36.a 13.01.11, 17:59 to jest nowotwór złośliwy, gruczolakorak. H nie chce juz walczyć. Chciałam się podzielić, bo wierzę w Wasze dobre myśli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.zabba Re: H 13.01.11, 18:11 Jest zmęczony.... Cholernie tym wszystkim zmęczony. Będę myśleć. Odpowiedz Link
majagor Re: H 13.01.11, 18:27 Jedź do niego. Koniecznie. I nic więcej napisać nie potrafię... Słowo nowotwór jeszcze "dziwnie" na mnie działa... Przepraszam. Odpowiedz Link
36.a Re: H 13.01.11, 18:32 Już wiem, że będzie wypuszczony na przepustkę po jakims czasie radioterapii. Wtedy "3 dni w w miarę normalnych warunkach razem". Napisałam, że nie chce walczyć, ale czuję też, jakby wstapiła w niego jakaś energia. Nie podda się <tyle przeczuwam, uffffff> Odpowiedz Link
ssig.ma Re: H 13.01.11, 22:27 Ja nie umiem nic mądrego/adekwatnego powiedzieć w takich sytuacjach. Ale myślę o was...bardzo często. Dużo siły dla ciebie i niego. Odpowiedz Link
ssig.ma Re: H 13.01.11, 22:29 Myślałam też ciągle o mamie i Mai, niestety też nie umiałam powiedzieć nic "na miejscu". Zawsze mi słów brakuje w takich sytuacjach. Odpowiedz Link
38takatam Re: H 14.01.11, 22:00 Myślę... "Najokrutniejszym przekleństwem choroby jest także święta obietnica: nigdy nie będziesz się czuła tak samo na stałe." Terri Cheney Odpowiedz Link
38takatam Re: H 14.01.11, 22:00 Myślę... "Najokrutniejszym przekleństwem choroby jest także święta obietnica: nigdy nie będziesz się czuła tak samo na stałe." Terri Cheney Odpowiedz Link
36.a Re: H 16.01.11, 15:56 Dziękuję Wam, Kochani. Prośba jeszcze jedna: jest bardzo trudno, a ja mam skłonność do zamartwiania, którą nie pomogę. Proszę siły wyższe i Was też o wsparcie, nawet nie słowne. Ciągnę samą siebie ogromnie teraz w dół, a wiem, że powinnam w miarę normalnie funkcjonować: jeść, spać, pracować (tu wtrącę, że telepraca w przypadku depresji jest błogosławieństwem). Rozpaczą nie pomogę. Dla niego i dla siebie poproszę o duzo siły. I chyba włączam znowu większą dawkę wenla, bo łzy nie mogą płynąć strumyczkiem. Chcę być silna, chcę być silna, chcę byc silna... Odpowiedz Link
kamyczek_0 Re: H 16.01.11, 19:38 Ja też myślę...wracają wspomnienia P.S. Kim jest H. jeżeli mogę zapytać, a ty zechcesz odpowiedzieć? Odpowiedz Link