prell 13.05.09, 17:16 Czy przeszkadzałoby wam gdyzy ktoś zobaczył was w czasie seksu?? Ostatnio miałem pomysł, żebyśmy kochali się na stojąco przy odsłoniętym oknie, ale żona niestety odmówiła. Co wy myślicie na ten temat?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bi_chetny Re: Podglądanie 13.05.09, 17:29 jako ekshibicjonista uwielbiam takie klimaty. Niestety żona przeciwnie :) Odpowiedz Link
krzysztof-lis Re: Podglądanie 13.05.09, 18:45 > Czy przeszkadzałoby wam gdyzy ktoś zobaczył was w czasie seksu?? Absolutnie nie, ale żona ma podobne odczucia, jak i Twoja. :) W ogóle nago po domu mi nie pozwala chodzić... Odpowiedz Link
zuza6661 Re: Podglądanie 13.05.09, 19:41 Bardzo chetnie :) Znaczy moze nie kochamy sie przyklejeni do szyby(bo jest to karalne), ale nie przeszkadza nam absolutnie dyskretne vis-s-vis naszego balkonu. Sami tez chetnie sledzimy, czy nie da sie czegos wypatrzec u sasiadow :D Odpowiedz Link
oposka Re: Podglądanie 13.05.09, 21:35 oj zdarzyło się dobrze ,że przynajmniej nie I piętro nawet o tym nie myślałam był całkowity spontan , okna bez zasłon i my.No miałby ktoś niezły film :-) tak sobie patrząc późne popołudnie a więc widmo bardzo . Odpowiedz Link
igge Re: Podglądanie 13.05.09, 23:23 Chyba nikt nas specjalnie nie widuje, nie podgląda ale jak czuję falę pożądania jakimś gestem, słowem etc męża to generalnie mam mgłę przed oczami, totalnie nie umiem zauważyć nic poza nim i w sumie w ogóle mnie nie obchodzi, nie zauważam sytuacji i otoczenia i czy ktoś nas widzi czy nie - mimowolnie 200% koncentracji na nim i moim pragnieniu jego osoby. Dziwne chyba byłoby albo bardziej eksperymentalne gdyby tak celowo chcieć, żeby nas ktoś widział. Przecież to intymna sytuacja. Chyba, że byłoby to życzenie, fantazja partnera :)) Odpowiedz Link
facet_4 Re: Podglądanie 15.05.09, 15:51 Ciekawy pomysl. To musi byc tez bardzo podniecajace dla ewentualnego podgladacza. Moze kto da sie popodgladac? ;-) Odpowiedz Link
urquhart Re: Podglądanie 15.05.09, 16:30 facet_4 napisał: > Ciekawy pomysl. To musi byc tez bardzo podniecajace dla ewentualnego > podgladacza. Moze kto da sie popodgladac? ;-) Zainstaluj sobie Kamerzystę i wejdź na Onet, tam chętnych którzy dają się podglądać nie brakuje Odpowiedz Link
gira.sol Re: Podglądanie 15.05.09, 16:54 prell napisał: > Czy przeszkadzałoby wam gdyzy ktoś zobaczył was w czasie seksu?? Nie. Jakiś czas temu odkryłam z zaskoczeniem w sobie duża dawkę ekshibicjonizmu. > Ostatnio miałem pomysł, żebyśmy kochali się na stojąco przy odsłoniętym oknie, > ale żona niestety odmówiła. Tutaj się nie dziwię, pomysł ciekawy, ale okno musiałby być np. wyjazdowe, nie wyobrażam sobie, że później w osiedlowym warzywniaku regularnie spotykam kogoś z okna naprzeciwko. Nie chciałabym, żeby ruchem głowy pokazał mi okno, więc ten wieczór spędzimy znów razem :-D, choć nie mam nic przeciwko, żeby poczuć się choć przez chwilę jak dziewczyna świerszczyka, cytując oczywiście slowa piosenki. :-) Odpowiedz Link