palolinkaa 04.04.07, 21:24 taaa.... bo ja jakies 6 tygodni temu i juz nie moge wytrzymac..jestem TOTALNIE NIE ZASPOKOJONA... dlaczego?? bo mezowi sie nie chce... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misssaigon Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 04.04.07, 21:52 a po co ci takie informacje? chcesz sie pocieszyc czy pognebic? ostanio na forum kwietnie irytujaca działnosc ankieterska , ktora nic nie wnosi do tematu a jest czczym mnozeniem watkow. Odpowiedz Link
palolinkaa Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 04.04.07, 21:53 nie wiem moze pocieszyc tym ze nie tylko ja zyje w kilutygodniowym celibacie?? pewnie tak.. Odpowiedz Link
miszkolc1 Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 05.04.07, 00:07 jesli nie mozesz wytrzymac to sie pusc,to znaczy nie trzymaj.Jak mezowi sie nie chce,to poszukaj kogos komu sie chce.Wszyscy troje bedziecie zadowoleni - maz,bo dasz mu swiety spokoj,a Ty i ten,ktoremu sie chce................... Odpowiedz Link
e.giza Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 05.04.07, 08:22 4 tygodnie temu. Problemy swoje znamy :-) Odpowiedz Link
wiktoriada111 Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 05.04.07, 11:51 Nie powielajmy wątków , bo zrobi się bałagan. Już są conajmniej trzy takie same wątki, tylko inaczej zatytułowane! Chyba wystarczy, prawda? Odpowiedz Link
caisis Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 14.04.07, 21:32 Jeśli Cię to pocieszy to juz 7 lat :-))))).Ale z mężem. Odpowiedz Link
tusku Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 05.04.07, 18:08 Dlatego tacy jak ja muszą urabiać inne kobity za tych bidoków.Zawsze kiedy poznawałem na imprezach dziewczyny do zabawy to co druga bez przesady była mężatką. Odpowiedz Link
gardenersdog Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 05.04.07, 19:35 Biedny żuczek...tyle pańszczyzny do odrobienia... Odpowiedz Link
mama1dawidka 6tygodzi temu.... 11.04.07, 15:57 -a mąż dopiero przyjedzie za dwa.... poprostu tragedia Odpowiedz Link
karola2314 Re: 6tygodzi temu.... 11.04.07, 16:25 my mielismy celibat od grudnia ,do zeszłego tygodnia,i teraz prawie non stop se uzywamy:):):):):) faceci maja czasem odchyły ze musza odpocząć:):):):) Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: 6tygodzi temu.... 12.04.07, 01:27 no to mój ma niezły odchył, bo ciągle musi sobie odpoczywać.... srednia seksu - raz na trzy miesiące... Odpowiedz Link
trzydziestoletnia Re: 6tygodzi temu.... 20.04.07, 11:46 mama_ania77 napisała: > (..).... srednia seksu - raz na trzy miesiące... Hmm.. moze jak zmienisz tą "mamę" na jakaś "sexy_kotkę", to bedzie lepiej..? Odpowiedz Link
a.b1 Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 12.04.07, 12:50 hmmmm, gdzieś koło lipca 2002 roku Odpowiedz Link
eliska2222 wczoraj!!! 12.04.07, 18:00 cos nie tak z tymi waszymi faciami!!! to nie normalne ze niechce mu sie... Odpowiedz Link
asiczka2555 20 min temu skonczyliśmy :)))))))))) 12.04.07, 18:08 ostatni raz był 7 tyg temu a ja pracowałam na nim i chyba zacznie sie poprawa tak myśle że może będzie dużo częsciej Odpowiedz Link
asiczka2555 mam nadzieje ze teraz to nie bedzie żebranie o sex 12.04.07, 22:37 z braku efektu chyba zacznę tłuc talerze -jak coś Odpowiedz Link
tomekjot może to katolik 13.04.07, 16:33 i miał Wielki Post > taaa.... bo ja jakies 6 tygodni temu i juz nie moge wytrzymac..jestem > TOTALNIE NIE ZASPOKOJONA... dlaczego?? bo mezowi sie nie chce... Odpowiedz Link
caisis Re: może to katolik 14.04.07, 21:36 Mam wysmienitą radę i specyfik na podniesienie libido Twojego męża.Jeśli jesteś zainteresowana to napisz do mnie na priv.I uwierz mi piszę to zupełnie poważnie , nie zależnie od mojego wcześniejszego postu.Czekam,naprawdę. Odpowiedz Link
caisis Re: może to katolik 14.04.07, 21:37 I do wszystkich , którzy mają podobne problemy.Mówię naprawdę poważnie.Ale tylko na privie. Odpowiedz Link
danaer Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 16.04.07, 21:54 kwiecień 1996 Odpowiedz Link
