kre-cha 13.09.07, 10:34 mam pytanie; jak to jest; czy podczas owulacji może boleć zawsze (co miesiąc) jeden i ten sam jajnik i czy raczej jest tak, ze boli raz jeden, raz drugi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra_26 Re: symptomy owulacji 13.09.07, 10:40 Może nic nie boleć. Ból owulacyjny nie jest dowodem owulacji. Odpowiedz Link
kre-cha Re: symptomy owulacji 13.09.07, 11:05 ja wiem, że może nic nie boleć, ale rozumiem, ze nie ma reguły (jeśli juz boli jajnik), który to jest Odpowiedz Link
horpyna4 Re: symptomy owulacji 13.09.07, 11:32 U mnie bywało tak, że przez trzy kolejne bolał jeden, potem drugi tylko raz i znowu kilka razy ten pierwszy. Zupełna przypadkowość. Odpowiedz Link
zemfiroczka Re: symptomy owulacji 13.09.07, 14:26 Ja właśnie nie znam niczego takiego jak ból owulacyjny. Odpowiedz Link
nglka Re: symptomy owulacji 13.09.07, 12:02 To, że boli jeden - nie znaczy, że on owuluje. Odkąd pamiętam - boli mnie przed owulacją tylko jeden jajnik, lewy - a po owulacji prawy. Nigdy nie wiem z którego owuluję :-)Domyślam się tylko po tym, że czasem po owu długo ciągnie mnie w lewym, albo w prawym :-) Takie zgaduj zgadula :) Odpowiedz Link