Sluz płodny po owulacji !!! 13.06.05, 10:10
            prolaktyne mam w normie i biore bromka :O)
            • asiulka1976 Re: Sluz płodny po owulacji !!! 13.06.05, 10:13
              kiedys w pierwszej fazie mialam 36.1 do 36.3 a w drugiej max 36.7
              • portalegre Re: Sluz płodny po owulacji !!! 13.06.05, 10:20
                Zreszta Twoj wykres jest OK, nie ma sie co czepiac na sile, wazne ze jest
                wzrost i jest podwyzszona tempka :)
                • asiulka1976 Re: Sluz płodny po owulacji !!! 13.06.05, 10:34
                  uuff dzieki a co sadzisz o tym sluzie 16 i 17dc na FF nie zaznaczylam bo sama
                  nie wiem co oznacza w srodku kleisty a na papierze ciagnacy szyjka nizej niz
                  podczas owu a juz 17dc szyjka nisko i twarda czy to moglo byc nasienie meza???
                  No i jeszcze jedno pytanko z bolacymi jajnikami czy moga bolec przed owu i po
                  niej bo mnie teraz bola raz jeden raz drugi.
                  • portalegre Re: Sluz płodny po owulacji !!! 13.06.05, 10:39
                    Wiesz, ja na sluzie za bardzo sie nie znam. Ale ja mam np. tuz przed @ sluz
                    podobny do plodnego i gdzies wyczytalam, ze to normalne.
                    Co do jajnikow - mnie bola niekiedy w roznych dziwnych momentach, wiec nie
                    przywiazuje do tego uwagi :)
                    • asiulka1976 Re: Sluz płodny po owulacji !!! 13.06.05, 10:44
                      Tak to tez wiem ze przed @ sluz wyglada na płodny ale taki nie jest ;o)
                      i ze to normalne.
                      Ale zastanawia mnie to bardzoco to było u mnie 16 i 17dc hhmmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka