alii1 14.07.06, 15:13 Moje kolezanka bedzie miala 23 urodziny i pomyslalem, ze kupie jej jakas ksiazke...tylko jaka? Jakas taka neutralna, ktora kazdemu by sie spodobala. Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alii1 Re: Poradzcie.. 14.07.06, 15:31 np. 'Cien Wiatru' albo 'Opowiadania letnie a nawet gorące' jest na liscie bestsellerow, sam juz nie wiem... Takimi listami w tej chwili jedynie moge sie kierowac, bo nie mam pomyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Poradzcie.. IP: *.chello.pl 14.07.06, 17:55 Lepiej "Pikanterie. Opowiadania miłosne". "Opowiadania letnie" są... letnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Poradzcie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:07 przecież nie musisz kierować się listami bestsellerów jeśli nie znasz upodobań koleżanki to kup jej taką, którą ty lubisz, i która tobie się podobała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Poradzcie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:05 A może książka Ericha Segala "Bez sentymentów". Odpowiedz Link Zgłoś
lylika Re: Poradzcie.. 14.07.06, 19:06 Nie ma książki, która każdemu by się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Poradzcie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:21 albo jeszcze bardzo dobra książka z lit. kobiecej "Arbuz" Marian Keyes. Naprawdę warta polecenia :) Odpowiedz Link Zgłoś