bugbuddy Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 16.04.07, 23:04 danaer napisała: > kwiecień 1996 Ok, a kiedy wogóle? Odpowiedz Link
blue-desert Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 16.04.07, 22:22 Wczoraj... Odpowiedz Link
kitty4 Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 18.04.07, 10:30 17 października 2001 Odpowiedz Link
hubislaw Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 18.04.07, 18:18 ja mam duuzzy potencjał :), zapraszam :d Odpowiedz Link
nikusia1986 Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 20.04.07, 08:33 Hehehehe nie pisz tak, bo stado napalonych kobiet (włącznie ze mną) będzie chciało Cię wykorzystać :D Odpowiedz Link
hubislaw Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 21.04.07, 11:28 huhu, nie pomyslalem o tym :D Odpowiedz Link
stella.a Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 18.04.07, 21:01 w pażdzierniku 2006 :( a ja jestem jeszcze taka młoda i tylko 4 lata po ślubie a tu taka zawieść..... Odpowiedz Link
martulka27 Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 18.04.07, 21:37 wczoraj i zaraz jeszcze raz!!!!!! Odpowiedz Link
milaczek-k1 Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 18.04.07, 22:46 martulka27 napisała: > wczoraj i zaraz jeszcze raz!!!!!!< Kurczaki!To tak jak ja!(siec nawaliła:))I nic mnie nie jest lepiej.Bo to nie z kobietą mojego życia.Buuuu. Odpowiedz Link
maxcop Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 20.04.07, 09:03 Ja jako facet o to samo mogę zapytać w drugą stronę. Czytając takie posty aż nie chce się wierzyć że takie nieszczęśliwe dziewczyny żyją na świecie.Chyba będzie to dla Was marnym pocieszeniem, że są faceci, którzy też to mają. Czy nie mogłyby PISiaki uchwalić w sejmie ustawy nakazującej łączenia takich par.Dzięki temu Państwo rosłoby w siłę, a ludziom żyłoby się dostatniej i byliby szczęśliwi? Odpowiedz Link
m.nikla Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 21.04.07, 13:59 trzy mies.temu:( Odpowiedz Link
hubislaw Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 21.04.07, 15:11 Żądacie od mężów coraz wiekszych pensji. W wyniku czego są przemęczeni praca. Coś za coś mężatki :D Odpowiedz Link
para_my Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 22.04.07, 08:54 Wczoraj wieczorkiem w łóżku i dzisiaj rano w kuchni, na stole , od tyłu. Było bardzo przyjemnie :) Odpowiedz Link
mauupa Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 26.04.07, 23:43 w listopadzie 2006. Mówi, że ma blokadę i prosi o cierpliwość. Poza tym jest miły, czuły i opiekuńczy, a ja sfrustrowana, popadająca w poczucie niższości. Coraz mniej czuję się kobietą. Wtula się we mnie i zasypia. Ja płaczę. Odpowiedz Link
polityk71 Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 27.04.07, 10:53 Jak czasami czytam takie rzeczy to mi zupełnie ręce opadają... Niezaspokojone kobiety, nie wyżyci faceci.. tacy na przykład jak ja... Jednen pomysł mi się spodobał łączyć w pary tych, którzy chcą z tymi, którzy potrzebują.. Sam zgłosze taka Ustawę do laski... marszałkowskiej... ech.... Życie bywa wredne... ale nie wszyscy tak mają i tej garstce szczęściarzy okropnie zazdroszczę!!! I tak w chwilach kompletnego załamania, depresji lub zwątpienia..., kiedy już mam takiego doła jak Rów Marjański zostaję mi zaśpiewać sobie i proponuję to też wszystkim innym: "Znów się zepsułeś i wiem co zrobię, zamienię Ciebie na lepszy model...." Ja widzę, że muszę zmiemnić żonę.. a wy dziewczyny zostawcie tych cholernych nieudaczników.. bo to kompletna bzdura, kiedy wasz facet mówi, źe musi zrobić sobie przerwę my czegoś takiego nie robimy!!! W tym kierunku mamy potrzeby 24h/dobę chyba, że ktoś jest chory i wówczas mu współczuję!!!!! Odpowiedz Link
asiaczek222 Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 27.04.07, 10:59 No właśnie, co powiesz na to jak facet nie ma ochoty uprawiać seksu kilka miesięcy, ba! ze dwa lata na przykład? Odpowiedz Link
dzikusek1410 Re: Kiedy ostatni raz sie kochałyście ze swoim mę 27.04.07, 12:52 To znaczy ze albo jest - gayem - ma inna i ja kocha - albo jest chory - to ostatnie jest b. malo prawdopodbne Odpowiedz Link