Dodaj do ulubionych

teraz treść

06.08.07, 20:48
poradźcie, co mam zrobić, bo kompletnie nie mam ochoty na seks. nigdy nie byłam demonem namietności, ale to co dzieje sie teraz ze mna, to koszmar. mam 25lat, od paru miesięcy znów zaczelam brac tabletki, niedawno zmieniłm, bowlaśnie tamte zle wpływały na mój stan... mój facet ma swięte nerwy- kochamy sie raz na dwa tygodnie, a ostatnio to nawet nie dajemy sobie spontanicznie buzi, bo wcale nie mam ochoty na to. mysle, ze rozumiecie, co mam na mysli... po prostu nie wiem, co mam zrobić. jaki preparat mogłabym przyjmowac, zeby uregulować sklad chemiczny krwi( wyczytałam gdzieś,ze za taki stan odpowiada niski poziom tlenku azotu we krwi- czy to fakt?- co go podnosi?)
Obserwuj wątek
    • oczydiabla Re: teraz treść 07.08.07, 08:51
      Zanim zaczniesz eksperymenty znachorskie, przejdź się do lekarza.
      Zrobisz setkę badań i może coś lepszego ci dobierze.
      • izabelka0207 Re: teraz treść 07.08.07, 22:29
        Jestem w podobnej sytuacji, także biorę tabletki...no jakieś dwa
        tygodnie temu przestałam i od tej pory kochaliśmy się już parę razy.
        Ale niestety bardzo ciężko jest z prezerwatywą...
        • rysia_ryszarda ja sie boje ciązy i dlatego tabletusy są mi bliski 08.08.07, 20:51
          ale doszłam do wniosku, ze za mój stann odpowiada nastawienie psychiki... wczoraj cały dzien myslałam, ze kuppie sobie magiczne kropelki w sexshopie... nie dotarłam tam niestety, ale o dziwo- i bez nich kochaliśmy sie i było milo.:) szajba
          • izabelka0207 Re: ja sie boje ciązy i dlatego tabletusy są mi b 13.08.07, 21:38
            A ja dlatego zrobiłam sobię przerwe bo mój lekarz jest niedostępny.
            I o dziwo wyszło mi to na dobre... Bo przez oztatni tydzień
            kochaliśmy się częściej niż przez 3 tygodnie kiedyś...Ale niestety
            trzeba będzie powrócić do brania...
    • sagittka Re: teraz treść 14.08.07, 10:23
      Zastanów się, czy jest sens truć się pigułkami cały miesiąc, skoro
      uprawiasz seks 2 razy w miesiącu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka