kuncwotek 30.01.07, 22:37 a raczej moja siostra ma prośbę. Chodzi Jej o link do podobnej strony jak fertilityfriend, ale w języku polskim. Jeżeli możecie, to proszę o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krokus77 Re: Mam prośbę 31.01.07, 08:19 Czy wiesz może jaka jest miesięczna opłata? Nie mogę nigdzie na stronie znaleźć takiej informacji. Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Mam prośbę 31.01.07, 13:57 po miesiącu bezpłatnego korzystania, płaci się 49 zł za 12 miesięcy, lub 33zł za 3 miesiące Wiadomość ta jest w- moje ustawienia - moje płatności. Odpowiedz Link
nglka Re: Mam prośbę 31.01.07, 14:46 33 zł jest za 6 miesięcy - nie za 3, jak napisała poprzedniczka. Odpowiedz Link
nglka Re: Mam prośbę 31.01.07, 21:15 Ja jednak od FF zaczynam odchodzić, bo analizy bywają mało trafne a pomijając już to - zdecydowanie nie odpowiada mi okrojona możliwość oznaczenia niektórych objawów - choćby śluzu płodnego o waściwościach innych niż białko kurzego jaja (np nieprzejrzysty miejscami ciągliwy, biały). I mnie trafia, gdy mi zalicza to do śluzu mało płodnego :-) Albo brak możliwości oznaczenia odczucia, np śliskości. Musiałam sobie zapisywać w notatkach.. Odpowiedz Link