nonika 03.07.06, 11:20 Może ktos wie cczy pochwa kobiety może się pogłębic - mój mąż mówi że dlatego sie mało kochamy bo przestał mnie tam w srodku czuć- POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
searena Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 03.07.06, 11:27 A niby czemu przestał? Jesteś po porodzie? Pochwa się raczej po nim poszerza a nie pogłebia z tego co wiem, i to też tylko w niektórych przypadkach, najczęściej wraca do poprzedniego stanu. Pomagają ćwiczenia mięśni Kegla. Odpowiedz Link
nonika Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 03.07.06, 11:36 nie mam już siły... urodziąłm dziecko ale 3 lata temu on przestał grać w piłkę - podejrzewa mnie o zdrade której nie było co robić siostryczki? poradżcie Odpowiedz Link
anula36 Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 03.07.06, 12:44 jak kolezanka radzi - cwiczyc miesnie Kegla. Sprawdzic u ginekologa czy wszystko ok pod wzgledem medycznym. Odpowiedz Link
searena Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 03.07.06, 12:48 Jak 3 lata temu to on coś zalewa. I że niby nagle teraz mu się "pogłebiło"? Wpuszcza Cię w maliny, może jest inny zupełnie powód, sprawdź lepiej jak jest z jego wiernością. Odpowiedz Link
blackdevil Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 03.07.06, 14:06 a co ma do tego jego granie w pilke ?? brzuch mu urosl i pozycja nie pasuje ?? jakies smieszne te wytlumaczenia ;)) w kazdej pozycji Cie nie czuje ;)) ? moze powiedz mu ze nieuzywany organ zanika i to jego wina ;) Odpowiedz Link
petar2 Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 03.07.06, 14:15 Jak babki gaworzą a Ty nic nie kumasz to radzę się nie włączać. I tak nie pokapujesz, można od nich oberwać, a i o ośmieszenie nietrudno ;-) Odpowiedz Link
ewolwenta Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 03.07.06, 16:08 ja też nie rozumiem o co chodzi z tą piłką Odpowiedz Link
dixia Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 05.07.06, 15:07 No jak to o co... Napisała wyraźnie, że 3 lata temu urodziło dziecko a mąż przestał grać w piłkę... :o)))) Odpowiedz Link
your_and Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 03.07.06, 16:05 anula36 napisała: > jak kolezanka radzi - cwiczyc miesnie Kegla. > Sprawdzic u ginekologa czy wszystko ok pod wzgledem medycznym. Konkrety: www.blubit.com.pl/science/17/tresc.htm Patrz: Mięśnie pochwy a stymulacja seksualna (zreszta ciekawe rady nie tylko w temace luźnej pochwy... :-) ) Dla lepszych i szybszych efektów polecane są ćwicznienia z tzw kulkami gejszy: www.adamed.com.pl/produkty.asp?who=1&id=4&lang=pl glamour.com.pl/bizz/glamour/tekst.jsp?place=bizz_glamour_main_a&news_cat_id=91&news_id=8051 pasaz.wp.pl/cid,6791,set_log,1,katalog.html Odpowiedz Link
fedex2 Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 05.07.06, 15:00 your_and - niezły z Ciebie fachowiec :) prawie w każdym temacie jak z rękawa lecą rady. Pozdrawiam,J. Odpowiedz Link
kici10 Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 05.07.06, 16:47 Pochwa kobiety jest elastyczna i dużo mniejsza od penisa (najczęściej). Rozciąga się w zależności od potrzeb. Jest nieprawdopodobne, aby Ci się nagle pogłębiła. To zwykła ściema. Może Twój mąż ma organ tak przetrenowany, że już nic nie czuje? Odpowiedz Link
mja-1 Re: ODPOWIEDNIA GŁĘBOKOŚĆ 05.07.06, 17:38 braWo kici,pierwszy raz dzisiaj porządnie się uśmiałam. A na poważnie: przychylam się do Twojej diagnozy o przetrenowaniu organu. Odpowiedz Link