jpietrasik 07.09.04, 15:06 czy ktoś wie cokolwiek na temat tego hotelu? oferta z travelplanet.pl będę wdzięczna za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egipt-hotele Re: Geisum Village (***) 16.09.04, 11:51 Witam! Byliśmy w tym hotelu od 29.07 do 12.08.2004. Hotel jest położony w dzielnicy Al Dahar w pobliżu hotelu Sultan Beach i plaży hotelu Empire. Odległość do morza (plaży) ok 30 metrów. Pokoje posiadają klimatyzację (dość głośna), lodówkę, niektóre posiadają TV, łazienkę, balkon. Cały hotel tworzą trzy dwu piętrowe budynki, pomiędzy nimi jest piękny ogród (palmy, kaktusy itp), co jest dość niespotykane w Hurghadzie (wszędzie jest piasek). Wystrój w pokojach może nie jest piękny i nie najnowszy ale myślę że da się wytrzymać. Plaża jest żwirowa, w wodzie nie ma zbyt dużo pisaku bo robi się dość szybko głęboko. W zamian za pisaek jest bardzo dużo raf koralowych w pobliżu więc nie można się nudzić w wodzie. Wyżywienie też badzo smaczne i bardzo dużo. Stół szwedzki na śniadanie jak i kolację. Napoje extra płatne do kolacji, do śniadania sa za free. Obsługa bardzo sympatyczna, zwłaszcza kelenerzy (szczególnie niski Pan z wąsem oraz taki grubasek). Nam się bardzo podobało i chętnie wrócilibyśmy tam ponownie. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania lub chciałby zobaczyć jakieś zdjęcia to chętnie pomogę! Proszę pisać na wdylag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mirela33 Re: Geisum Village (***) 13.09.05, 22:32 Byliśmy w Geisum w 1 tyg. wrzesnia. Kupiliśmy wczasy bardzo tanio, ale przed samym wylotem znajomi straszyli nas, że będzie koszmarnie bo to tylko 2*, a do Egiptu nie jeździ sie do 2 *. okazało się, że było super.... Jedzenie jest bardzo dobre i bezpieczne. Pokój był czysty, bez insektów. Radzę Wam po przyjeżdzie zostawic bagaże na recepcji i iść zobaczyć pokój który Wam dali. Pierwszy nam nie odpowiadał, bez dyskusji( i kasy) na recepcji zmienili nam pokój na lepszy.Wystrój pokoju nie jest luksusowy ale nie płaciliśmy za luksusy, za to stać nas było na wycieczki. Kupiliśmy je niedaleko w Biurze Discovery Travel, obok hotelu Empire(znależliśmy ich przed wyjazem na forum). Hotel jest mały, przytulny, spokojny. Nie trzeba się lansować, szpanować.My chcemy tam wrócic jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Geisum Village (***) 06.01.06, 16:54 hotel Geisum Village*** Autor: iwa73 Data: 04.01.06, 14:13 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Przebywałam w tym hotelu we wrześniu 2005,z całą sympatią i czystm sumieniem mogę polecić ten hotel.Jest to raczej hotel dla nie wymagających ,wyposażenie standartowe,obsługa hotelowa bardzo miła ,nie można nic zarzucić.Wyżywienie tez bardzo smaczne,do pięknej plaży około 30 metrów.Także jeśli nie chcecie wydawać dużo pieniędzy a miło spędzić czas polecam Geisum ,naprawdę warto.Jeśli nie podoba sie pokój zawsze można zamienić i nie ma z tym problemu,da się tam wszystko załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
sadik5 Re: Geisum Village (***) 31.01.06, 22:02 witam ja mampytanie do wszystkich szanownych wczasowiczow, ktorzy bedac w Hurghadzie zetkneli sie z hotelem Geisum Village. Czy rzeczywiscie hotel o niskiej kategorii jest hotelem ktorego trzeba omijac z daleka? czy ta regula dotyczy wszystkich takich hoteli? a jak ta sprawa odnosi sie do w/w hotelu? w sumie chodzi mi o mile spedzony czas w Egipcie, wypoczywajac i korzystajac z tamtejszych urokow. Generalnie to przebywalbym w nim tylko w nocy i troszke w ciagu dnia. Czy tak niski standard zniechecilby mnie aby w nim przebywac? Prosze o opinie osoby ktore z doswiadczenie cos wiedza gdyz przebywali w tym hotelu. prosze tez o opinie o innych hotelach godnych uwagi pomimo iz sa rownie niskiej kategorii. Z gory dziekuje za kazda odpowiedz, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Geisum Village (***) 09.02.06, 07:33 (cytat: yvonne-s1 07.02.06, 13:11) "Przebywaliśmy w tym hotelu we wrześniu 2005,polecam zdecydowanie.Położony blisko przy plaży około 30 metrów.Obsługa bardzo miła,jedzenie też smaczne.Hotel składa się z trzech budynków ,polecam biały po lewej stronie ,pokoje na ostatnim piętrze.Jest to hotel dla niewymagających turystów,ale ogólnie ok.Jeśli ktoś ma jkies pytania chętnie odpowiem ,prosze pisać Yyonne-s@o2.pl". ------------------------------------ Wątek skasowany, a post przeniesiony, ponieważ autor zdublował wątek (moderator) Odpowiedz Link Zgłoś