gorgik 15.11.07, 09:42 Witam, czy można gdzies dostac tabletki na erekcje taniej niż w aptece? Slyszalem, ze w seks szopach, ale podobno drożej, a mi chodzi… ze tak powiem przeciwnie – TANIEJ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronkie Re: gdzie kupic tanie tabletki? 15.11.07, 10:14 No stary, są różne zamienniki, troche tańsze. Poszukaj w sieci, na pewno coś znajdziesz Odpowiedz Link
rejestratoor Re: gdzie kupic tanie tabletki? 15.11.07, 15:17 mój znajomy niedawno kupił maxigrę przez jakieś ogłoszenie na sieci i był zadowolony zarówno z jakości jak i ceny. ale nie wiem dokładnie gdzie je znalazł więc jeśli będziesz chciał to poszukaj sam. tylko działaj z głową. Odpowiedz Link
your_and Re: gdzie kupic tanie tabletki? 15.11.07, 16:15 Te tańsze to najczęściej cement albo sacharyna malowana na niebiesko. Ale co ciekawe - też pomaga :) Odpowiedz Link
gorgik Re: gdzie kupic tanie tabletki? 16.11.07, 10:19 słyszałem, że można kupic maxigre przez Internet,wiecie może cos o tym? Odpowiedz Link
bronkie Re: gdzie kupic tanie tabletki? 16.11.07, 10:45 No bez problemu, wystarczy wpisac na allegro MAXIGRA i pewno cos znajdzie. Poza tym poszukaj, ludzie się ogłaszają ze sprzedaja Odpowiedz Link
mysz_mysza Re: gdzie kupic tanie tabletki? 16.11.07, 18:18 Przeciez to są leki na recepte, nie wierze,ze ktos sprzedaje lekarstwa na recepte przez Internet na allegro, bo by się po prostu wystawil od razu Odpowiedz Link
bronkie Re: gdzie kupic tanie tabletki? 16.11.07, 18:52 Może nie koniecznie, spojrz na rynek zagraniczny. Kupic viagre nielegalnie jest latwiej niż kupic ja legalnie, tak samo jest z maxigra. Możesz dostac za jakies 40 zl za tabletke albo nawet taniej ! Odpowiedz Link
bronkie Re: gdzie kupic tanie tabletki? 16.11.07, 23:47 Masz tu : questenergy.fora.pl/post9004.html#9004 Odpowiedz Link
gorgik Re: gdzie kupic tanie tabletki? 17.11.07, 00:10 no albo tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=71292582&a=71516447 Odpowiedz Link
your_and Marketing szeptany 17.11.07, 11:10 Wysiliłbyś się trochę. Nie dyskredytuję takich działań, dobre produkty są warte plecenia. Ale jak sie za to bierze kasę, to trzeba wykazać nieco polotu proporcjonalnie do inteligencji odbiorców. Marketing szeptany: Poczta pantoflowa na usługach marketingu. Młodzież wie, że reklama jest opłaconym komunikatem i nie można jej ufać. Co innego, gdy nowy ciuch poleca kolega. Jednak czy robi to bezinteresownie? Coraz rzadziej. (kto ciekaw niech sobie wpisze tytuł w google) Odpowiedz Link