Dodaj do ulubionych

Odchudzanie

• natalia.koper Re: Odchudzanie 14.12.18, 14:43
      Jeżeli się odchudzasz w nowym roku i dopiero zaczynasz walkę z odchudzaniem to ucz się na błędach innych, polecam zastosowanie jakiegokolwiek popularnego preparatu na odchudzanie, ja wybrałam kiedyś figurena i udało mi się schudnąć 15 kg. Wcześniej tylko zmieniałam diety i walczyłam ze swoją słabą wolą, dzięki tabletkom figurena osiągnęłam swój cel
    • kociaczek456 Re: Odchudzanie 16.01.19, 10:32
      Ja zamierzam odchudzać sie dopiero od wiosny.
    • monika.abramm Re: Odchudzanie 30.01.19, 13:08
      Myśle, że naprawdę nie ma co sobie zawracać głowy suplementami diety, większość z nich nawet nie ma prawa zadziałać. To same cukry i wypełniacze. Z czystym sumieniem mogę polecić: www.studioodchudzania.dx.am . Warto
    • zaczarowana95 Re: Odchudzanie 04.02.19, 11:13
      Może catering dietetyczny? fit-catering.pl/
    • fitmanaiczka Re: Odchudzanie 19.04.19, 15:48
      Polecam pandieta.pl/ problem sam się rozwiąże. Tu nie chodzi o odmawianie sobie jedzenia, tylko jeść trzeba to co należy :) wiem, że to czasem trudne, dlatego polecam pandieta.pl/. Samo się zrobi :)
    • lukaszkowalewski43 Re: Odchudzanie 02.02.21, 23:22
      Przede wszystkim zbilansowana dieta.
      Jeśli będziesz chciała się zaglębić w temat diety polecam Ci stronkę proeats.pl/
    • ja-motylek Re: Odchudzanie 03.02.21, 13:29
      zajrzy na stronę zdrowonajedzeni.pl to blog prowadzony przez dietetyka - na pewno sporo się z niego dowiesz
    • ameliaamelkaamelia23789 Re: Odchudzanie 01.05.25, 07:10
      Zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem i też najbezpieczniejszym dla naszego zdrowia jest odchudzanie pod okiem dietetyka. Sama chodziłam do sieci Projekt Zdrowie projektzdrowie.info/
    • sprawdzone_opinie Re: Odchudzanie 15.06.25, 18:54
      Sprawdź nasz ranking tabletek na odchudzanie
      sprawdzone.com.pl/tabletki-na-odchudzanie-ranking.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka