niunieczka1982 19.03.09, 16:03 Czy takie wahania temperatury są normalne?? www.fertilityfriend.com/home/niunia1 Dziękuję za odpowiedź... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszy80 Re: Wahania temperatury... 19.03.09, 16:10 Nie widzę zbyt wielkich wahań na tym wykresie. Jak dla mnie, to wszystko wygląda zupełnie normalnie. Odpowiedz Link
niunieczka1982 Re: Wahania temperatury... 19.03.09, 16:39 Dziś temperatura podskoczyła o 0,3 stopnia i do tego jest stosunkowo wysoka w porównaniu z poprzednimi cyklami. Nie była niczym zaburzona dlatego mnie to zastanowiło. Zawsze wydawało mi się że wykres powinien być bardziej "prosty" :). Wiem,że organizm to nie zegarek, ale... Temperaturę mierzę w ustach pod językiem, przed 8 minut o 6:00. Odpowiedz Link
myszy80 Re: Wahania temperatury... 19.03.09, 16:53 Jak napisałaś - organizm, to nie zegarek. Różnie może być. Każdy cykl może być inny. Jeden wykres będzie bardziej "prosty" inny "górzysty". Ten może należeć do drugiej kategorii. Poza tym to dopiero 7 dc, jeszcze sporo dni przed Tobą. P.S. Jak długie masz cykle? Odpowiedz Link
niunieczka1982 Re: Wahania temperatury... 19.03.09, 17:58 Najdłuższy z ostatnich 15 cykli miał 35 dni, najkrótszy 27 dni... Odpowiedz Link
myszy80 Re: Wahania temperatury... 20.03.09, 09:24 Pytałam o długość cyklu, bo mojej znajomej zdarzają się 21-dniowe cykle i wtedy ok 7dc ma pierwszą wyższą. U Ciebie po prostu zdarzyła się temperatura nieco wyższa, niż dotychczas. Bywa. U mnie w kilku cyklach też były takie "wahnięcia" trwajace 3-4 dni. Coś w rodzaju litery "M" mi wychodziło na wykresie. Na pewno nie ma czym się przejmować. Pozdrawiam Odpowiedz Link
djpa Re: Wahania temperatury... 19.03.09, 21:00 Miałam tydzień temu taki dziwny skok temperatury. Wieczorem okazało się, że to grypa jelitowa. Dlatego rano był ten skok, od południa łamanie w kościach, a wieczorem... Dziwne skoki mam też gdy śpię dodatkowo w ciepłym szlafroku. :D Odpowiedz Link